Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ευχαριστήριο

Με βαθειά συγκίνηση και αμέτρητη υποχρέωση θέλω να ευχαριστήσω το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας για τη φροντίδα, τη συμπαράσταση και την επιμελημένη παρακολούθηση τόσο των γιατρών όσο και του Νοσηλευτικού προσωπικού που έδειξαν κατά τη νοσηλεία του πατέρα μου στο Τμήμα της Καρδιολογικής του Νοσοκομείου μας σαν να ήταν δικός τους άνθρωπος.
Μακάρι στις μέρες μας όλοι να έδειχναν τέτοια ανθρωπιά αλλά και ζήλο για τη δουλειά τους.

Αριστείδης Σολομωνίδης

2 σχόλια:

  1. ένας ανόνυμος υπάλληλος του νοσοκομείου24 Αυγούστου 2013 στις 7:13 μ.μ.

    Αξιότιμε κύριε Αριστείδη. Η επιστολή σας αποτελεί ΟΑΣΗ στην έρημο της μιζέριας της μικρότητας των μικροσυμφερόντων και μισαλλοδοξίας μίας χούφτας συμπολιτών μας που επι χρόνια διεξάγουν΄έναν σιωπηλό και νοσηρό πόλεμο υποβάθμισης του σε κέντρο υγείας. Τότε όμως θα είναι αργά πάρα πολύ αργά για το ακριτικό Νομό μας. Κάναμε το αυτονόητο ,αυτό για το οποίο είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε στον πάσχοντα συμπολίτη μας που υποφέρει .Εύχομαι κ.Αριστείδη Υγεία και κουράγιο στην οικογένεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι συμπολίτες μας, επειδή έχουν αποκομίσει αρνητικές εντυπώσεις από κάποιους παράγοντες του Νοσοκομείου, δε θα πρέπει να γενικεύουν κατακρίνοντας συλλήβδην τους πάντες, στοιχούμενοι στην παντελώς αυθαίρετη και αναιρετική της αλήθειας συλλογιστική του "όλοι το ίδιο είναι".
    Η παρέμβαση του κ.Σολομωνίδη αποδεικνύει παηγυρικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
    Και δεν είναι μόνο ο κ.Σολομωνίδης που έχει διαμορφώσει αυτήν την αντίληψη αλλά και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας που τυγχάνουν ευχαριστημένοι απ την ποιότητα παροχής των ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών προς αυτούς τους ίδιους ή/και προς τους συγγενείς τους.
    Ας μη γενικεύουμε λοιπόν και ας αγωνιστούμε όλοι μας για την ποιοτική αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας στην τόσο κρίσιμη, από πάσης πλευράς, εποχή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.