Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ο Σύλλογος Σπουδαστών του ΤΕΙ για το θέμα της στέγασης

Με αφορμή το απάνθρωπο ψήφισμα του συμβουλίου του ΤΕΙ Φλώρινας για το θέμα της στέγασης αναλυτικά: (θα προηγούνται όσοι φοιτητές έχουν περάσει το 50% του συνόλου των μαθημάτων που τους αναλογούν).
Είναι ανήκουστο σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας και ταυτόχρονα και η παιδεία να ανακοινώνονται τέτοια ψηφίσματα εις βάρος φοιτητών με πολύ χαμηλά εισοδήματα που δεν έχουν περάσει το 50% του συνόλου των μαθημάτων τους και που δεν έχουν την δυνατότητα να νοικιάσουν σπίτι στην πόλη, αναγκάζοντας τους να παρατήσουν τις σπουδές τους.
Εμείς ως σύλλογος σπουδαστών δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο εναντίον των σπουδαστών του ΤΕΙ μας γι’αυτό και ζητάμε:
• Να μην ψηφιστεί από το συμβούλιο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
• Να υπολογιστούν και πάλι τα εισοδηματικά κριτήρια και οι ειδικές περιπτώσεις και μόνο αυτά για την εισαγωγή των σπουδαστών στην εστία.
• Να αναζητηθούν χώροι, κτήρια που θα ανακαινισθούν και θα διαμορφωθούν κατάλληλα μέσα στην πόλη για επιπλέον δωρεάν στέγαση σπουδαστών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.