Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Το Ε.Κ.Φ. υπέρ των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση

Η αδιέξοδη πολιτική που εφαρμόζετε τα τελευταία χρόνια, έχει οδηγήσει την κοινωνία και τους εργαζόμενους σε απόγνωση και ανασφάλεια. Καθημερινά οι αλλαγές που συντελούνται σε όλα τα επίπεδα της οικονομίας είναι απροσδόκητα καταστροφικές και στοχοποιούν το δικαίωμα σε κάθε πολίτη, να προγραμματίσει για το μέλλον των παιδιών και της οικογενείας του, αφού δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.
Το κράτος «δικαίου» που επικαλείται καθημερινά η κυβέρνηση είναι ένα αυταρχικό, αναποτελεσματικό, αναξιόπιστο, που καθημερινά κατατάσσει τους πολίτες σε πρώτης, δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, επιλέγοντας κατά το δοκούν διάφορες κοινωνικές ομάδες και κλάδους, χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ ως επικοινωνιακή προπαγάνδα για δήθεν αναγκαίες τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί, καταργώντας υπηρεσίες και οργανισμούς που οι ίδιοι δημιούργησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης για την κατάργηση όλων των οργανισμών της τοπικής αυτοδιοίκησης, της δημοτικής αστυνομίας, των σχολικών φυλάκων, της ΕΡΤ ΑΕ και κάθε πολιτικής η οποία στοχοποιεί και βάζει την μια κοινωνική τάξη απέναντι στην άλλη.
Η κατάσταση πλέον με τη μνημονιακή πολιτική δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στη συνοχή της κοινωνίας, εξαθλιώνει τους πολίτες της χώρας και οδηγεί το λαό σε αδιέξοδο και απελπισία.
Ζητούμε εδώ και τώρα αλλαγή της πολιτικής αυτής, ισότιμη και δίκαιη μεταχείριση κάθε εργαζόμενου, κάθε πολίτη και ανατροπή των αποφάσεων που καθημερινά υιοθετούν οι συμβιβασμένες κυβερνήσεις από την τρόικα και τους δανειστές.
Στηρίζουμε τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση και καλούμε όλους τους πολίτες του νομού Φλώρινας να συνταχθούν στον αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής αυτής που δεν οδηγεί πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.