Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Τα χιόνια ήρθαν για να μείνουν!

Στα άσπρα έχουν ντυθεί για τα καλά τα ορεινά της Φλώρινας και ειδικά η περιοχή του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας, όπως φαίνεται και στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες που μας έστειλε ο Θοδωρής Φάτσης, από υψόμετρο 1.850 μ.
Η χιονόπτωση σε υψόμετρο από τα 1.100 μ. και πάνω  συνεχίζεταικαι το ύψος του χιονιού έχει φτάσει τα 3 εκατοστά, με τη θερμοκρασία να είναι στους 0 βαθμούς Κελσίου.



Ακολουθούν φωτογραφίες της Δώρας Ευθυμιάδου, επίσης από το δρόμο προς τη Βίγλα.



Δείτε και ένα χαρακτηριστικό video του Θάνου Μαυρή.



Και στον Πολυπόταμο όμως τα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους, όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο προφίλ του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στο facebook.


9 σχόλια:

  1. Απορώ με μερικούς που τρελαίνονται με τα χιόνια! Να είναι φοιτητής το καταλαβενω ίσως να μην έχει δει αλλά φλωρινιωτης! Χιονι= Φτώχια = Ανεργία. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χιόνι είναι ΤΙ??? (χιόνι=φτώχεια)???
      Επίσης αν μειώσουμε το χιόνι ταυτόχρονα μειώνουμε και την ανέργια η όποια δεν είναι τίποτα άλλο παρά....χιόνι!!!
      Ατυχέστατες συγκρίσεις...μάλλον όμως ήθελες να πεις κάτι άλλο :P

      Διαγραφή
    2. Εδώ που ζούμε το χιόνια και τα κρύα είναι φτωχια βλέπε θέρμανση βλέπε ένα μέρος χωρίς δουλειές μόνο κρύο έχουμε Τώρα αν εσύ χερεσε με χιόνι τι να πω...ξερολα Ε ξερολα !

      Διαγραφή
    3. αρα Χιονι-Φτωχια=0 και Χιονι-Ανεργια=0 και Ανεργια-Φτωχια=0...αναμενουμε σχολιο για τη βροχη....ΤΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ....

      Διαγραφή
    4. Δεν εξαπτομαι φίλε απλά λεω τα πράγματα με το όνομα τους...αν σε αρέσουν τα κρύα και τα χιόνια είναι δικαίωμα σου! Απλά δεν προσφερουν τπτ μόνο κακό και ζημιά προσφερουν. ..

      Διαγραφή
  2. Όταν σε μια πόλη σαν την Φλώρινα έχεις 9 μήνες Χειμώνα και 3 βαρυχειμωνιά, Ναι το χιόνι και το παρατεταμένο κρύο είναι Φτώχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σείς Τι έγινε εδώ μέσα;;; Πάλι άρχισε ο χιονοπόλεμος της αρ΄λούμπας ;;;;;;; Είχαμε το τζουράσικ πάρκ έχουμε και αρλούμπες για χιόνια...Σάλτα όλοι στις σάινες και μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και τα καλάμια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ωραιος εισαι φιλε πλάκα εχεις!συνέχισε ετσι...

      Διαγραφή
  4. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.