Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Φλώρινας κατά του «Συμφώνου Συμβίωσης» των ομόφυλων ζευγαριών

Προς τους
1. Υπουργόν Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νικόλαον Παρασκευόπουλον
2. Βουλευτές Π.Ε. Φλώρινας
κ. Κωνσταντίνον Σέλτσαν
κ. Ιωάννην Αντωνιάδην

Κύριε Υπουργέ,
Κύριοι Βουλευτές
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας, που εκπροσωπεί 1450 πολύτεκνες οικογένειες – μέλη, διαμαρτύρεται εντονότατα για το επονείδιστο Νομοσχέδιο «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ», που προωθεί στη Βουλή προς ψήφιση το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το οποίο προτίθεται να επεκτείνει την ισχύουσα νομοθεσία και στα λεγόμενα «ομόφυλα ζευγάρια»
Κύριε Υπουργέ, με το προς ψήφιση νομοθέτημα για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση σας διέψευσε κάθε ελπίδα για μια νουνεχή πολιτική. Οι δύο Κυβερνήσεις σας απέδειξαν ότι η ιδεοληπτική αθεΐα είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα με τραγικές συνέπειες για τον λαό. Το κόμμα σας ΣΥΡΙΖΑ είναι διχασμένο: ακολουθεί μια δεξιά νεοφιλελεύθερη κοινωνική πολιτική, που δυστυχώς πλήττει τα φτωχότερα στρώματα του λαού και τις ευαίσθητες κοινωνικές τάξεις, όπως είναι οι πολύτεκνες οικογένειες, και παραμένει αριστερό μόνο στα ζητήματα της χριστιανικής πίστης και σε αξίες και ιδανικά, που διέπουν τον Ελληνικό λαό.
Η οικογένεια αποτελεί το κύτταρο της κοινωνίας και δημιουργείται μόνο με την συνάφεια ανδρός και γυναικός. Έτσι δημιούργησε ο Θεός τον άνθρωπο και θέσπισε την ιερότητα του γάμου στο τρίπτυχο (άρρεν-θήλυ-παιδιά). Και έρχεσθε με το νομοθέτημα αυτό και αποϊεροποιείται τον γάμο και δεν διστάζετε να έλθετε αντιμέτωποι με τον Παντοδύναμο Θεό. Αυτός είναι ο μοναδικός φυσικός τρόπος δημιουργίας της οικογένειας. Κάθε άλλη απόπειρα δημιουργία μορφώματος οικογενείας με «Σύμφωνο συμβίωσης» των ομοφύλων ζευγαριών είναι «παρά φύσιν» και αποτελεί αμαρτία.
Ο Σύλλογός μας δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα αυτά, που έχουν κάποια «διαφορετικότητα» μη φυσιολογική. Τα συμπονούμε και προσευχόμαστε να απαλλαγούν από την διαστροφή αυτή. Και τούτο επιτυγχάνεται με την επιστροφή τους στον Δημιουργό Θεό.
Όμως ο Σύλλογός μας καταδικάζει το ολίσθημα αυτό του Υπουργείου να επιχειρεί με το νομοθέτημα αυτό να απαξιώσει, να υποβιβάσει την ανθρώπινη φύση, την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του ατόμου.
Ζητούμε από σας κ. Υπουργέ να αποσύρετε το σχετικό άρθρο του νομοσχεδίου αυτού, διαφορετικά θα μείνετε στην ιστορία με το επονείδιστο στίγμα του υπουργού που μετέτρεψε τον εν τιμή δημιουργηθέντα άνθρωπο σε βοσκηματώδη ύπαρξη.
Τέλος, ζητούμε από τους κ.κ. Βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, να καταψηφίσουν το επονείδιστο αυτό νομοσχέδιο και να ενώσουν τη φωνή τους με την δική μας φωνή.

Διά το Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
π. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ
ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ

38 σχόλια:

  1. Τι λέτε βρε μεσαιωνικοί σκοταδιστές? Τραβάτε στις εκλησσιές και δοξάστε το θεούλη σας, όπως σας βολεύει βέβαια, κι αφήστε τον κόσμο να ζήσει όπως θέλει. Που έχετε και λόγο, κατεστραμμένοι θρησκόληπτοι. Που έχετε επιβάλει τη θεοκρατία με τον κάθε Αγιατολλάχ στην Ελλάδα. Τραβάτε πίσω στα λαγούμια σας να καίτε μάγισσες και ν'ανάβετε θυμιατά στο φανταστικό σας φίλο. Καθυστερημένοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Που έχετε και λόγο καταραμένοι θρησκόληπτοι" γράφει ο 10:09.
      Ναι, ο καθένας δικαιούται να έχει λόγο για ένα τέτοιο ζήτημα. Δεν θα πάρει πιο πριν την άδειά σου. Πολύ περισσότερο ένας σύλλογος που αριθμεί χιλιάδες μέλη. Να "χαρώ" τη νοοτροπία σου!

      Διαγραφή
    2. Διάβαζε σωστά τουλάχιστον. Κατεστραμμένοι, όχι καταραμένοι. Και όχι, στις ζωές των άλλων δεν έχει κανένας λόγο. Συμφωνώ, όπως το είπες, λέσχη με χιλιάδες μέλη, που μαζί με το παπαδαριό, θεωρούν εαυτούς εκλεκτούς κι "ευλογημένους" οι μεν, εκπρόσωπο του θεούλη επί της γης οι δε. Κι όχι μόνο επί της γης, αλλά και επί των ανθρώπων. Και νομίζουν ότι μπορούν να επεμβαίνουν και να παρεμβαίνουν όπου τους γουστάρει. Όχι φίλε μου, γύρνα στο 1650, ζήσε το μύθο σου με τους κάθε είδους θεούληδες και μην απαιτείς απ'τους άλλους να καταπιούν την παραμύθα που σφηνώσαν από παιδία στη δικιά σας την κεφάλα...

      +ΞΕΚΟΛΛΗCΟΝ+

      Διαγραφή
    3. Υβριστική διάθεση,απύθμενο θράσος και αμετροέπεια χαρακτηρίζουν το σχόλιο του πρώτου ανώνυμου.

      Διαγραφή
    4. καθυστερημενος εισαι εσυ που δεν πιστευεις στον θεο βρε ουστ αλλο λεει το αρθρο κ αλλα εσυ

      Διαγραφή
    5. Η φασίζουσα νοοτροπία του πρώτου ανώνυμου είναι ορατή και σε τυφλό. Δε φθάνει που τον πνίγει το άδικο, βγαίνει κι από πάνω. Θα πρέπει να καταλάβει ότι οι φωνές που αντιστεκονται στη μετατροπή της χώρας μας σε ένα απέραντο διαφθορείο δε θα πάψουν να ακούγονται.

      Διαγραφή
    6. Η κυβέρνηση νομοθετεί ουσιαστικά γάμο ομοφυλοφίλων (απλά επειδή έχουν κόμπλεξ με την λέξη "γάμος", το λένε "σύμφωνο συμβίωσης" αλλά του δίνουν δικαιώματα -κληρονομικά κλπ- που ισχύουν στο γάμο).

      Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί τις αντιρρήσεις του (γι αυτό σε τελική ανάλυση έγινε και η δημόσια διαβούλευση).
      Εξαιρούνται όμως όσοι σχετίζονται με την εκκλησία. Αυτοί δεν επιτρέπεται να εκφράζουν άποψη. Τέλος.
      Δεν θα το συζητήσουμε. "Αποφασίζομεν και διατάσομεν".
      Ούτε σχόλια θα γράφουν αυτοί. Θα τους κλειδώσουμε σε κανένα μπουντρούμι και αν ζούσε ο πατερούλης ο Στάλιν αυτός ήξερε που θα τους εκτόπιζε.
      Από τους "θρησκευόμενους" που απαγορεύεται να εκφράζουν άποψη, εξαιρούνται οι μουσουλμάνοι. Τα δικαιώματα των μουσουλμάνων τα υπερασπιζόμαστε. Αλλιώς πως θα δίνουμε τα κονδύλια στις ΜΚΟ;

      Και με τον τρόπο αυτό, τον βαθύτατα ρατσιστικό (αν τολμήσει σύλλογος που σχετίζεται με την εκκλησία ή ιερέας να εκφράσει γνώμη, να ακολουθεί κατακραυγή και επίπληξη του), εκφράζονται υποτίθεται οι αντιρατσιστές!!

      Συμφωνούμε πάντως με τον 1ο σχολιαστή. Τον βρίσκουμε όμως πολύ "light".
      Προτείνουμε να θεσπιστεί και η δυνατότητα υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους (προφανώς αυτός είναι ο τελικός στόχος).
      Τώρα το πως θα μεγαλώσει το παιδί μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλουν που θα βλέπει 2 άντρες -απόλυτα παραδομένοι στην σάρκα τους- να αγκαλιάζονται μπροστά του, ένας θεός ξέρει .. (πάντως αναρτήσαμε μερικές τέτοιες ιστορίες από παιδιά που μεγάλωσαν σε τέτοιες "οικογένειες", στην ετικέτα "ομοφυλοφιλία" του ιστολογίου μας). Αξίζει να τις διαβάσετε (προέρχονται από μεταφράσεις του ιστολογίου Κόκκινος Ουρανός)

      Εμείς όμως τολμούμε να προκαλέσουμε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (το ΑΝΕΛ δεν το βάζουμε γιατί με εξαίρεση κάποιες θέσεις βολέματος, δεν έχουν καμία ουσιαστική παρέμβαση στις αποφάσεις. Απλά υπερψηφίζουν τα μνημόνια).
      Αν η κυβέρνηση είναι πραγματικός προστάτης των "μειονοτήτων" και κατά των "διακρίσεων" προτείνουμε να θεσμοθετήσει
      1) σύμφωνο συμβίωσης με ζώο
      2) να επιτρέψει την δημιουργία οίκων ανοχής με κατοικίδια ώστε οι κτηνοβάτες να μπορούν να απολαύσουν την "ιδιαιτερότητα τους".
      3) να επιτρέπει την υιοθεσία παιδιού από "ζευγάρι" που θα προέρχεται από "σύμφωνο συμβίωσης" μεταξύ ανθρώπου και κτήνους (μην παρεξηγηθούμε, το κτήνους το γράφουμε κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά).

      Και κλείνοντας, γιατί να είμαστε τόσο συμβατικοί. Ας επιτρέψουμε και το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ περισσοτέρων ανθρώπων. Ας παντρεύονται 3 άντρες ή πολλές γυναίκες μαζί. Γιατί τόση καταπίεση και περιορισμός των δικαιωμάτων σε 2 πρόσωπα μόνον; Και οι άλλοι; οι διαφορετικοί; δεν έχουν "δικαιώματα";


      Τα Σόδομα και τα Γόμορα είχαν μεγαλύτερες ηθικές αξίες. Τουλάχιστον αυτοί είχαν συναίσθηση της ακολασίας τους. Δεν δικαιολογούσαν την διαστροφή ως φυσιολογική.

      Διαγραφή
    7. Καμμία ελπίδα. Στη Φλώρινα είστε ακριβώς αυτό που σας αξίζει. Γυρίστε πλευρό και συνεχίστε ν'απλώνετε σκοτάδι. Ακολουθήστε πιστά τα βήματα του εγκληματία καντιώτη. Αλοίμονο στους λίγους που παραμένουν ξύπνιοι, και τους τραβάτε στο μεσαιωνικό σας σκοτάδι....

      Αλληλούϊα....

      Διαγραφή
  2. "Τα συμπονούμε και ευχόμαστε να απαλλαγούν από τη διαστροφή αυτή"..Άποψη που επικρατούσε έως το 1980 (Όταν αποδείχτηκε ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αρρώστια).Τώρα οδεύουμε στο 2016. Λογικά λειτουργείτε με χρονοκαθυστέρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ "ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ" ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εύγε στους απανταχού Αγιατολλάχ, αλλά και τα πιστά τους πρόβατα (τι, όχι? αφού το λένε και οι γραφές...), που αποτελούν τροχοπέδη στην πρόοδο και βραχνά στη ζωή κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου. Σε λίγες μέρες, 2016 υπενθυμίζω....

      Διαγραφή
    2. Πρόοδος είναι η σύμπτωση του χρονικά νεώτερου με το αξιολογικά ανώτερο. Δε σημαίνει ότι κάθε τι το καινούριο είναι και ποιοτικά καλύτερο. Η τεχνολογία έχει σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο, από ηθικής και πνευματικής, όμως, πλευράς βιώνουμε μια διαρκή υποβάθμιση και καθίζηση. Πτυχή αυτής της υποβάθμισης αποτελούν και τα διάφορα νομοθετήματα όπως π.χ. το παρόν.

      Διαγραφή
    3. Η εκκλησία θα λέει την άποψη της. Αν δεν θέλεις μπορείς να ζεις ασώτως. Αν μετανοήσεις ποτέ στη ζωή σου, καλό θα κάνεις σε σένα. Αν όχι, δικαίωμα σου να πηδιέσαι και με ομοφυλόφιλους και με καγκουρό.

      Το θέμα είναι ότι αποκαλείς την εκκλησία "Αγιατολλάχ" επειδή εκφράζει την άποψη της.
      Προβληματίσου ποιος είναι τελικά ο "Αγιατολλάχ".

      Διαγραφή
  4. http://www.tideon.org/index.php/2012-01-20-17-55-40/2012-05-07-21-01-51/2012-02-16-20-47-49/6429-2015-06-25-20-35-16
    Άρθρο του Βασιλείου Νικόπουλου, επίτιμου προέδρου του Αρείου Πάγου: η αντισυνταγματικότητα του "συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης των ομοφυλοφίλων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανεκδιήγητη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μηχανεύεται το ξεχαρβάλωμα και την ισοπέδωση των πάντων!

      Διαγραφή
    2. ντροπη και μονο ντροπη για το κειμενο αυτο τι σας πειραζουν τα ατομα αυτα τι σας ενοχλει οτι θελουν να κανουν ενα ειδος οικογενειας να μεινουν με αυτον που αγαπαν να ζησουν την ζωη τους λεει πουθενα η θρησκει σας οτι ειναι αμαρτια η αγαπη με ποιο δικαιωμα παπαδακο κρινεις ετσι τα ατομα αυτα και τα χαρακτηριζεις με λεξεις που δεν αρμοζουν στην εκκλησια διαστροφη ειναι ειναι να κρινεις τους ανθρωπους διαστροφη ειναι ο κοσμος να πειναει και η επιχειρηση σου "εκκλησια" να μην κανει τιποτα διαστροφη ειναι να κηρυττεις το λογο του θεου μεσα στον πλουτο και τιν χλιδη διστροφη και αμαρτια ειναι να διαχωριζεις τους ανθρωπους δεν θα περασει ομως η χουντα σας φτανει πια με τις προιστορικες αποψεις σας ντροπη και παλη ντροπη σας

      Διαγραφή
    3. Από πού κι ως πού δεν κάνει τίποτε η Εκκλησία για τον κόσμο που πεινάει 1:23; 250.000 συνάνθρωποί μας στη χώρα μας ζούνε χάρη στα συσσίτια της Εκκλησίας. Αφήνω πόσα ιδρύματα φιλανθρωπικά συντηρεί η Εκκλησία. Πότε θα σταματήσει επιτέλους η παραπληροφόρηση;

      Διαγραφή
    4. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΗ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.

      Διαγραφή
    5. τα σισιτια τις εκκλησιας καλε χριστιανε τα πληρωνεις εσυ η εκκλησια δεν εχει βαλει τιποτα από το παγκαρι τις αλλα δεν είναι αυτό το θεμα οσο για τα αισχη που λεει ο αλλοσ κολλημένος τι σε ενδιαφερει τι κανει ο καθενας και ποια φυσιολογια ποιος οριζει το τι είναι φυσιολογικο ο θεος σου η επιστημη τι κανεις δεν οριζει τι είναι φυσιολογικο ο καθενας μας κρινει τι είναι γι αυτόν φυσιολογικο

      Διαγραφή
  5. Άντε και καλούς..απογόνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν την απαίτηση κάποιοι απ τους gay να...υιοθετούν και παιδιά! Να δούμε ποιον θα αποκαλούν "μπαμπά" και ποιον (α;) "μαμά" τα δύστυχα αυτά πλάσματα που κινδυνεύουν να τα κάνουν σαν τα μούτρα τους κάποια απ αυτά. ΞΕΦΤΙΛΑ!

      Διαγραφή
    2. τα δικα σου μουτρα κοιτα χωριατη κατέβηκες από τα βουνα και μιλας

      Διαγραφή
    3. 3:42, σε έτσουξε και σε τσιγάρισε η αλήθεια; Θα τα ακούτε κάποιοι, θέλετε
      δε θέλετε! Μιλάτε κι από πάνω!

      Διαγραφή
  6. Η απόλυτη ηθική κατάντια για τη χώρα των αγίων και των ηρώων! Και το χειρότερο είναι η αναισθησία κάποιων νεοελλήνων απέναν τι στα εκφυλιστικά αυτά φαινόμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δικαιολογούν κι από πάνω αυτά τα αίσχη! Αυτό είναι χειρότερο!

      Διαγραφή
  7. ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΙ ΥΛΑΚΤΟΥΝΤΕΣ ΚΥΝΕΣ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ανοίξεις τηλεόραση δεν θα δεις τίποτε άλλο από ομοφυλόφιλους ή άντρες που παριστάνουν και μιλάνε σαν ομοφυλόφιλοι.

      Και επειδή οικογένεια σε πολλές περιπτώσεις δεν υφίσταται (χωρισμένοι γονείς, το παιδί ζει μόνον με την μητέρα, δεν υπάρχει αντρικό πρότυπο ούτε στο σπίτι ούτε στο σχολείο που στην πλειοψηφία τους είναι γυναίκες),
      έχουν επιβάλει στα ευάλωτα μας νιάτα την προπαγάνδα τους.

      Διαγραφή
  8. προβατα και θυματα τις εκκλησιας ολοι οι φλωρινιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνουμε 10:18! Δεν έχουν αμβλυμμένο ηθικό αισθητήριο όπως κάποιοι άλλοι...

      Διαγραφή
    2. Είναι ευρύτερο θέμα προβληματισμού το ποιος τελικά είναι "θύμα".
      Αυτός που ασκεί το δημοκρατικό του δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του (όπως ο Σύλλογος Πολυτέκνων Φλώρινας)
      ή αυτός που ρατσιστικά απαγορεύει κάποιους να μιλάνε μόνο και μόνο λόγω θρησκείας (επειδή είναι ιερείς).

      Ποιοι είναι τελικά οι "ταλιμπάν"; Και μήπως οι φασίστες που απαγορεύουν στους ιερείς να τοποθετούνται (απλά και μόνον επειδή είναι ιερείς), μήπως τελικά οι ίδιοι είναι θύματος της εισαχθείσας "αντιρατσιστικής" προπαγάνδας;
      Μήπως οι ίδιοι είναι τελικά πρόβατα;

      Διαγραφή
    3. ο καθενας μπορει να εκφραζει τις αποψεις του οχι ομως με χαρακτηρισμους που δεν αρμοζουν σε εναν ιερεα και ειδικα οταν αυτη η αποψη ερχετε σε αντιθεση με τα δικαιωματα του ανθρωπου στην ελευθερια του και στις επιλογες του η εκκλησια ειναι του χριστου και οχι τον παπαδον δεν θα κρινουν αυτοι .

      Διαγραφή
  9. Να πάτε να πολεμίσετε όλοι τους τζιχαντιστές. Πάρτε τα caravan, τα πολυμορφικά σας, εικόνες και σταυρουδάκια και δώστου προς ισλαμικό κράτος. Πολύτεκνοι κομμάντο, σχολιαστές και παραδοσιακοί ορθόδοξοι, υψώστε ανάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μαζέψεις λιγάκι τη γλώσσα σου αμετροεπέστατε προτού γράψεις για τους πολύτεκνους. Οι πολύτεκνοι είναι ήρωες που καταξιώνουν την έννοια της οικογένειας και αποτελούν αιμοδότες της εθνικής οικονομίας τη στιγμή που το κράτος τους φέρεται τόσο άσπλαχνα. Όσο και να ειρωνεύεσαι μία πολύτεκνη οικογένεια αποτελεί όαση μέσα στην έρημο της σύγχρονης καλοπέρασης.

      Διαγραφή
  10. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΕΙ Η ΓΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας "σώσουν" οι gay και οι ΜΚΟ!

      Διαγραφή
    2. Κύριος (ή κυρία, γιατί μπορεί να είσαι αρσενικό αλλά να παριστάνεις την κυρία)
      σου απαγόρευσε κανείς να μιλήσεις;; ΟΧΙ
      Για ποιο λόγο δεν αφήνεις τους πολυτέκνους να πούνε την άποψη τους για την οικογένεια;

      Διαγραφή
  11. Για να πάρετε και μια ιδέα το τι θα επακολουθήσει μετά από το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων διαβάστε τον παρακάτω σύνδεσμό
    http://www.pentapostagma.gr/2015/07/στην-κόλαση-της-νορβηγίας-πώς-θα-είναι-2.html
    όπου ουτε λίγο ούτε πολύ με τις ευλογίες του κράτους της Νορβηγίας το πρόγραμμα Barnevarn απαγάγει παιδία απο αδύναμες οικονομικά οικογένειες και τα δίνει για υιοθεσία σε ομόφυλα ζευγάρια.
    Ας μην ξεχνάμε όμως οτι τα Σόδομα και Γόμορα είναι θαμένα κάτω απο τη Νεκρά Θάλασσα που ούτε πουλί ούτε κανένας ζωντανός οργανισμός δεν ζει στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να προσεχεις τις πηγες που διαβαζεις δεν ισχυει κατι τετοιο

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.