Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στη Βίγλα (video)

Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της Φλώρινας, σε περιοχές όπως η Βίγλα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που «αλιεύσαμε» στο διαδίκτυο.
Η χιονόπτωση συνεχίζεται και αυτή την ώρα, με το θερμόμετρο να δείχνει 0 σε υψόμετρο 1.850 μέτρων.



Οι φωτογραφίες είναι του Θοδωρή Φάτση και του Θάνου Μαυρή.




14 σχόλια:

  1. ΑΧΧΧ ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΧΙΟΝΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή στο νεο ασφαλτοστρωμένο κομμάτι περίπου 1 χλμ μετά το Χιονοδρομικό(κατεβαίνοντας για Φλώρινα). Η διαφορά ύψους της νέας ασφάλτου με την παλιά εγκυμονεί κινδύνους(σε περίπτωση χιονόπτωσης και κάλυψης του οδοστρώματος με χιόνι)

    Καλό Χειμώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα Κάπιταλ Κοντρόλς δεν επιτρέψαν να φτιάξουν ούτε τηλεκαμπίνα από Άλωνα για Βίγκλα ούτε να φτιάξουν τον δρόμο. Η επισήμανση σου σωστή αλλά ....

      Διαγραφή
    2. Η ασφαλτόστρωση και η διαγράμμιση έγινε παρά τα Capital Controls και μπράβο στους υπευθύνους που έστω και αργοπορημένα τα κατάφεραν. Εγώ απλά ήθελα να επιστήσω την επικινδυνότητα στα συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής.

      Διαγραφή
  3. Μακάρι να χιονίσει δυο μετρα με - 30 βαθμούς κελσίου στην Φλώρινα φέτος τα Χριστούγεννα να σπάσουμε ολα τα προηγούμενα ρεκόρς που είχαμε να κλείσουν τα σχολεία να πάμε για σκί στην Β'ίγλα και για να μπουμε στο πανελληνιο ρεκόρ Γίνες αλλα και να γινει η τηλεθέρμανση γληγορότερα για να ζεσταθούμε και να στεγνώσουμε μετα το χιονοπόλεμο ....Γιούπι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χιόνι = Φτώχια = Ανεργία Καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από κάτι τέτοιους σα΄ν τον 1.09 υποφέρουμε στην Φλώρινα. Αντι το χιόνι να το κάνουμε πλεονέκτημα όταν αλλού δεν χιονίζει αυτός ο μέγας μέντορας της μπουταλοσύνης το βλέπει σαν ... ανεργία και φτώχια .Ρε αν δέν χιονίσει ούτε νερό να πίνεις δέν θα έχεις να πιείς ρεεεεε Φτώχια στο μυαλό σίγουρα εχεις ....

      Διαγραφή
    2. Ξύπνα από τον λήθαργο σου 8:43 μάλλον κοιμασε αρκουδιαρη εδώ ο κόσμος υποφέρει από κρύο και θέρμανση 9 μήνες τον χρόνο και εσύ χερεσε σαν παιδάκι για το χιόνι! Τι να πω μάλλον δεν ξέρεις τι λες δες λίγο γύρω σου τι φτωχια έχει και μετά μιλά ξερολα !

      Διαγραφή
    3. Γουστάρω να ντυθεί όλη η Φλώρινα στα Ασπρα με το χιόνι.

      Διαγραφή
  5. 23 Δεκεμβρίου φωτιές με χιόνια....:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΧΟΜΑΙ ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΛΑΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ./.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.