Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Νέα ήττα για τον Αίαντα Αμυνταίου

Την πρώτη εντός έδρας ήττα με 63-71, γνώρισε ο Αίαντας Αμυνταίου από τον ψυχωμένο Φοίνικα Πτολεμαϊδος, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Η ομάδα του Λάζαρου Φωτιάδη, ήταν άστοχη από το σημείο των ελεύθερων βολών (7/17) και ουσιαστικά πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες που εμφάνισε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ από την αρχή του αγώνα και πήραν προβάδισμα 5 πόντων (13-18) στην πρώτη περίοδο. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το δεύτερο 10λεπτο, με αποτέλεσμα οι Πτολεμαιδιώτες να μπουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, έχοντας προβάδισμα 10πόντων (25-35).
Η τρίτη περίοδος ήταν η πιο παραγωγική και για της δύο ομάδες, με τον Φοίνικα να διατηρεί τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (44-57). Στο τελευταίο 10λεπτο οι παίκτες του Αίαντα προσπάθησαν να πιέσουν, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να ψαλιδίσουν τη διαφορά σε μονοψήφιο μέγεθος (63-71).
Πρώτος σκόρερ του Αίαντα αλλά και της αναμέτρησης, αναδείχθηκε ο Κοσμίδης με 27π. και τον ακολούθησε ο Πουτούκης με 12π., ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε η τριπλέτα των Γκόση 23π., Αθανασιάδη 15π. και Μιχαηλίδη 12π.

Ο παίκτης του Αίαντα Δημήτρης Πουτούκης σχολίασε: «Δεν βγάλαμε το πάθος και την ενέργεια που εμφανίσαμε στους δύο προηγούμενους εντός έδρας αγώνες μας, με συνέπεια από την αρχή να κυνηγάμε στο σκόρ.
Η αλήθεια είναι ότι ο αντίπαλος ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός επιθετικά, παρά τις διάφορες αμυντικές τακτικές που εφαρμόσαμε για περιορίσουμε την δράση του κοντά στο καλάθι.
Πρέπει να δουλέψουμε συστηματικά για να διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας και να επανέλθουμε σύντομα στα θετικά αποτελέσματα».


Διαιτητές: Γλούφτσης-Κουφούδης.
10λεπτα: 13-18,25-35,44-57,63-71

ΑΙΑΝΤΑΣ:(Φωτιάδης) Κοσμίδης Γ. 27, Πάνος 3, Πουτούκης Α. 12, Κοσμίδης Α , Κωστάκογλου 3, Πουτούκης Δ., Κωτσόπουλος, Μωυσιάδης 3, Στάιος 4, Τερζής 3, Παπούλιας 3, Τζήγας 4

ΦΟΙΝΙΚΑΣ:(Δημητριάδης) Ιωσήφ 8, Πέκος 5, Πουλασικίδης, Εφραιμίδης 1, Γούλιος, Γκόσης 23, Μπαρδάκης, Καρεπίδης 7 , Μουρούζης , Αθανασιάδης 15, Μιχαηλίδης 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.