Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Συνέντευξη Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στ. Μπίρου (video)

Στα αποτελέσματα των επαφών που είχε στην Αθήνα, αλλά και σε μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την Π.Ε. Φλώρινας, αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Στέφανος Μπίρος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διαχείριση της λίμνης Βεγορίτιδας, στα αρχαιολογικά ευρήματα του 4ου αιώνα π.Χ. στο Φαράγγι, στο ρυμοτομικό του Πανεπιστημίου, στις τροποποιήσεις για τις κτηνοτροφικές μονάδες, στα προβλήματα με τα ορυχεία και τη λειτουργία του ΑΗΣ Μελίτης, στους οδικούς άξονες, στο 1ο Σύνταγμα Πεζικού, στο φράγμα της Τριανταφυλλιάς και στην πιθανότητα κατάργησης αστυνομικών τμημάτων.


2 σχόλια:

  1. Δεν μας είπες, για την "μοναδική επιτυχία" του κλεισίματος του δημοσίου ΚΤΕΟ στον νομό ενημέρωσες τους υπουργούς, να χαρούν κι αυτοί λίγο για τις ικανότητες αντιπεριφερειάρχη και στελεχών.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oλα γινονται για το υπεδαφος της βεγοριτιδας, πουλακια στο διαδικτυο τιτιβιζουν για μεγαλο ορυκτο πλουτο.

    Ο Κυριος αυτος; προτεινε να δωσει το χωριο (Αγιος Παντελεημων) τις εκτασεις της Βεγορίτιδας στην Περιφερεια......... "ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΛΊΜΝΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.