Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ο Shogun στο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών «Μυγδονία»

Με συμμετοχή με πάνω από 870 αθλητές και 67 σωματεία ανά την Ελλάδα όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 21 και 22 Νοεμβρίου 2015 το 4ο Διεθνές και 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών «Μυγδονία» σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας Ε.Ο.Π.Τ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και τον Δήμο Λαγκαδά.
Tο αθλητικό κέντρο Λαγυνών Λαγκαδά διαμορφωμένο με tatammi βάθρα βραβεύσεων, υποδέχτηκε τους αθλητές που συνοδεύονταν από τους προπονητές τους, αλλά και τους γονείς συγγενείς φίλους αθλητών και όποιον άλλο ήθελε να παρακολουθήσει την αθλητική διοργάνωση. κυριάρχησε το ευ αγωνίζεσθε, η πειθαρχία ακόμη και στις πιο αυθόρμητες μικρές ηλικίες ενώ όλοι ανεξαρτήτως χειροκρότησαν τους αθλητές τόσο κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων όσο και κατά τη βράβευση, απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων.
Εκεί δήλωσε το παρών του ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας SHOGUN. Οι αθλητές του αγωνίστηκαν με τόλμη, σθένος για τη διάκριση και την κατάκτηση ενός μεταλλίου προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκομένους στιγμές χαράς και συγκίνησης Οι αθλητές του συλλόγου μας που ξεχώρισαν, διακρίθηκαν και κατέκτησαν από μια θέση στο βάθρο:

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
KUMITE (KARATE-DO semi -contact) στην κατηγορία -35kgr κατέκτησε την
1η θέση Χρυσό

ΒΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
KUMITE (KARATE-DO semi -contact) στην κατηγορία -35kgr κατέκτησε την
2η θέση Ασημένιο

ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
KUMITE(KARATE-DO semi -contact) στην κατηγορία -35kgr κατέκτησε την
2η θέση Ασημένιο

ΦΑΡΑΝΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
KUMITE (KARATE-DO semi -contact) στην κατηγορία -40kgr και κατέκτησε την
2η θέση Ασημένιο

ΓΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
KUMITE (KARATE-DO semi -contact) στην κατηγορία -50kgr και κατέκτησε την 2η θέση Ασημένιο

ΡΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
KUMITE (KARATE-DO semi -contact) στην κατηγορία -50kgr και κατέκτησε την
1η θέση Χρυσό

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΑ (KARATE-DO)
και κατέκτησε την
1η θέση Χρυσό

ΡΑΛΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ (KARATE-DO)
και κατέκτησε την
1η θέση Χρυσό

Και για το τέλος ΣΕΒΑΣΤΕΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
KUMITE (KARATE-DO semi -contact) στην κατηγορία -65kgr και κατέκτησε την
1η θέση Χρυσό

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας SHOGUN συγχαίρει θερμά όλους όσους έλαβαν μέρος, προπονητές μαθητές και ελπίζει ότι και στους επόμενους αγώνες η συγκομιδή μεταλλίων θα είναι το ίδιο μεγάλη. Ως σύλλογος θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όλες αυτές τις προσπάθειες που εξευγενίζουν τον άνθρωπο και αναδεικνύουν το επίπεδο του πολιτισμού.

Με τιμή
Το Δ.Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.