Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Εντυπωσιακές εικόνες από το Rally Greece Offroad

Στιγμιότυπα από τη διαδρομή που έκαναν τα αυτοκίνητα για το Rally Greece Offroad, πίσω από το κλειστό γυμναστήριο Φλώρινας χθες το απόγευμα (7/6/2014). Οι φωτογραφίες είναι του Οδυσσέα Νικολάου.


14 σχόλια:

  1. Oσοι δεν ήρθαν Ε Χ Α Σ Α Ν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι. Σήμερα δεν έτρεξε. Χθες είχε βλάβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πληρωμα της Φλωρινας ετρεξε σημερα την ειδικη στο αεροδρομιο αργοτερα, μαζι με αλλα 2 πληρωματα. Υπηρχε κενο ,στο οποιο πολλοι νομιζαν πως δεν θα τρεξει και ξεκινησαν να φευγουν. Οι Χατζηχρηστος και Ζιουπας πηραν και μεταλιο για την προσπαθεια τους μα τερματισουν τον 3ημερο αγωνα με βλαβη απο την πρωτη μερα,(φλατζα κεφαλης),και κυπελογια την 3η θεση στην κατηγορια Ζ2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε η Φλώρινα έλαβε μέρος στον διεθνή αγώνα ύπνου.Καληνύχτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o μονος που ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΟΡΘΙΟΣ προφανώς είσουν εσυ 10.39. Εγινε ο καλύτερος αγώνας αυτοκινήτου που μπορούσε να ΄γίνει στην Φλώρινα. Και μάλιστα και ο ίδιος ο Δήμαρχος συμμετείχε στην διοργάνωση του αγώνα. Δυστυχώς δεν υπήρχε βουλγάρικη συμμετοχή με χάλκινα για να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ κύριε ή κυρία 10.39 ΄.

      Διαγραφή
    2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Πόσο γουστάρω ρε αδερφέ όταν ένας φλωρινιώτης σε κάθε αντιπαράθεση το πάει το θέμα σε "Βουλγάρικα" και "ΣΚοπιανά". Για τον Δήμαρχο σου είπε για Βουλγάρικα του απάντησες. Όταν πρωτοήρθα στη Φλώρινα ήταν και η πρώτη φορά που άκουσα περι Βουλγάρων κλπ. Μόνοι σας το προωθείτε. Αυτό για την ιστορία. Τώρα όσον αφορά το θέμα στην ουσία του, δεν θα μάθαινα ποτέ για τον αγώνα αν δεν παιρνούσα απο έξω. Μα ποτέ. Είναι γνωστό πλέον πως ο Δημαρχάκος δεν ασχολείται με μικροπράγματα. Δεν έπαιζε ..."ψωμί" οπότε δεν τον απασχόλησε ιδιαίτερα το θέμα προφανώς. Επίσης, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, και καταφανώς εσείς οι Φλωρινιώτες θελετε ΠΟΛΥ δρόμο ακόμα για να αντιληφθείτε πότε ένας άνθρωπος νοιάζεται για την πόλη του και πότε όχι. Θα το ξαναγράψω και κάποια στιγμή θα το κατανοήσετε εύχομαι. Μακάρι αυτό τον τόπο να τον κυβερνούσαν άνθρωποι που τον αγαπούν σαν πατρίδα τους. Τι εννοώ ε? Κάποια στιγμή ΙΣΩΣ το αντιληφθείτε. Μέχρι τότε ελεύθερα (καθόσον έχουμε δημοκρατία.........) μπορείτε να σκίζετε τα ρούχα σας ανάμεσα σε έναν "ο,τι αρπάξουμε" και σε έναν "ναι σε όλα". Τι να λέμε τώρα. Όπως λέει και το παιδί απο πάνω η Φλώρινα είναι οι δημότες και όχι ο Δήμαρχος. Άρα ο Δήμαρχος είναι αυτό που θέλουν οι δημότες. Ε, απο εκεί και πέρα τα λοιπά είναι ευκόλως εννοούμενα και παραλείπονται.

      Διαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ!! ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΝ!! Ο ΔΗΜΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ CD ME ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΥΡΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ .ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝΩΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!! ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
    ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ 15ΑΡΙ!!!!!

      Διαγραφή
  6. Του χρόνου να γίνει πραγματικά μια μεγάλη διαφήμιση, ας πληρώσει ο δήμος και κανά κανάλι, όχι μόνο west flash.. Ελπίζω να γίνει διαφήμιση για τον ποδηλατικό αγώνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς που κράζετε το δήμο, έχω να σας κάνω μία ερώτηση. Ήσασταν παρόν στην εκδήλωση; Πήγατε να παρακολουθήσετε κάποιον από τους αγώνες; Δείξατε το παρόν σαν πολίτες αυτής τις πόλης; Γιατί εγώ ήμουν από τους τυχερούς που πήγα να δω την τον αγώνα στο κλειστό και πάνω από 100 άτομα δε φαινόταν πως είχε (μαζί με τους συγγενείς, ομάδες των αγωνιζομένων). Αν εμείς σαν πολίτες δε κάνουμε την κίνηση μας τι να σας κάνει ο δήμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΒΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ!! ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ναι, γιατί νομίζεις ότι ο κόσμος θα πήγαινε αλλιώς.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.