Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση του «Αριστοτέλη» για την προβολή ταινίας στον αύλειο χώρο του συλλόγου

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ λαμβάνοντας υπόψη τις ανώνυμες ανακοινώσεις που δημοσιεύτηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο, περί «θερινού σινεμά και προβολής ταινίας στον αύλειο χώρο του ΦΣΦ ‘’ο Αριστοτέλης’’», δηλώνει τα παρακάτω:

1. Δεν έχει καμία σχέση με την ανώνυμη ανακοίνωση-πρόσκληση που δημοσιεύτηκε και χρησιμοποιεί το όνομα του «Αριστοτέλη» για χρήση χώρων του κτηρίου του.
2. Ουδέποτε ζητήθηκε, γραπτώς, η συνεργασία και η παραχώρηση οποιουδήποτε χώρου του «Αριστοτέλη», από τον ανώνυμο (ή ανώνυμους) σινεματόφιλο.
3. Ουδέποτε δόθηκε άδεια, γραπτή ή προφορική, του ΔΣ σε κανέναν για υπαίθρια προβολή επίσημης-εμπορικής ταινίας χωρίς την έγγραφη άδεια των παραγωγών της ταινίας και της κινηματογραφικής εταιρείας που διακινεί την ταινία και κατέχουν τα πνευματικά και εμπορικά δικαιώματα της, της Εταιρείας Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.
4. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, παρά τις όποιες αγαθές πολιτιστικές προθέσεις του, να αυτοσχεδιάζει και να εκθέτει ανεπανόρθωτα τον «Αριστοτέλη».

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, η προαναφερόμενη προβολή ταινίας δεν θα πραγματοποιηθεί σε χώρο εντός και εκτός του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».

Με τιμή
το ΔΣ

6 σχόλια:

  1. Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο «Αριστοτέλης»... άντε να κάνουμε παρθενοραφή τώρα!!!

    Είμαι μέλος του Αριστοτέλη πολλά χρόνια. Από τους παλιούς. Δεν περίμενα να αντιδράσει έτσι ο σύλλογος σε μια ανώνυμη ανακοινωση. Αγαπητοί, βρίσκουμε τους ανώνυμους και συζητάμε μαζί τους, δεν απαντάμε ανωνυμα ως ΔΣ. Ποιά μέλη του ΔΣ υπαγράφουνε την ανακοίνωση για να ξέρουμε για τις επόμενες εκλογές.

    Αν η προβολή γίνει εκτός της αυλής του Αριστοτέλη θα τους το απαγορεύσουμε;

    Με κάτι τέτοιες ενέργειες στο παρελθόν αποχώρησαν από το σύλλογος αξιόλογα μέλη. Ο σύλλογος είναι για όλους, μέλη και μη. Από τη στιγμή που ζητάμε βοήθεια οικονομική από το Δήμο συμβάλουμε σε πολιτιστικές δραστηριώτητες των πολιτών, ανώνυμων ή μη. Δεν τις απαγορεύουμε. Αν θελουμε να ειμαστε εσωστρεφείς ας μην ζηταμε οικονομική βοήθεια από το Δήμο, δηλαδή τους πολίτες.

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι άσχετος και φυσικά ως τέτοιος δεν υπήρξες ποτέ μέλος του Αριστοτέλη

      Ιωάννης Β'

      Διαγραφή
  2. δεν ειναι και τοσο ανωνυμα
    http://florineanews.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3205.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμαν βρε ΔΣ του Αριστοτελη θα ειχαμε και θερινό κιν/φο στην Φλωρινα
    και οχι μονοπώλειο απο τους άλλους της λέσχης πολιτισμού.
    Καλό και για τον Αριστοτέλη και τον κόσμο...
    Τα ίδια κάμναμε και παλιά και μας έφυγε τόσος κόσμος απο τον σύλλογο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια ο Αριστοτέλης γιατί δέν προβάλει ταινίες στην άιθουσα εκδηλώσεων με εισητήριο στην είσοδο ; Νομίζω θα ήταν μία πολύ καλή προσέγγιση ειδικά προς τις νεαρότερες ηληκίες που όταν κλείνει ο σινεμάς της λέσχης το κενό να αναπληρώνει ο Αριστοτέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλοι μου.
    Δεν υπάρχει οικονόμα για αυτό δεν θα γίνει ΠΟΤΕ.
    Και ούτε απο τον Δήμαρχο δεν περιμένουμε να μας δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.