Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Σύλληψη τριών ατόμων στη Φλώρινα για κατοχή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν πάνω από 90 γραμμάρια ηρωίνης

Χθες (09-08-2013) τις βραδινές ώρες στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς, (33, 42 και 54 χρονών) για κατοχή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε συνελήφθη ο 33χρονος, διότι κατείχε ογδόντα (80) ναρκωτικά χάπια, την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που ακολούθησε, συνελήφθησαν ο 42χρονος και ο 54χρονος, την ώρα που επιχειρούσαν να πουλήσουν δύο μικροδέματα ηρωίνης στον 33χρονο συλληφθέντα.

Στη συνέχεια, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 54χρονου:

• ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους (91,2) γραμμαρίων,
• επτά (7) χάπια και
• το χρηματικό ποσό των 310,00 €.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

3 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΠΡΑΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΒΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ...ΙΣΟΒΙΑ ΡΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ΦΛΩΡΙΝΑ ΦΗΜΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ...ΚΑΤΑ ΜΕΛΙΤΗ ΜΕΡΙΑ ΚΙΝΗΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ; ΠΙΆΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ; Η ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΧΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ; ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΗΠΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ;;; ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ;;; ΑΛΗΤΕΣ;;; Σου εύχομαι να μη σου τύχει, αλλά αν τύχει σε κανένα παιδί σου, τότε να δούμε πόσο αλήτες θα είναι. Και υποψιάζομαι ότι, σε αυτήν την περίπτωση –στη δική σου περίπτωση–, αλήτες θα είναι μόνον κάποιοι άλλοι...
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.