Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Αποτελέσματα 2ου Ανοιχτού Τουρνουά Τένις Ανδρών – Γυναικών της Λ.Π.Φ.

Με τους τελικούς των ανδρών και των γυναικών ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 24 και 25/8 το ανοιχτό τουρνουά αντισφαίρισης που διοργάνωσε η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας και ο Δήμος Φλώρινας. Στους αγώνες που διήρκεσαν μια εβδομάδα έλαβαν μέρος πάνω από 35 αθλητές και αθλήτριες.
Το Σάββατο έγιναν οι δύο ημιτελικοί των ανδρών όπου ο Ταμουτσέλης Παντελής κέρδισε το Δελέγκο Διονύση 2-0 SET και ο Παπαθανασίου Φωκίων το Βοσκόπουλο Γιάννη με το ίδιο σκορ. Στον τελικό των γυναικών η αθλήτρια της Λέσχης Πολιτισμού Ράνια Κουτσοτόλη επικράτησε της Χριστιάνας Ζιώρδα με 2-1 SET (3/6,6/3,6/2)σε μια επανάληψη του περσινού τελικού και κατέλαβε την πρώτη θέση στο τουρνουά γυναικών.(Το τρίτο σετ έγινε την Κυριακή λόγω έλλειψης φωτισμού).
Την Κυριακή έγινε ο μεγάλος τελικός των ανδρών όπου ο επίσης ο αθλητής της Λέσχης Πολιτισμού Παπαθανασίου Φωκίων επικράτησε μετά από συναρπαστικό αγώνα του Ταμουτσέλη Παντελή με 2-0 SET (7/6,6/4) και κατέλαβε την πρώτη θέση στους άνδρες.
Οι προπονητές και υπεύθυνοι της ομάδας Κουτσοτόλης Βασίλης και Γυφτοπούλου Φανή εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Αντιδήμαρχο κ. Καραγκιοζίδη για τη βοήθεια που προσέφερε, προς τον πρόεδρο της Λέσχης Πολιτισμού κ. Αντωνιάδη και τα μέλη του Δ.Σ. καθώς επίσης και προς τους αθλητές από τις Σάρισες για την ενεργητική συμμετοχή τους στους αγώνες.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες για το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν όλες αυτές τις μέρες.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.