Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο δήμαρχος Αμυνταίου για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μέσα στο ζοφερό κλίμα των ημερών με τη μετακίνηση στρατιωτικών μονάδων και τον κίνδυνο για κλείσιμο του στρατοπέδου Αμυνταίου, που είναι το επιστέγασμα μίας σειράς απομακρύνσεων δομών από την περιοχή μας, έρχεται μία ευχάριστη είδηση από το δυναμικότερο κομμάτι της κοινωνίας μας: όπως κάθε χρόνο πολλά παιδιά από το Δήμο Αμυνταίου πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις και θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Η νέα γενιά είναι η ελπίδα και ο τόπος μας έχει ιδιαίτερα αξιόλογους νέους ανθρώπους, γεγονός που αποδείχτηκε και στις εξετάσεις. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και πολλές ευχές για καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. Ευχές για δύναμη και στους γονείς των παιδιών που μοχθούν από τη δική τους πλευρά σε δύσκολες συνθήκες.
Κάθε επιτυχία των νέων της περιοχής μας γεμίζει όλους με μεγάλη χαρά, καθώς η νέα γενιά δικαιώνει τις προσπάθειες όλων μας. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.

Μάκης Ιωσηφίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.