Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

«Ναι» κατά πλειοψηφία στη μεταφορά της σύμβασης της Ζ. Ρίζου στο δήμο Φλώρινας (video)

Δώδεκα δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης είπαν «ναι» στην εισήγηση για τη μεταφορά σύμβασης της Ζέτας Ρίζου από την ΑΝΦΛΩ στο δήμο Φλώρινας, ενώ μειοψήφισαν πέντε σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και δύο της συμπολίτευσης.
Κατά τη συζήτηση υπήρξαν και στιγμές έντασης, όπως η αποχώρηση εν μέσω καταγγελιών του αντιπροέδρου του σώματος Νικόλαου Καρυπίδη, αλλά και αποχωρήσεις πριν τη συζήτηση όπως του Γιώργου Αργυρόπουλου και του Ευάγγελου Σταυρίδη.

"Ναι" ψήφισαν οι:
Καρακόλης Μιχαήλ
Μαβίδης Παναγιώτης
Μπαρδάκας Χρήστος
Ευαγγέλου Νικόλαος
Καραγκιοζίδης Άκης
Αλεξιάδης Νικόλαος
Λουκάς Δημήτριος
Αριστείδου Άρης
Λαζαρίδου Αντιγόνη
Κρομμύδας Σπυρίδων
Ζαέκης Αντώνιος
Σίπκας Αντώνιος

"Όχι" ψήφισαν οι:
Ρασάικος Τραϊανός
Μπέλτσος Αθανάσιος
Ασπρίδης Αιμίλιος
Τσιώκας Μιχαήλ
Στάιος Ευάγγελος
Μούσιου - Μυλωνά Όλγα
Καραντζίδης Βασίλειος

Δείτε σε video όλη τη συζήτηση για το θέμα.

31 σχόλια:

  1. υπαρχει εισαγγελεας στην πολη μας οεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπα δεν υπαρχει για αυτο κανουν οτι γουσταρουν

      Διαγραφή
  2. Γιαννάκη την πάτησες .
    i dont shit and play , to the same place

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον Τραιανό γιατί δέν ψήφισε με πολιτικά κριτήρια αλλα με την συνείδηση του. Μπράβο Τραιανέ έδωσες πολλά μαθήματα να πώ χαστούκια σε πολλούς και πολλές κακοπροαίρετους και κουτοπόνηρους . Έτσι πρέπει να λειτουργούν οι θεσμοί και όχι οι γόρδιοι δεσμοί με παλαιοκομματικού τύπου μηχανισμούς που σαπίσαν στην κυριολεξία τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης την χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Tραϊανούλης είναι ο νεότερος πιο παλιοκομματικός από όλους.Εκανε κι αυτός πω πω και γέμισε τον τόπο αδέξια μεταξωτά.
      Και ημιμαθης και με τον άσχετο αυθορμηντισμό του νεοφωτίστου βαράει παλιοκοματικά άσφαιρα στο γάμο του καραγκιόζη.χωρίς παραιτήσεις όμως....
      Και οι θεσμοί του Βοσκόπουλου κουνήθηκαν πήγαν από αριστερά δεξιά και ξαναγύρισαν!

      Διαγραφή
    2. O TΡΑΙΑΝΟΣ ΕΠΡΑΞΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Ι Α

      ΚΥΡΙΕ 6.59 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ TOYS 10 ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

      ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΛΟΓΙΚΗ" ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ

      ΜΠΡΑΒΟ ΤΡΑΙΑΝΕ

      Διαγραφή
    3. Tha simfoniso me ton 6:59 paleokomatikos se ola tou kai malista oso den paei!!!! Oso gia to "oxi" tou den leei kai pola gt sigoura exei proelthi meta apo sinenoisi afou i pliopsifia itan sigouri!!!!

      Διαγραφή
    4. Αιδώς Αργείοι.... Ο Τραϊανούλης ψήφισε ναι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΑΝΦΛΩ για την αποδέσμευση της Ζαχαρούλας και την μεταπήδηση στον Δήμο!!!Ποια σοβαρότητα και ποιο ήθος? Πλάκα κάνετε....

      Διαγραφή
  4. Νάσο, θάσαι από αυτούς που θα περπατούν με το κεφάλι ψηλά και τα παντελόνια στη θέση τους.
    Ακη, σκύψε το κεφάλι και μην κοιτάξεις στα μάτια κανένα νέο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κριτήρια και η διαδικασία για την πρόσληψη 50.000 ανέργων

    Οι προσλήψεις θα γίνουν με μοριοδότηση υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ ....το χρονικό διάστημα απασχόλησης των ωφελουμένων . δύναται να ανέλθει κατά ανώτατο όριο έως έξι (6) μήνες και δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες.

    Tι τραβάνε ορισμένοι για 6 μήνες δουλειά.

    Να σημειωθεί ότι η αμοιβή των απασχολούμενων θα είναι 748 ευρώ για ανέργους άνω των 25 ετών, εκ των οποίων τα 490 θα είναι η καθαρή αμοιβή και τα 258, ασφαλιστικές εισφορές

    Γιαυτούς υπάρχει άλλος θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προκλητικός ο Δήμαρχος ξυπνήστε φλωρινιώτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρης Κατραντζής27 Αυγούστου 2013 στις 11:20 μ.μ.

    ανατριχιαστικό, εντελώς υποκριτικό και πάνω από όλα απαράδεκτο το δήθεν όψιμο ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους της ΑΝΦΛΩ, τόσο του κ. Βοσκόπουλου, όσο και του κ. Ασπρίδη!!!!!!!!!!
    ή μήπως δεν το γνωρίζετε κύριοι πως από τους 27 εργαζόμενους της εταιρείας στα τέλη του 2007, 6-7 μόνο απασχολούνται σήμερα κι ίσως λέω και πολλούς... μόνον ένας μάλιστα από αυτούς τους 27 παρέμεινε στη θέση του! όλοι οι υπόλοιποι εκδιώχθηκαν κακήν - κακώς λόγω ακαταλληλότητας ή έλλειψης "ειδικών προσόντων"!!!!! σοβαρευτείτε κύριοι! σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν εννοείτε! τουλάχιστον μεταξύ μας γνωριζόμαστε και μάλιστα καλά... μικρός Νομός είμαστε οι ...έρμοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρονται όλοι τους ώστε κανένας εργαζόμενος να μην χάσει την θέση του….που ήσασταν κύριοι όταν 20 άνθρωποι πετάγονταν στο δρόμο για να ικανοποιηθούν τα καπρίτσια της ευνοούμενη πριγκίπισσας???? Αυτοί δεν ήταν εργαζόμενοι? Αυτοί δεν είχαν οικογένειες? Τότε όλοι δηλώνατε αδυναμία να πράξετε το οτιδήποτε!!! Και όλοι αυτοί που βρέθηκαν ένα πρωι στο δρόμο, ήταν άνθρωποι με προσόντα, με πτυχία, με εμπειρία, αυτοί που κρατούσαν την ΑΝΦΛΩ ψηλά!!! Αλλά αυτοί δεν ήταν οι κατάλληλοι για την πριγκίπισσα γιατί πολύ απλά η παρουσία τους τόνιζε την απραξία της, την άγνοια της, την αδυναμία της να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης της.
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Ειδικά ο Ασπρίδης όταν πέταξαν τους 26 από την ΑΝΦΛΩ δεν διαμαρτυρήθηκε δεν συγκινήθηκε.
      Ισως γιατί οι εργαζόμενοι που εκδιώχθηκαν δεν ήταν φιλαράκια του όπως είναι αυτός με τη Ζέτα (κατά τη δήλωση του στο Δημοτικό Συμβούλιο)ίσως γιατί δεν ήταν τόσο ικανοί όσο η Ρίζου.

      Ο Ασπρίδης αποδεικνύεται μέγας συμπαραστάτης του Βοσκόπουλου και στην ΑΝΦΛΩ και στο Δήμο Φλώρινας για τους δικούς του λόγους.
      Μπορούσε να πιέσει δεδομένου ότι έδινε έργα από το Δήμο Περάσματος στην ΑΝΦΛΩ που την κρατούσαν ζωντανή οικονομικά.
      Να μας εξηγήσει τους λόγους της στάσης του.


      Διαγραφή
    3. Ekdioxtikan i tous othisan se apraksia tosa atoma pou kanan kapia prospathia gia na kratane se ena epipedo tin ANFLO kai den niastike kaneis para mono dikeologithikan pos etsi eprepe na gini kai minan fisika dipla sti prigkipisa oi kaliteroi gliftes!!!! pragmati mikri poli i Florina!!!!

      Διαγραφή
    4. Δημητράκη μου,
      φαίνεται ο τι τα πολλά απωθημένα (μάλλον κατά τ άλλα δικαιολογημένα), σου έχουν προκαλέσει μικροσυγχύσεις!!!
      Για προσπάθησε να τα ξεμπερδέψεις μέσα σου πριν πεις και άλλα επί δικαίων και αδίκων!!!
      Παρεπιπτόντως μια και αποφάσισες να σχολιάζεις και να ....σχολιάζεσαι, μήπως μπορείς να μας διαφωτίσεις (επειδή κατά το πρώτο διάστημα της Ρίζου στην ΑΝΦΛΩ συλλειτουργήσατε αν δεν κάνω λάθος), πως έγινε και υπέγραψε σύμβαση και μάλιστα αορίστου χρόνου η "πριγκίπισσα"!!!
      Αν δεν κάνω λάθος, η ΑΝΦΛΩ από το 1998 υπόκειται στις διαδικασίες του ΑΣΕΠ αφού η πλειονότητα των μετοχών της ανήκει στην αυτοδιοίκηση!!!
      Λύσε μας την απορία γιατί κάποια φιλικά σου μέλη της τότε διοίκησης, θεωρούν ο,τι είχες καθοριστική συμβολή!!!

      Διαγραφή
    5. Δημήτρης Κατραντζής6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:57 μ.μ.

      ανώνυμε "φίλε μου" σε λάθος άνθρωπο απευθύνεσαι για να πάρεις απάντηση σ' απορίες και προβληματισμούς σου. να σου επισημάνω αρχικά πως απ' ότι φαίνεται μεταξύ μικρών ή μεγάλων συγχύσεων μάλλον εσύ βολοδέρνεις (επιλέγοντας άλλωστε τη σιγουριά και την έλλειψη ευθύνης της ανωνυμίας) κι όχι εγώ, που επώνυμα και δημόσια αναφέρομαι σε πράγματα που έχω απόλυτα ξεκαθαρισμένα όχι μόνο στο μυαλό μου, αλλά και στη ζωή μου την ίδια. να σε "διαφωτίσω" λοιπόν πως από τις αρχές του Δεκέμβρη του 2007, δεν ήμουν καν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΦΛΩ(γιατί παραιτήθηκα)και από 01/01/2008 έως τις 20 περίπου του Φλεβάρη του ίδιου χρόνου (οπότε αποχώρησα "τρέχοντας" και χωρίς καν να εισπράξω αμοιβή έως σήμερα) δεν ασκούσα καμιά διοικητική λειτουργία ή καθήκον, περιοριζόμενος αποκλειστικά στη λογιστική παρακολούθηση της εταιρείας. η απόφαση μάλιστα της μετατροπής της σύμβασης της κυρίας από σύμβαση "ανεξάρτητων υπηρεσιών" σε αντίστοιχη "εξαρτημένης εργασίας" κι αορίστου μάλιστα χρόνου, πάρθηκε μεταγενέστερα σε χρόνο που εγώ προσωπικά ούτε γνωρίζω, ούτε και ενημερώθηκα. διατηρώ μάλιστα ζωηρό, ακόμη και σήμερα, το ενδιαφέρον να δημοσιευθεί αυτό το πρακτικό της Απόφασης του Δ. Σ. για να δούμε επί τέλους όλοι, όχι μόνο το σκεπτικό της και τη νομική της υποστήριξη, αλλά κυρίως πιοί κ. κ. Δήμαρχοι και λοιπά μέλη του Δ. Σ. τη στήριξαν με την υπογραφή τους. να επισημάνω πως και άν ακόμη διατηρήθηκαν οι αμοιβές της κυρίας ίδιες με τις δικές μου (πράγμα απίθανο), η εταιρεία άμεσα επιβαρύνθηκε από αυτή τη μετατροπή ένα κόστος που ξεπερνά το 73%. σίγουρα όμως σε ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ δεν μπορούσε να προβεί η εταιρεία (σαν Αναπτυξιακή Ανώνυμη ΟΤΑ), χωρίς διαδικασίες ΑΣΕΠ, χωρίς δημοσιότητα!!! δυστυχώς απ' ότι βλέπεις όχι μόνο δε σε διαφώτισα, αλλά ίσως και διεύρυνα κιόλας το κύκλο των "αποριών" σου... μήπως θά 'πρεπε ν' απευθυνθείς σ' αυτούς που ψήφισες? σ' αυτούς που έβαλαν την υπογραφή τους και την ξανάβαλαν και θα τη ξαναβάλουν, όσο "πολίτες" σαν εσένα δεν τολμούν να έχουν το θάρρος της γνώμης τους και χτυπούν τα "σαμάρι", ακριβώς για να μην αγγίξουν τον "γάιδαρο"?

      Διαγραφή
  8. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Το... σέρνει Καράβι....!!!
    ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ : Προβατάκια που τα πάει όπου θέλει ο....Βοσκός.....!!!
    ΑΙΜΙΛΙΟΣ: Η Διπλωματία έχει κέφια (Γιατί ρε Αιμίλιε δεν λές τα πράγματ με το όνομά τους, και τα κλωθογυρίζεις από εδώ και από εκει?, για να συνεχίσεις να είσαι αρεστός στου γονείς της Πριγκίπισσας?)
    Δ.Σ. που ...ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ: Μεγάλη πολιτική λιποταξία, από ορισμένους από εσάς δεν την περίμενα!!!
    Δ.Σ. ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ: Σώσατε την αξιοπρέπεια των Φλωρινιωτων!
    ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ : "Καμαρώστε" τους άρχοντες που εκλέξατε, .. !!! Την περίοδο, που ολόκληρη η Ελλάδα Αναστενάζει, οι ανεργία των νέων στην Φλώρινα υπερβαίνει το 60% κάποιοι συνεχίζουν στις παλαιοκοματικές πρακτικές! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, κινητικότητα (απολύσεις) δημοσίων υπαλλήλων, μεροκάματα Μπαγκλαντές αλλά τα δικά μας παιδιά είναι ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΩΝ ΘΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KAPOTE KAPIOS POU PROSPATHISE NA KANEI KATI TETIO, EPESE APO TO 3 OROFO OTAN APOKALIFTHIKE...................ANTE NA DOUME TI THA KANOUNE OI DIKOI MAS...............!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mια ακόμη θλιβερή ημέρα στην ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, όπου δηλώθηκε πλήρης υποταγή στη γραμμή Βοσκόπουλου.
    Όταν αδυνατούμε να πούμε όχι στον Βοσκόπουλο, άντε να αποτινάξουμε αυτό το μνημόνιο ρε παιδιά.
    Και βέβαια δεν απαλλάσσεται των ευθυνών η αντιπολίτευση, διότι εκτός της υποτονικής αντίδραση(πλην ελάχιστων εξαιρέσεων) οι περισσότεροι ήταν απόντες.
    Είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με 7 επιπλέον όχι να ανατρέψουν το αποτέλεσμα,…αλλά δυστυχώς και αυτοί φάνηκαν μικρότεροι των περιστάσεων και δεν φρόντισαν να κάνουν το ελάχιστο για την υστεροφημία τους.
    Ο κόσμος τους εξέλεξε για να είναι ταγοί του έθνους και ελεγκτές της εξουσίας.
    Συμφωνώ με τον 12:02 που μιλά για "Μεγάλη πολιτική λιποταξία"
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ..
    Έγινε μεγάλη κουβέντα για την νομιμότητα της σύμβασης, λες και είναι το μόνο θέμα που μας απασχολεί.
    Το ηθικό μέρος της υπόθεσης κανένας δεν λογαριάζει ; και φυσικά πάντα ότι είναι νόμιμο δεν είναι ηθικό .
    Με αγωνία ρωτώ και θα ήθελα να μάθω ;
    1.Ποιά είναι η κα Ρίζου και με ποιόν τρόπο είχε αυτή την εξέλιξη και προνομιακή διαχείριση όλα αυτά τα χρόνια;
    2.Ειναι η μοναδική που έχει αυτά τα τυπικά προσόντα;
    3.Πως θα αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα της, αν πρώτα δεν αξιολογηθεί και η πορεία της ΑΝ.ΦΛΩ τα τελευταία χρόνια επί θητείας της;
    4.Πόσο ηθικό είναι να γίνονται αυτές οι συμβάσεις την στιγμή που φημολογείται ότι υπάρχουν δεδουλευμένες οφειλές σε εργαζόμενους της εταιρείας και επίσης είναι ανάστατη η τοπική αυτοδιοίκηση με τις προβλεπόμενες διαθεσιμότητες και απολύσεις στον χώρο;
    5.Πόσο ηθικό είναι τη στιγμή που αγωνίζεται η Ελληνική κοινωνία για επιβίωση, κάποιοι με λοιδορία και κυνισμό επιδιώκουν τόσο προκλητικά να βολέψουν τη ζωή τους.
    6.Αλήθεια όταν ο μέσος υπάλληλος σήμερα περνά από χίλια κόσκινα και αγωνίες (αξιολογήσεις-ΑΣΕΠ-κλπ) όλοι αυτοί οι θεσμικοί φορείς ...ελεγκτικό συνέδριο-επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης κλπ, θα κλείσουν τα μάτια σε αυτά τα έκτροπα;

    Ο επιμένων αψέκαστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως έλεγε και ο Όργουελ, όλοι είμαστε ίσοι, αλλά μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους…

      Διαγραφή
  13. Πολύς ντόρος έγινε για το νομικό κομμάτι της υπόθεσης, παραβλέποντας την ουσία.
    Την ουσία που λέει ότι η κα dr Ρίζου εάν δεν ήταν κόρη των Αγνή και Σπύρου Ρίζου και γνωστή όχι μόνο του Δημάρχου αλλά και πολλών προσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν θα είχε αυτή την πορεία, ως στέλεχος και Διευθύντρια της ΑΝ.ΦΛΩ, αξιώνοντας σήμερα αντίστοιχη θέση στο Δήμο Φλώρινας.
    Γιατί κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και προσπαθούμε να ωραιοποιήσουμε τα πράγμα και να αποδυναμώσουμε τις αντιδράσεις;
    Δεν γίνεται να πλέκουμε εγκώμια της Ρίζου και μετά να λέμε ότι μειοψηφούμε σε μια τέτοια απόφαση.
    Και βέβαια αν υπήρχε πετυχημένη πορεία στην ΑΝ.ΦΛΩ αυτό ήταν αποτέλεσμα μόνο της δικής της προσπάθειας ; και επειδή πάντα το αποτέλεσμα είναι ομαδικό, τότε γιατί να μην έχουν την ίδια τύχη και η άλλοι εργαζόμενοι;
    Βλέποντας το βίντεο διαπιστώνω ότι τα μόνα καθαρά και θαρραλέα ΟΧΙ είναι αυτά των Καρυπίδη και Καρατζίδη.
    Κύριε Ρασάϊκο ο κ Καρυπίδης δεν έχει λόγο να ντρέπεται, μάλλον εσείς ως προεδρεύων πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορεί να τα έχετε με όλους καλά.
    Δεν γίνεται απέναντι στο λαϊκό αίσθημα να λέτε ότι εσείς πχ είπατε ΟΧΙ, αλλά παρακολουθώντας σας το μόνο που καταλαβαίνω, είναι έμμεσα η ταύτισή σας με την συγκεκριμένη απόφαση και η μετριοπαθής διαφωνία σας με ένα απλό ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δημοτικό συμβούλιο έχει κανόνες φίλε 2:58.. Δεν μπορει κανένας να προσβάλει κανέναν..
      Αλλο η δουλειά του προέδρου και άλλο η θέση του!
      Ειναι πρόεδρος όλων των συμβούλων!
      Στα 8 χρόνια του Βοσκόπουλου στην εξουσία ειναι ο πρώτος που έχει ουσιαστική θέση και δεν ψηφίζει εισήγηση που θέλει ο Κύριος Γιάννης!!
      Μεγάλη καρδιά ο μικρός!!

      Διαγραφή
    2. Exei dikio o 4:49 kai auto fanike pou apo tin triti k meta o dimarxos tou girise tin plati kai pleon diaskedazi sta magazia tis kato merias tou pezodromou.......autonon pou psifisan NAI!!!!!!
      GELAEI O KOSMOS.......

      Διαγραφή
  14. αυτουσ τους ανθρωπους τουσ εχετε ψηφισει..Δεν ντρεπομαστε λιγο λεω εγω.Φαινεται πως το θρασος μερικων δεν εχει ορια.Οτι γουσταρει κανει και εμεισ απλωσ το σχολιαζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαζί με βοσκόπουλο - καπετάνισσα, τα ιλιγγιώδη ποσά που διαχειρίστηκαν, τα ανυπαρκτα έργα για τα οποία έγιναν αστρονομικής αξίας μελέτες επι μελετων καλό θα ήταν να δημοσιεύσετε και όλα μα ΟΛΑ τα ονόματα που απαρτίζαν την αν.φλω απο ιδρύσεως της μέχρι σήμερα. Να μάθουμε κι εμείς απο ποιούς και ποιές (( μούτσους )) απαρτίζονταν διαχρονικά η άν φλω και πόσο πληρώνονταν ανα μήνα για να ... μελετούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά.... Μεγάλες κότες οι απόντες. Εξίσου απαράδεκτοι με τα γιουσουφάκια του "ναι".
    Και μιας και είναι υπό σκέψη η επαναλειτουργία του ζωολογικού κήπου, τρέξτε το πιο γρήγορα σας παρακαλούμε. Έχουμε πολλούς που μια χαρά θα ταίριαζαν στα κλουβιά του ζωολογικού.
    Ίχνος ντροπής πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. προσοντα υπαλληλου που εργαζεται στην ΑΝΦΛΩ εδω και αρκετο διαστημα: απολυτηριο λυκειου 13,ξενες γλωσσες καμια,πτυχιο Η/Υ κανενα, εργασιακη εμεπρια καμια...πτυχιο τριτοβαθμιας απιαστο ονειρο και μαλιστα απο ενα ΤΕΙ του @@@....κι ομως εργαζεται στην ΑΝΦΛΩ μοναδικο προσον προσληψης: χρωστουμενη χαρη στους γονεις του υπαλληλου...καλο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.