Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ρ. Μακρή προς Στ. Κωνσταντινίδη: «Είσαι λαοπλάνος και ψεύτης»

Με μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό σε facebook και twitter η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή προχώρησε σε σκληρή επίθεση κατά του βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. Στάθη Κωνσταντινίδη. Δείτε τι έγραψε:



8 σχόλια:

  1. http://neaflorina.blogspot.gr/2013/08/blog-post_7883.html

    κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, συναντήθηκε την Τετάρτη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αβραμόπουλο και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    «Κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη ανέλυσα στον Υπουργό εκτενώς τα επιχειρήματα μας για την παραμονή των στρατιωτικών μονάδων στο Αμύνταιο.
    Ο κ. Αβραμόπουλος κατανοώντας την κατάσταση δεσμεύτηκε ότι θα αναζητήσει την καλύτερη λύση ώστε να παραμείνουν οι μονάδες στην πόλη. Επανέλαβε επίσης την ίδια δέσμευση στον κ. Ιωσηφίδη με τον οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά.
    Εμείς από τη μεριά μας βρισκόμαστε σε διαρκή κινητικότητα με σκοπό να ευοδωθούν οι προσπάθειες μας».

    21/08/2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Μακρή, κλέφτες και ψεύτες οι Καμμένος και Κουϊκ? Αυτοί μεταφέρουν το στρατόπεδο μέσα στη νύκτα, σαν τους κλέφτες? Ίσως τα ελληνικά μου δεν είναι και τόσο καλά! Προφανώς θέλατε να γράψετε ότι "μεταφέρεται" το στρατόπεδο και όχι μεταφέρετε εσείς (Καμμένος και Κουϊκ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ήταν μόνο αυτά τα λίγα θα ήταν ευχής έργο, μην τολμήσει να κατέβει για τον Δήμο όπως ακούγεται ουτε αυτός ούτε οι γύρω από αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OXI MONO ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
      ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ

      Διαγραφή
  6. H ΜΑΚΡΗ (ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ") ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΡΗΞΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ..ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΙΦΝΗΣ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: "Η κ. Μακρή αγωνίζεται να φύγει το στρατόπεδο Αμυνταίου για να στηρίξει την «ρητορική» της. Εμείς αγωνιζόμαστε να μείνει για να στηρίξουμε τον τόπο μας". Έτσι εξηγείται που δεν την έχει πάρει το μάτι μας σε καμία από τις κινητοποιήσεις των τοπικών φορέων για να μη μετακινηθεί το στρατόπεδο..
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.