Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ρ. Μακρή: Ύποπτη μεθόδευση η παράδοση του ορυχείου της Βεύης

Ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό και μηνυτήρια αναφορά πρόκειται να καταθέσει άμεσα, η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Ραχήλ Μακρή για το θέμα της ανάθεσης του ορυχείου της Βεύης.
Ακούστε τη σχετική δήλωση στην εφημερίδα «Ηχώ».


10 σχόλια:

  1. Και η μάσα καλά κρατεί...σώνει και καλά να έπαιρνε τη Βεύη ο εκλεκτός της εκλεκτής "φωνής"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα κόλπα άστα γιατί με κάτι τέτοια θα το πάτε το κόμμα εκτός Βουλής. Οι σοβαροί άνθρωποι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι προβληματισμένοι για όσα γίνονται.
    Εσύ κ. Ραχήλ όρμηξες στον Χαικάλη τον συνάδελφο σου στον Καμμένο γιατί είπε οικουμενική κυβέρνηση υπό τον Καραμανλή. Ξέχασες από που προερχόμαστε και σε ποιανού κυβέρνηση υπουργός ήταν ο καμμένος. Μετρημένα λοιπόν τα λόγια σου για Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ καθυστερημένη η παρουσία της κυρίας στην περιοχή. Επι μήνες και επι χρόνια οι κάτοικοι της Βεύης μαζί με τους άνεργους πρώην εργαζόμενους στο ορυχείο ήταν στους δρόμους και κατόπιν "εορτής" έκανε την εμφάνιση της η ευπαρουσίαστη και φλύαρη βουλευτίς του καμμένου και ανακάλυψε στην περιοχή μας. Καλά ξυπνητούρια κυρία Ραχήλ παρέα με το κόμμα σας τρέχετε πίσω απο τις εξελίξεις μα αυτές ήδη σας ξεπέρασαν . Τώρα πιά είναι πλέον ελεύθερο το πεδίο για τα παιχνίδια εντυπώσεων και δηλώσεων σας Πού ήσασταν όταν οι φορτηγατζήδες βγαίναν στους δρόμους ; ΄....Η ΒΕΥΗ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ...και καλά θα κάνετε τόσο εσείς όσο και οι λοιποί βουλευτές να σιωπήσετε....κατόπιν εορτής πολλά τραγούδια ανέξοδα λαλήτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελα ελα με τον καραμανλη καλα τα εκανε και αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα παπαγαλακια ας σχολιαζουν οτι θελουν ή οτι τους λενε οι αφεντες τους. Μπραβο στη Μακρη, που τολμαει και λεει οσα δεν λενε οι δικοι μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΜΑΚΡΗ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ; ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΟΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΕΥΗΣ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ
      ΝΙΚΟΣ Κ.

      Διαγραφή
  6. Παρακολουθησε 11.08 τα λεγομενα και ολες τις συζητησεις και πες μας τι ακριβως απ' αυτα ειπαν οι δικοι μας; Συγκεκριμενα, κι οχι γενικολογιες.
    Σαν λιγο άσχετο με το θεμα σε βλεπω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Yr5pLeFjpxk
      ΓΙΑ ΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ

      Διαγραφή
  7. ρωτηστε τον λιθοξοιδη να σασ πει. αυτος τα ξερει ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3.39 ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.