Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Δέσμευση Αβραμόπουλου για παραμονή του στρατού στο Αμύνταιο

Μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου τη Δευτέρα και τη θετική εξέλιξη το επόμενο πρωί για το ¨πάγωμα¨ της μετακίνησης της Α΄ ΕΑΝ Αμυνταίου, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, συναντήθηκε την Τετάρτη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αβραμόπουλο και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη ανέλυσα στον Υπουργό εκτενώς τα επιχειρήματα μας για την παραμονή των στρατιωτικών μονάδων στο Αμύνταιο.
Ο κ. Αβραμόπουλος κατανοώντας την κατάσταση δεσμεύτηκε ότι θα αναζητήσει την καλύτερη λύση ώστε να παραμείνουν οι μονάδες στην πόλη. Επανέλαβε επίσης την ίδια δέσμευση στον κ. Ιωσηφίδη με τον οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά.
Εμείς από τη μεριά μας βρισκόμαστε σε διαρκή κινητικότητα με σκοπό να ευοδωθούν οι προσπάθειες μας».

7 σχόλια:

  1. άλλη μία φιέστα του Στ.Κωνσταντινίδη Μπράβο αίντε ..να δούμε και την επόμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε βουλευτά. Θερμά συγχαρητήρια για την αποτελεσματική παρέμβασή σας, αλλά ... είστε και βουλευτής της Φλώρινας. Όχι μόνον του Αμυνταίου. Πριν από λίγα χρόνια παροπλίστηκαν δύο (2) στρατιωτικές μονάδες της Φλώρινας και μ' αυτή τη δικαιολογία μεταφέρθηκαν στο Αμύνταιο. Στη συνέχεια επανδρώθηκαν και πάλι αλλά στη Φλώρινα δεν επέστρεψαν. Γιατί; Μήπως επειδή η Φλώρινα έχει απλώς Δήμαρχο και όχι Στρατάρχη η Δήμαρχο; Μη βιάζεστε να απαντήσετε. Έχετε καιρό μέχρι τις εκλογές. Άλλωστε δεν έχει πλέον τόση σημασία για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά και απο αυτό βάλατε όλοι οι λαλίστατοι την ουρά σας κάτω απο τα σκέλια.
    Βούβα τώρα !!!!!!!!!!
    Σταθάρα αθ'ορυβα δούλευε για το Νομό και @@@@ησε τους ανίδεους άσχετους, πικρόχολους μικροπολιτικούς που κρύβονται στα δύσκολα και εμφανίζονται στις φιέστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι παρεμβάσεις του Στάθη είναι πάντα άμεσες και ουσιαστικές. Μακάρι να δούμε και τους υπόλοιπους "άρχοντες" να ενδιαφέρονται το ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχεις ένα στρατόπεδο δεδομένο
    Δηλώνουν ότι θα το πάρουν
    Κινητοποιούνται οι τοπικοί φορείς
    Και έρχεται ο Βουλευτής και δηλώνει ότι τελικά θα μείνει στο Αμύνταιο το Στρατόπεδο γιατί ο υπουργός είπε ότι μελετούμε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ λύση (ο καιρός θα δείξει)

    Δηλαδή είμαστε ευχαριστημένοι διότι γυρίσαμε εκει που ήμασταν.

    Επιπλέον χρωστάμε ευγνωμοσύνη στον τοπικό Βουλευτή

    Το θέατρο του παραλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έτσι εξηγούνται και τα εκλογικά αποτελέσματα
    περαστικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.