Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Κλείνει και η στρατιωτική μπάντα στη Φλώρινα

Το τελευταίο της… σιωπητήριο θα παιανίσει σε ελάχιστες μέρες η Στρατιωτική Μπάντα του Β’ Σ.Σ. στη Βέροια, αφού καταργείται και αυτή, μαζί με άλλες έξι στρατιωτικές μουσικές στη Μακεδονία (Έδεσσα, Καστοριά, Φλώρινα, Κοζάνη, Καβάλα, Σέρρες) και μια στην Τρίπολη.
Οι μουσικοί της ήδη ειδοποιήθηκαν να επιλέξουν τις φρουρές που επιθυμούν να μετατεθούν και στο τέλος του Αυγούστου θα έχουν μάθει που μετατίθενται!
Ένα ακόμη πλήγμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις που εδρεύουν στη Μακεδονία, τα στελέχη της οποίας θα κληθούν μέσα στο κατακαλόκαιρο να αναζητήσουν καινούργια κατοικία για τις οικογένειες τους, την στιγμή που έχουν υποστεί τεράστιες μειώσεις στους μισθούς τους.

Του Θόδωρου Ελευθεριάδη
Πηγή: laos-epea.gr

6 σχόλια:

  1. Ας μην επέλεγαν να γίνουν στρατιωτικοί και να παίζουν μουσική, ας μπουν στο ελευθερο επάγγελμα και μπορούν να μην ακολουθήσουν την μετάθεσή τους. Αλλά μάλλον παραδουλεύουν στο μουσικό τμήμα του στρατού και θα κουράζονται!!!! Εδώ διαθεσιμότητα δεν έχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε κρετινε,
      εχεις μπερδεψει τις.....με τις βουρτσες.τι σχεση εχουν οι ασυναρτησιες σου με την απομακρυνση της στρατιωτικης μπαντας;;;

      Διαγραφή
    2. εδω στρατόπεδο για στρατόπεδο δέν θα μείνει η κυρία η...δεσποινίς αρθρογραφεί για την στρατιωτική ..μουσική μπάντα. Διηλίστε τον κώνωπα και θα φάτε ένα ΕΛΕΦΑΝΤΕΝΙΟ που θα το φυσάτε και δέν θα κρυώνει..

      Διαγραφή
  2. ε,βεβαια στην Μακεδονια θα κλεισουν που αλλου?Αθηνα,θεσνικη,θεσσαλια,Πελοπονησσο,Κρητη θα κλεισουν τιποτα?Να φανταστω οτι θα ακολουθησουν κ αλλοι ΄΄Δημοσιοι΄΄ οργανισμοι στη Μακεδονια οπως π.χ. Νοσοκομεια .Καλα μας κανουν,τετοιους δουλοπρεπεις πολιτες δεν βρισκουν πουθενα.Ανωνυμε 708 το δασος ειναι η υποβαθμιση της περιοχης και το δεντρο ειναι το κομπλεξ σου...και για να προλαβω,δεν εχω καμμια σχεση με μπαντα ,στρατο κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ... Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανικανότητα των τοπικών πολιτικών αρχόντων, που ο πολιτικός τους λόγος φτάνει μέχρι τα όρια του δήμου Αμυνταίου, ούτε σπιθαμή παραπάνω, και η κατάσταση αφασίας στην οποία βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια το συνόλο των πολιτών της Φλώρινας, μικρών και μεγάλων, αυτά τα αποτελέσματα έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.