Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

2η θέση και αργυρό μετάλλιο για «Κροκόδειλους» και «Δεινόσαυρους»

Η Φλώρινα είχε την τιμητική της στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και του Πανελλήνιου Κυπέλλου Βετεράνων Ανεξαρτήτων 2013-2014 που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Ε.Π.Α.).
Οι δύο εκπρόσωποι της πόλης μας ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ και ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ αγωνίστηκαν στους τελικούς των δύο διοργανώσεων καταλαμβάνοντας τελικά τη δεύτερη θέση.
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων 2014 στην επιτραπέζια αντισφαίριση έκανε αυτό το Σαββατοκύριακο πετυχημένο πέρασμα από έναν ακόμα «σταθμό» της Περιφέρειας, μία ακόμα περιοχή, που αγαπά και καλλιεργεί το άθλημα. Η «αποκέντρωση» καταγράφηκε φέτος στο Ξυλόκαστρο ύστερα από την τριετία στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και τη Φλώρινα και η τελική φάση στην κορυφαία διοργάνωση αυτών των θερμών φίλων του πινγκ πονγκ άφησε άλλη μια φορά πολύ καλές εντυπώσεις σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο.
Το Σάββατο οι τελικοί του ομαδικού πρόσφεραν σασπένς και θέαμα στους φίλους του αθλήματος, ενώ κάποια ζευγάρια αντιπάλων έφεραν και ευχάριστες αναμνήσεις από το κοντινό ή πιο μακρινό παρελθόν! Στα πλέι οφ του πρωταθλήματος πήραν μέρος οι έξι ομάδες, που είχαν επικρατήσει στις αντίστοιχες περιφέρειες και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι νικήτριες των γκρουπ πήγαν κατευθείαν στον τελικό και ήταν ο Άκτωρ από την Αθήνα και οι περσινοί πρωταθλητές Κροκόδειλοι Φλώρινας. Ύστερα από αμφίρροπη «κόντρα» πήρε τη νίκη ο Άκτωρ με 5-3.
Στο Κύπελλο Π.Ο.Φ.Επ.Α. πήρε τα πρωτεία το Πάνθεο. Στα πλέι οφ πήραν μέρος πέντε ομάδες και στον συναρπαστικό τελικό η ομάδα από το Ελληνικό λύγισε την άλλη όμορφη παρέα από τη Φλώρινα, τους Δεινόσαυρους με 4-3.

Στην πολύ επιτυχημένη χρονιά για τις δύο ομάδες της Φλώρινας αγωνίστηκαν φέτος οι εξής:

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Αλέξανδρος Σκλιας (αρχηγός), Θωμάς Σουμπάσης, Κυριάκος Λιάσος, Φαίδων Σαπρανίδης, Ντανιέλ Τσιόκας, Γιώργος Καρύτσας, Νίκος Μουχτούρης, Νίκος Δούης

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Κώστας Φωτιάδης (αρχηγός), Θωμάς Ευθυμίου, Γιώργος Καλογήρου, Γκάμπριελ Νούτου, Γιώργος Πετρόχειλος, Γιώργος Χριστοφοράκης, Δημήτρης Γκουντζίδης

Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ συγχαίρει τους αθλητές των δύο ομάδων και εύχεται και άλλες παρόμοιες διακρίσεις στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.