Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Στην Εθνική Ελλάδας ο Ιάσων Ιωαννίδης

Οι μεγάλες επιτυχίες του ΙΑΣΩΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ το έτος 2013 στα 1500μ, 3000μ στα 10000μ και με αποκορύφωμα το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στα 3000μ φυσικά εμπόδια που διοργανώθηκε στο Ο.Α.Κ.Α. στις 20/07/2013 τον οδήγησαν στην Εθνική Ελλάδος.
Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία 27/07/2013 κερδίζοντας μια θέση στην οκτάδα. Η φετινή χρονιά χαρακτηρίστηκε ως χρονιά μεταλλίων για τον ΙΑΣΩΝΑ.
Το Δ.Σ. και η προπονήτρια της ομάδας τον συγχαίρουν και τον ευχαριστούν θερμά και του εύχονται οι επόμενες χρονιές να είναι δημιουργικές όπως η φετινή.

5 σχόλια:

  1. Σου ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και πάντα επιτυχίες !!!
    Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mprabo sto paidi kalli stadiodromia :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο Ιασωνα ,ησουν ταλεντο απο μικρος.ευχομαι να σε δουμε και σε ολυμπιακους αγωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΓΕ ΙΑΣΩΝΑ ΕΙΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ. ΤΟΥΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο στον Ιασωνα απο το Αθλητικο Γυμνάσιο ( στιβος ) που τον είχα είχε τις προδιαγραφές για να γίνει μεγάλος αθλητής το κυριότερο όμως είναι ότι έχει ήθος και αρχές που τον χαρακτηρίζουν και τον κάνουν να ξεχωρίζει στον στίβο της ζωής.
    ΚΑΛΥΒΙΑΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.