Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

«Φλερτ» του ΣΥΡΙΖΑ με το Νίκο Σαμαρά;

Υποψήφιος περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ ο γιατρός Νίκος Σαμαράς; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ο νυν αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Γιάννη Παπαϊορδανίδη, αναμένεται να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα προταθεί για το συγκεκριμένο πόστο. Κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Εορδαία εκτιμούν ότι η υποψηφιότητα του Νίκου μπορεί να δώσει «αέρα» νίκης περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.
Πάντως, αν η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιωθεί και τελικώς ο κ. Σαμαράς προταθεί για τη θέση του επικεφαλής ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδιοικητική «μάχη» της περιφέρειας, τότε το ερώτημα που προκύπτει είναι τι μέλλει γενέσθαι με τους Αντώνη Κύρινα και Γιάννη Αποστολίδη; Θα συμμετέχουν σε μια εσωκομματική αναμέτρηση, διεκδικώντας μέσω δημοκρατικών διαδικασιών το «χρίσμα» ή δε θα μπουν ούτε στον κόπο να το επιχειρήσουν;

Από την στήλη «O Παρατηρητής»
www.kozan.gr

13 σχόλια:

  1. καλη επιτυχια ...ελπιζω να ειναι αληθεια... ολη η φλωρινα μαζι του θα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mε τον Νίκο Σαμαρά τον υποψήφιο Βουλευτή του Πασοκ έχει καμία συγγένεια. Του μοιάζει λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pros ton 10.52 sopa kale mono i florina kai ta bitola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μανία αυτοί οι γιατροί να γίνουν πολιτικοί!!!
    Κατσε λεβεντη μου γιατρεψε τους πονεμενους...Ντε και καλα να μοιασουν τον Σταθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Νίκος Σαμαράς είναι απο τα πιό αξιόλογα άτομα που έχει να παρουσιάσει η Φλώρινα. Ο άνθρωπος αυτός το απέδειξε με τα μεγάλα εκλογικά ποσοστά που πήρε. Είναι μετριόφρων, σοβαρός και πάντα βοηθάει τους συνανθρώπους του, έχει δείξει επανελημένως την ανθρωπιά του. Γιατί να είμαστε τόσο στρυφνοί σε ότι έχει να κάνει με πρόοδο στο τόπο μας. Οταν έχουμε κάποιον που μπορεί σε επίπεδο Περιφέρειας να βγεί προστάρης γιατί να μας πειράζει, τόση γκρίνια γιατί!!!, τι δεν σας αρέσει; Είναι ο πιό αναγνωρίσιμος σε ΄Φλώριμα και Κοζάνη. =Εώς τώρα μόνο πασοκ έχω ψηφίσει, ΚΒ=.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ναι, "αξιόλογος"...συνεργάτης των προδοτών και των δοσιλόγων που παρέδωσαν την χώρα στο ΔΝΤ.
      Άνθρωπος που στήριξε την καταστροφή της χώρας δεν έχει μούτρα να βγει στην κοινωνία. Μόνη του ελπίδα να κάνει μεταμόσχευση προσώπου. Γιατρός είναι κάτι παραπάνω ξέρει.

      Διαγραφή
  6. O Γιατρός είναι και πολύ καλός άνθρωπος και μπορεί να ήτανε με το πασοκ αλλά δεν πήρε κυβερνητική θέση ποτέ. Γιατρέ Καλή επιτυχία και το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο μόνο να κερδίσουν έχουν από μια τέτοια συνεργασία. Φυσικά θα πρέπει να μας το αποδείξουν με πράξεις όταν πάρουν τις θέσεις που διεκδικούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέ αυτός ΠΑΣΟΚ δεν είναι...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oλοι καλοί άνθρωποι είμαστε

    το θέμα είναι αν όλοι μας ανεχτήκαμε τις γνωστές πρακτικές και συμπεριφορές του τοπικού ΠΑΣΟΚ

    Αν μιλήσαμε όταν έπρεπε ή αν απλά σιωπήσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιστεύω να πρόκειται για πρωταυγουστιάτικο αστείο, διαφορετικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δικαιολογείται με τίποτα. Ε όχι και το κατεστημένο ΠΑΣΟΚ. Τότε δε μένει παρά να πάρει και τον άλλο γιατρό, τον Αργυριάδη της ΝΔ για να δέσει το γλυκό. Περιμένω από το ΣΥΡΙΖΑ να διαψεύσει και τα δύο αυτά ενδεχόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός φίλε,-η μου, έτσι ακριβώς πρέπει να εκληφθεί, μόνο ως πρωταυγουστιάτικο αστείο. Και η δημοσίευση αυτή έχει ως στόχο, το κάψιμο κάθε υποψηφιότητας του ΣΥΡΙΖΑ και όχι του Σαμαρά, αφού ούτως ή άλλως καμένη είναι η πιθανή υποψηφιότητά του με το ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
  10. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΦΛΕΡΤ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άσε Νικολάκη την πολιτική, ως ιατρός-ορθοπαιδικός ΑΞΙΖΕΙΣ πολλά περισσότερα, μην ξεφτελίσεις τον εαυτό σου και γίνεις ένας φτηνός πολιτικάντης!!!
    Κίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.