Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Διάσωση πελαργού από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Φλώρινας

Στις 25/7/12, μετά από τηλεφώνημα κατοίκων του Πολυπλατάνου για τραυματισμένο πελαργό από καλώδια τις ΔΕΗ, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φλώρινας έδρασε άμεσα στέλνοντας όχημα για την διακομιδή του τραυματισμένου πελαργού.
Ο πελαργός μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, σε συνεννόηση με το Κ.Π.Α.Ζ. Καστοριάς και τη «Δράση για την άγρια ζωή» Θεσσαλονίκης. μεταφέρθηκε με το ΚΤΕΛ Φλώρινας στη Θεσσαλονίκη, όπου το παρέλαβαν για περίθαλψη.
Αξίζει να συγχαρώ τον αντιπρόεδρο του Κ.Σ Φλώρινας Χρήστο Τσεκουτάνη που ανέλαβε όλη τη διαδικασία διάσωσης και μεταφοράς μόνος του.

Ο πρόεδρος
Ν. Μυλωνάς

4 σχόλια:

  1. Συγκινητική η προσπάθεια του κυνηγητικού συλλόγου να μας πείσει ότι νοιάζεται για πουλιά της περιοχής.
    Σώζουμε έναν πελαργό και στις 20 Αυγούστου αποδεκατίζουμε τρυγόνια, πέρδικες και όλα τα πετούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς δεν είναι καλός μεζές ο πελαργός, αλλιώς θα βλέπαμε....ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ να σας δω μετά τις 20 Αυγούστου που θα ξεκληρίζετε την πανίδα του Νομού, αλλά και το κράτος της υποκρισίας πρέπει να κάνει τις "άδειες" σας 1000 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ; ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ.
      ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.