Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Επίσκεψη Αντωνιάδη στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές της Πρέσπας

Την Τρίτη 11 Αυγούστου, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε στην Πρέσπα τις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές.
Από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τους παραγωγούς φασολιών, το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη, τον πρόεδρο του Πελεκάνου κ. Νίκο Στεργίου, αλλά και με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Γρόντζο, ο οποίος επισκέφτηκε την Πρέσπα την επόμενη μέρα προκειμένου να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών.
Επίσης, μίλησε κατ’ επανάληψη με το διοικητή του ΕΛΓΑ κ. Νίκο Στουπή ο οποίος ήρθε στην Πρέσπα το Σάββατο 8 Αυγούστου και δεσμεύτηκε για την ταχύτατη διεκπεραίωση των αποζημιώσεων σε εύλογο χρόνο (εντός πενταμήνου).
Ο κ. Αντωνιάδης διαβεβαίωσε τους παραγωγούς πως θα παρακολουθεί στενά το θέμα ως την τελική λύση που είναι η καταβολή των αποζημιώσεων.

4 σχόλια:

  1. Ωραία φωτογραφία του αντιμνημονιακού Αντωνιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που εισαε συ; παρε κανατηλεφωνο να σε ακουσουμε. Ειμαστε αποκλεισμενοι στην αθηνα. Με αγωνιστικους χαιρετισμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλύτερα οΣταθης παρα ο ανύπαρκτος Αντωνιάδης που δεν θα ψήφιζε μνημόνιο.Κοιμηθείτε αγκαλιά με τον Σελτσα στα έδρανα της βουλής;κάντε κάτι για την Φλώρινα ρεεεεεεεεεεε ξυπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.