Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Από τη δράση της Κ.Ο. Φλώρινας του Κ.Κ.Ε.

Τα μέλη της Κομματικής Οργάνωσης Φλώρινας και της ΚΝΕ στους δρόμους για τη διαρκή ενημέρωση του λαού και την ενίσχυση της αγωνιστικότητάς του!!!
Η ανακοίνωση που μοιράστηκε στον πεζόδρομο Φλώρινας αλλά και στο "τραπεζάκι" αναφέρει ότι "Το κριτήριο στις εκλογές που έρχονται πρέπει να είναι πώς θα εμποδιστεί η εφαρμογή του τρίτου μνημονίου.
Πώς το εργατικό - λαϊκό κίνημα θα κερδίσει χρόνο, θα βάλει εμπόδια στην αντιλαϊκή επίθεση και πώς θα ανοίξει τον δρόμο της ριζικής ρήξης και της ανατροπής με το σύστημα των μνημονίων και της ΕΕ, αναφέρει ακόμα ότι το ζήτημα δεν είναι αν ο λαός θα διαλέξει μνημόνια με ευρώ ή με δραχμή, για να συνεχίσει να πτωχεύει, αλλά να κάνει στην άκρη την Σκύλλα και την Χάρυβδη, τα αδιέξοδα που του βάζουν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ 2 του Λαφαζάνη, δεν είναι καινούργιος, τα στελέχη του εδώ και 25 χρόνια, έδιναν αριστερό άλλοθι στην ενσωμάτωση στην ΕΕ και την ΟΝΕ, στη συκοφάντηση του σοσιαλισμού, στους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία κ.ά. "
Νωρίτερα το πρωί σύντροφοι διένειμαν και φυλλάδια με Ανακοίνωση του Κόμματος στην Λαϊκή Αγορά της Φλώρινας.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.