Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Γέμισε φόλες και πάλι η Φλώρινα!

Νέα κρούσματα με φόλες σε ζώα παρουσιάστηκαν χθες σε διαφορετικά σημεία της πόλης της Φλώρινας: στην οδό Ολυμπιάδος (στο ύψος του Εργατικού Κέντρου), πίσω από τα δικαστήρια, στην περιοχή κοντά στο Πεταλωτήριο και στην περιοχή του Νοσοκομείου.
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φλώρινας «Η Πατούσα», σε σχετική ανακοίνωση στο facebook επισημαίνει: «Στο παρελθόν και κατ’ επανάληψη στις ίδιες γειτονιές είχαν δηλητηριαστεί και άλλα αδέσποτα. Δεν μπορούμε προς στιγμήν να καταλάβουμε αν οι ενέργειες ήταν συντονισμένες, αν πρόκειται για συγκεκριμένο σχέδιο και σε ποια έκταση έχει σημειωθεί αυτή η ενέργεια.
Παρακαλούμε τους πολίτες, να πληροφορούν τον Δήμο και την Αστυνομία όταν πέφτουν στην αντίληψή τους τέτοια περιστατικά. Η νομοθεσία είναι πλέον αρκετά αυστηρή. Ο σύλλογος θα συνδράμει και θα βοηθήσει σε κάθε περίπτωση αρκεί να δεχτεί ο αυτόπτης μάρτυρας της κακοποίησης να καταθέσει.
Καλούμε τους πολίτες να δείχνουν μεγαλύτερη ευαισθησία, σε ότι αφορά στα ζώα. Καταδικάζουμε την εγκληματική ενέργεια του ενός ή των πολλών «πνευματικά άρρωστων» ατόμων, που δεν διστάζουν με βάρβαρο τρόπο να σκοτώσουν απροστάτευτα ζώα».

7 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ .ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι βολικό μέτρο ειναι αυτό ούτε μαζεύεις τα αδέσπωτα ούτε τα ταΪζεις ολα καλά ούτε ξέρουν ποιός έριξε τις φόλες.αν ήταν κάποιος που τον ενωχλούσαν θα έριχνε μόνο στην γειτονιά του οχι σε ολη την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα σίγουρα το μυαλό δεν σε βαραίνει. Όποιος το έκανε είναι δολοφόνος και επικίνδυνος. Επιτέλους η αστυνομία και όλοι μας πρέπει κάτι να κάνουμε να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας. Αυτή τη φορά είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί και θα έχει την τύχη που του αξίζει.

      Διαγραφή
    2. Φίλοι συναναγνώστες έχω σοβαρές υπόνοιες ποια ΚΤΗΝΗ ή ΚΤΗΝΟΣ έίναι υπαίτιοι ,αν αληθεύει το συμβάν το τρίτο με τέταρτο στην σειρά μέσα σε ένα και μισό χρόνο έγκλημα ανυπεράσπιστων σκυλιών στην πόλη της Φλώρινας. Προφανώς τους ενοχλούν τα περιττώματα που αφήνουν τα σκυλάκια στους δρόμους στα πάρκα κ.α. αλλα δεν τους ενοχλεί όταν οι ίδιοι αβίαστα με κάθε μυστικότητα να προβαίνουν σε μαζικές δηλητηριάσεις με φόλες - δολοφονίες σκυλιών. Εκτός από σοβαρά διαταραγμένοι ψυχικά είναι στυγνοί εγκληματίες και μόνο σαν στυγνούς εγκληματίες πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε όλοι ( σήμερα σκυλιών αύριο δεν ξέρω τι άλλο εμβιο όν έχει σειρά) Κύριε εισαγγελέα να δώσετε άμεσα εντολή να συλληφθούν και να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ παραδειγματικά . Αν αληθεύει το αποτρόπαιο αυτό νέο συμβάν όλοι οι Φλωρινιώτες πρέπει να μην τους λυπηθεί κανένας και όποιος είναι μάρτυρας και τους γνωρίζει να μην τους φοβηθεί η λυπηθεί αλλα να τους καταγγείλει άμεσα στον εισαγγελέα Φλώρινας, Δυστυχώς και πάλι έχω την υπόνοια υποψία ότι έχουν "πλάτες μεγάλες" και προβαίνουν σε αυτά τα εγκλήματα εις βάρος των ανυπεράσπιτων σκυλιών και το χειρότερο της συνολικής εικόνας που προσβάλει τον πολιτισμό της πόλης μας. ΄Και κάτι τελευταίο για κάποιους κουτοπόνηρους ....λογοπαίγνια η συνειρμοί περι "αδέσποτων" με παρόμοια αληθινά συμβάντα μαζικής δολοφονίας ανυπεράσπιτων σκυλιών δεν σηκώνουν αστεία.

      Διαγραφή
  3. 3:13 πρόσεχε τι λες και βγάλε κάθε σκέψη από το μυαλό σου, αν έχεις. Μακριά από τα σκυλιά. Ο νόμος είναι πολύ αυστηρός και εύκολα μπορείς να βρεθείς. Μόνο κάποιος ψυχοπαθής μπορεί να σκεφθεί άσχημα για τα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΑΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ(ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο εγκληματίας ακόμη δεν βρέθηκε;;;;;;;;; Εύχομαι κακό ψόφο να έχει το κάθαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.