Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Συγχαρητήριο του δημάρχου Αμυνταίου για την ομάδα του Ερμή

Ο δήμος Αμυνταίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του «ΕΡΜΗ» Αμυνταίου, το ΔΣ, τους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή του, για τη μέχρι τώρα πορεία της στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος , όπου κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να διακριθεί και δυστυχώς να αποκλειστεί, στη φάση των οχτώ (8) του θεσμού.
Η πορεία τους αυτή μας γεμίζει περηφάνια, καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά ομάδα του δήμου μας καταφέρνει να διαγράψει την ίδια, τόσο μεγάλη διαδρομή και να αναδείξει την εργατικότητα, την σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα των αθλητικών συλλόγων του δήμου μας.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή της ομάδας κ. Στέλιο Νταμπίζα που κατάφερε να διακριθεί σ’ αυτό το επίπεδο για δεύτερη συνεχή χρονιά, με δυο διαφορετικές ομάδες.
Ευχόμαστε και στο μέλλον να υπάρξουν ανάλογες διακρίσεις για τους ίδιους αλλά και τους υπολοίπους συλλόγους του δήμου μας.

Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.