Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Έμεινε στο μηδέν η Θύελλα Φιλώτα στην Αλεξανδρούπολη

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στην πόλη του Έβρου με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το ματς με 10 παίκτες
Μια… άβολη ισοπαλία και για τις δυο ομάδες ήταν το τελικό 0-0 ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Θύελλα Φιλώτα για την 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Αμφότερες οι ομάδες πήραν από έναν βαθμό αλλά δεν απομακρύνθηκαν αρκετά από την «επικίνδυνη» ζώνη όπως ήταν ο στόχος τους. Λιγοστές οι φάσεις του αγώνα με τους γηπεδούχους να «απειλούν» στο 18’ με τον Φλώρο και στο 83’ με τον Γκαϊντατζή, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους καλή στιγμή στο 34’ με τον Μισαηλίδη. Πάντως, αξίζει να επισημανθεί πως η Θύελλα ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποστολής του Χ. Σιδηρόπουλου στο 60’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Β. Τραϊανόπουλος): Συριτούδης, Αμπραχαμιάν,Κατρανίτσας, Δούπας, Μπαρμπαγιάννης, Ελληνίδης, Τορομανίδης (85’ Θεοδωράκης),Κοίλιαρης (80’ Μαμούτ), Γκαϊντατζής, Φλώρος, Αγγελακάκης (59’ Συμητσάκης)
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Στεργιάκης, Σιδηρόπουλος Γ., Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Μουρατίδης (90’ Ανδρεάδης), Σιδηρόπουλος Χ., Χαϊτίδης. Θεοδουλίδης (89’ Βλαδίκας), Μαρκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.