Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ο K. Μητσοτάκης στη Φλώρινα (video)

Αισιόδοξος για την πορεία της υποψηφιότητάς του δήλωσε από τη Φλώρινα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε πως στόχος είναι η Νέα Δημοκρατία να γίνει και πάλι μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφτηκε χθες το δημαρχείο Φλώρινας, όπου τον υποδέχτηκαν οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Μπαρδάκας και Άκης Καραγκιοζίδης και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Όλγα Μούσιου – Μυλωνά, θέτοντας του μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων όπως ανεργία, η πορεία της τηλεθέρμανσης, η θέρμανση κυρίως στα σχολεία κ.ά.
Ο κ. Μητσοτάκης συνάντηση επίσης φίλους και υποστηρικτές του στον πεζόδρομο της πόλης, ενώ νωρίς το πρωί βρέθηκε σε κεντρική καφετέρια του Αμυνταίου, όπου συνομίλησε με πολίτες.


10 σχόλια:

  1. ΆΡΑΓΕ ΤΟ ''ΧΩΣΙΜΟ'' ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ(ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ''ΧΩΡΟ'') ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ,Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ''ΠΕΡΑΣΟΥΝ'' ΜΥΝΗΜΑΤΑ?Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ?ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ''ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ''?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΤΕΛΟΎΣ ΉΡΘΕ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ!!!!!
      ΤΟ ΣΎΜΠΑΝ ΣΥΣΠΆΤΑΙ , ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΆΝΕΤΈ? ( ΧΩΣΙΜΟ?- Χ.............Ε Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ}
      ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΌΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ?
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ , ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΊΤΑΙ?


      Διαγραφή
    2. Εσωκομματικές κουτοπονηριές και τερτίπια για όποιους ''μασήσουνε''!

      Διαγραφή
  2. Καλά, οκ, οι γνωστοί άγνωστοι! Οι: Μούσιου, Μπαρδάκας και Καραγκιοζίδης είναι οι αιώνιοι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι. Οι άλλοι οι άσχετοι που γλύφουν (ποιον;;; τον Μητσοτάκη!!!) ποιοι είναι εκεί και κοιτάζουν συνέχεια αν τους τραβάει η κάμερα;;; Τζιζους με τους παρατρεχάμενους! Μαρία Σταθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία Σταθ. Ξέρεις καλά ποιοί είναι και σας πονάει η παρουσία τους. Μόνο άσχετοι δεν έιναι. Άσχετα είναι τα κομματόσκυλα που παίζουν διπλά παιχνίδια και τους ρωτήσεις ποιά είναι η ιδεολογία τους και σε τι πιστεύουν κοιτάνε το ταβάνι όπως τις κάμερς που λαδώνουν για να προβάλουν το άδειο κεφάλι τους. Όσο για τις κάμερες μόνο αυτές δεν κοιτόυσανο ύτε γλείφουν κανέναν. Εσείς έχετε το προνόμιο να γλείφετε τους πάντες και μετά να είστε με τον νικητή πάντα. Ξέρεις καλά εσύ. Όπως και να στήνετε παραστάσεις με τους υποψηφίους για να σας δείξουν τα δελτία και τα blog. Σας ξέρουμε καλά και τις βρωμιές σας θα τις πληρώσετε όλες μέχρι τέλους ότι και να γίνει. Μην ανησυχείτε. Δεν ξεχνάμε.

      Διαγραφή
    2. Σε πονέσαν οι άλλοι ε; Και που είσαι ακόμα. Φρόντισε μόνο να μην χρειαστεί να τους γλείφεις εσύ γιατί τότε θα περάσεις καλά και εσύ και οι δικοί σου που σε βάζουν να γράφεις μ....ς.

      Διαγραφή
  3. Όταν ήρθε 2 φορές ο πατέρας σου Κυριακο Μητσοτάκη το 1990-1992 στην Φλώρινα είχε βουλιάξει η πόλη από νοεδημοκράτες.


    Τώρα που ήρθες εσύ ( 2015 ) σαν υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ ούτε κάν ο ....δήμαρχος ( μου λένε ότι ήταν τότε πρόεδρος στην τοπική ) δεν ήταν παρών στο γραφείο του αλλα κάποια δευτεροκλασάτα πρόσωπα του δήμου σε υποδέχθηκαν.

    Αντιθέτως όταν ήρθε ο Τσίπρας σαν πολιτικός αρχηγός της αντιπολίτευσης στην Φλώρινα μόνο ..κόκκινο χαλί δεν του στρώσαν .

    Τα συμπεράσματα Κυριάκο Μητσοτάκη ( βαρύ όνομα κουβαλάς) για τα της Φλώρινας βγάλτα μόνος σου μόνοι σας..

    Από αυτά και απο πάρα πολλά άλλα σιχαμερά που συνέβησαν απο το 1993 ( του ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΛΗΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ) έως σήμερα, ακόμη και απειλές που έχω δεχθεί απο τυπάκια η προσκολαπτόμενους στην νδ με έκαναν συνειδητά απέχω αρχικά τόσο απο την ΝΔ όσο γενικότερα απο την πολιτική για έναν λόγο
    ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ. ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ τόσο σαν ένας κάποτε πιστός οπαδός του πατέρα σου του Μέγα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όσο απο τους γλοιώδεις τύπους που λυμαίνοντε - πλαισιώνουν ( δήθεν) την ΝΔ στην Φλώρινα ισοβίως.

    ΄


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε 11:50 τελικά η ΝΔ σου φταίει ή ο Δημαρχος; Άσε τον Δήμαρχο ήσυχο και ψάξε να βρεις κανεναν άλλον Μέγα να ερωτευτείς και καλά γεράματα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4 Νοεμβρίου 2015 - 11:50 μ.μ.17 Ιανουαρίου 2016 στις 11:27 π.μ.

      κύριε η κυρία 941 τώρα που εκλέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΗΓΕΣΙΑ της της ΝΔ κράτα τον Δήμαρχο σου ήσυχο και ψάξτε άλλη παραλία να παίξετε με τα κουβαδάκια σας .Τις ειρωνίες και τις ΑΠΕΙΛΕΣ που δεχθηκα εύχομαι να τις λουστήτε πατόκορφα ...

      Διαγραφή
  4. ΓΚΑΝΤΕΜ....ΦΥΛΑΧΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.