Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Άρχισε ο χορός των μεταλλίων για τον ΑΟΦ στη χιονοδρομία

Με 7 μετάλλια, 2 χρυσα-2 Αργυρά και 3 χάλκινα γύρισε ο ΑΟΦ στην Φλώρινα, από τον Διασυλλογικό αγώνα Χιονοδρομίας (Δρόμων Αντοχής) που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο στις 8-2-2014.Ο διοργανωτής ΕΟΣ Μετσόβου κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες, λόγω έλλειψης χιονιού, αλλά στο τέλος πραγματοποίησε έναν υποδειγματικό αγώνα υπό την επίβλεψη της έμπειρης Τεχνικού Εκπροσώπου κας Μούλελη Κατερίνας.
Την μεγαλύτερη αποστολή είχε και πάλι ο ΑΟΦΛΩΡΙΝΑΣ (21 αθλητές), που αποτελεί πλέον μια από τις σημαντικότερες δυνάμεις στον χώρο της Χιονοδρομίας, την στιγμή που ιστορικοί σύλλογοι χιονοδρομίας, είτε δεν συμμετέχουν πια σε χιονοδρομικούς αγώνες, είτε έχουν παρακμιακή και καθοδική πορεία, όσον αφορά τις επιδόσεις και τον αριθμό αθλητών.
Αίσθηση προκάλεσε η αγωνιστικότητα και το σθένος των νέων μικρών παιδιών του ΑΟΦ, που έλαβαν στο Μέτσοβο το βάπτισμα του πυρός, μιας και ο αγώνας αποτελούσε για αυτούς και την πρώτη ανταγωνιστική δοκιμασία της αθλητικής τους καριέρας.
Το Δ.Σ συγχαίρει όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους Τίτα Χρήστο για τις επιτυχίες τους.

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
1. ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ. 1η θέση
2. ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ 1η θέση
3. ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ 2η θέση
4. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2η θέση
5. ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ 3η θέση
6. ΤΑΣΟΥΛΗ ΗΡΑ 3η θέση
7. ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ 3η θέση
8. ΜΠΟΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 5η θέση
9. ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 7η θέση
10 ΠΑΛΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 5η θέση
11 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ 6η θέση
12 .ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 9η θέση
13. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ 7η θέση
14. ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ 5η θέση
15. ΦΙΛΙΠΙΔΟΥ ΑΓΝΗ 4η θέση
16. ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 4η θέση
17. ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ 7η θέση
18. ΝΟΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 5η θέση
19. ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 4η θέση
20. ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΛΙΝΑ DNF
21. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ DNS

2 σχόλια:

  1. Πολύ marketing ρε παιδιά εκεί στον ΑΟΦ... και εγω που νόμιζα ότι ο αθλητισμός είναι ευγενής άμιλλα... αλλά αυτά είναι μάλλον ψιλά γράμματα....όπως και να 'χει, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν γράφονται αποτελέσματα και θέσεις αγώνων , αναφέρεται η ονομασία του αγώνα και ο αριθμός συμμετεχόντων αθλητών στο αγώνισμα. Γιατί να μην αδικείται κανένας αθλητής /τρια , για τις προσπάθειες του . Πολλές οι Πρώτες , Δεύτερες, τρίτες , τέταρτες , κλπ , θέσεις .Άλλο είναι τέταρτος στους τέσσερεις και άλλο είναι τέταρτος στους δεκατέσσερις . Παρόλα αυτά πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδία του ΑΟΦ που συμμετείχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.