Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Καρυπίδης τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ

Στην άρση της υποψηφιότητας του Θ. Καρυπίδη προχώρησε με απόφασή της η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, σχεδόν ομόφωνα τα μέλη του κορυφαίου πολιτικού οργάνου συμφώνησαν ότι “τα όσα φέρεται να είπε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές, το ύψος και το ήθος του κόμματος”.
Με τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, αλλά να έχει λάβει τις αποφάσεις του από αργά χθες το βράδυ, ο κ. Καρυπίδης βρίσκεται πλέον εκτός ψηφοδελτίου, με τους μηχανισμούς της πλ. Κουμουνδούρου να αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του στο ψηφοδέλτιο.
Ωστόσο, μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Καρυπίδη, τα στελέχη και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούν βέβαιο ότι θα “σηκώσει το γάντι” και θα… απαντήσει, προχωρώντας στην αυτονόμηση και στην κάθοδό του στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ως ανεξάρτητος.
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας διεξήχθη σε καλό κλίμα, με αρκετά στελέχη, ωστόσο, να επισημαίνουν ολιγωρία και αμηχανία στη λήψη αποφάσεων για το θέμα Καρυπίδη, γεγονός που, όπως τόνιζαν, “εξέθεσε το κόμμα για περισσότερο από 48 ώρες και προκάλεσε τη διεθνή κατακραυγή εβραϊκών ενώσεων και κοινοτήτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πηγή:capital.gr
Του Δημήτρη Αλειφερόπουλου

9 σχόλια:

  1. Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ! Μας απαλλάσει σε σημαντικό βαθμό από το δίλημμα για την ψήφο μας στον Καρυπίδη.
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαλλάσσει – όχι βέβαια "απαλλάσει"!

      Ρεεεεεεεεε! Τι είστε εσείς οι "από κάτω"! Τι ρατσιστές είστε εσείς ρε!... Ου να μου χαθείτε, ζωντόβολα!

      Διογένης

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους! Απέδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ πως η αρχές του είναι πάνω από τα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΧΑΡΑ Ο ΔΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΛΥ ΘΕΩΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΔΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ , ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θερμές ευχαριστίες στο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα μπορούμε άφοβα να ψηφίσουμε Καρυπίδη. Και φυσικά αποδεικνύεται αυτό που ξέραμε από την αρχή, ότι και αυτό το κόμμα προσκυνά τα ίδια σιωνιστικά αφεντικά με τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν επιθυμεί καμιάς μορφής εκλογική νίκη. Κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να μη γίνουν ΠΟΤΕ κυβέρνηση. Και δεν θα γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΟΓΕΝΗ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΣΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΗΟΥΡΓΕΙ ΣΚΙΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΔΥΝΕΛΘΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ΄ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΙΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον: Κατάφερες, ρε γάτα, μέσα από μία σειρά να καταλάβεις την ιδεολογία μου; Τι να πω;...
      Δεύτερον: Το σχολιό μου ήταν ειρωνικό. Ήθελα να πω ότι, στις μέρες μας, μπορείς άνετα να βρίζεις Χριστοπαναγίες, να καις μία Σημαία, να προσβάλλεις τον Ελληνισμό, την Ελλάδα, τους Έλληνες (αρχαίους και σύγχρονους), τέλος πάντων, μπορείς να λες και να κάνεις δημοσίως όποια καφρίλα σε $εκφράζει$ (εντός ή εκτός "εισαγωγικών"). Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, αποδεικνύεις ότι είσαι "ανοιχτόμυαλος", "προοδευτικός" και άλλα τέτοια ωραία. Άλλωστε είναι δικαίωμα σου... Όλα αυτά αρκει να μην αγγίζεις τους Εβραίους. Άπαξ και αναφέρθηκες στους Εβραίους χωρίς να τους επαινείς, είσαι ρατσιστής. Προσεχώς ίσως και παράνομος.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.