Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το διαζύγιο με το Θ. Καρυπίδη

Η Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, στη σημερινή της συνεδρίαση, συνεκτιμώντας τα στοιχεία και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, καθώς και την κρισιμότητα των αυτοδιοικητικών εκλογών για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής των μνημονίων, αποφάσισε την άρση της υποστήριξης στην υποψηφιότητα του κ. Καρυπίδη για την θέση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας.
Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε αναζήτηση άλλης υποψηφιότητας, την οποία θα αποφασίσει η ΚΠΕ μετά από διαβούλευση με τις τοπικές οργανώσεις.

8 σχόλια:

  1. Μετά από διαβούλευση με τις τοπικές οργανώσεις και όχι μόνο με τους επικεφαλής αυτών. Ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά να μη ρωτήσει τις τοπικές οργανώσεις. Αλήθεια ποιες είναι αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ !! ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΑΙΦΟΡΕΤΙΚΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαλτε τον αλλον...τον γιατρο βρε παιδια.
    Αντι ζαφειρη,διαμαντη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχα! Ενοχλήθηκαν λέει οι Εβραϊκές κοινότητες. Δε ντρέπεστε να ομολογείτε ανοιχτά ποια είναι τα αφεντικά σας; Να χαθείτε, ξεφτύλες ανθέλληνες, τομάρια πουλημένα.
    Πουλάτε δήθεν "διαφορετικότητα" και "ανθρωπισμό" και από πίσω παίζετε το παιχνίδι των σιωνιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9-3 υπέρ Καρυπίδη ο συσχετισμός στο περιφερειακό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ. Η άποψη των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφής, μόνο που δε λήφθηκε υπόψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην είσαι κορόιδο φίλε 3:36μ.μ. Με το 9-3 του χρύσωσαν το χάπι για τη χυλόπιτα που του έριξαν. Τώρα αν το φάει πρόβλημα του. Όχι όμως να το φάμε εμείς. Μπαμ κάνει από χιλιόμετρα το κολπάκι!

      Διαγραφή
  7. Το 9-3 ήταν νόθο φίλε μου! Ψήφισαν αυτοί που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου..δεν ρώτησαν ποτέ τις οργανώσεις μελών, ό,τι ήθελε έκανε ο Τσαούσογλου, γιατί την έχει δει Θεός τώρα τελευταία! Δείτε τώρα τελευταία το site του σταθμού, αναφέρει πως έχει πρόσφατο επενδυτικό κεφάλαιο 2,5 εκατ ευρώ ,βάσει της νομοθεσίας είναι και αφορολόγητα! Αν συνδυάσουμε και την κουμπαριά του με έναν διεφθαρμένο πολιτικό πασόκο..κάτι βρωμάει εδώ!Και όταν κάποιοι συριζαίοι, εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους, αντί να τους βουλώσει το στόμα με πραγματικές αποδείξεις, όπως όφειλε, ως τότε θεωρούνταν ακόμη υποψήφιος του Συριζα ( γιατί στην τελική μπορεί πραγματικά ο άνθρωπος να μην έχει κάνει κάποια λαμογιά) άρχισε να μοιράζει εξώδικα!!!!! Στα μέλη του ίδιου του κόμματος, που θα τον στήριζε για υποψήφιο περιφερειάρχη! Μήπως να δούμε και πέρα από τις απόψεις που εξέφρασε για τους Εβραίους και την Χρυσή Αυγή; Μήπως να δούμε πιο ''πρακτικά'' θέματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.