Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστική συγκέντρωση στη Φλώρινα (video)

Αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι πραγματοποιήθηκε χθες στη Φλώρινα, με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων πολιτικών και κοινωνικών οργανώσεων της Φλώρινας.

33 σχόλια:

  1. Αυτοί οι ευαίσθητοι δημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μάλλον έλειπαν όταν οι στυγνοί δολοφόνοι έκαψαν ζωντανούς αθωους ανθρώπους στη Marfin.
    Δεν τους είδαμε στις πλατείες, δεν τους είδαμε πουθενά. Ο αποτροπιασμός τους μοιάζει με την κλίμακα ήχου των ραδιοφώνων. Αλλού χαμηλός και αλλού υψηλός.
    Αυτό είναι το κατάντημα του πολιτικού συστήματος που εξέθρεψαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις.
    Η άκρα Δεξιά και η άκρα Αριστερά.
    Ας έρθουν λοιπόν κι ας αναλάβουν τις τύχες της χώρας.
    Όταν η ελπίδα είναι νεκρή λίγο ενδιαφέρει ποιος χτυπάει την πόρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πειράζει που όλοι τρέξαν σαν τα προβατα να κάνουν την δολοφονία ενος νέου ανθρώπου πολιτικό ζητημα.Εναντιώθηκαν ολοι στην χρυση αυγη λες και αυτη φταιει για όλα...θα συμφωνήσω απολυτα με τον ανώνυμο 10¨.17..που ήταν όλοι αυτοι όταν σκοτώθηκε ο μικρός Αλέξανδρος??Ζήτησε κανείς να δει σε ποια πολιτική παραταξη ανηκεί ο αστυνομικός?? Ειδαμε και τον Συριζα στην Βουλη ΠΟΣΟ ''ανθρωπινα '' σκεφτεται...ΝΤΡΟΠΗ....αλλοθ είναι οι πραγματικοι φταιχτες...Αναρωτηθηκε κανείς γιατι η χρυση αυγη εχει τόσους ψηφοφόρους??ποιοι μας έφτασαν ως εδω???παντως καμια χρυση Αυγη.....

      Διαγραφή
    2. Όταν χάνεται ένας άνθρωπος τόσο άδικα δεν είναι ώρα για να ασκήσει οποιοσδήποτε μικροπολιτική πάνω στο κουφάρι του. Δεν έχεις ούτε ιερό ούτε όσιο. Έλεος

      Διαγραφή
    3. ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ 100%

      Διαγραφή
    4. Από Σύριζα Φλώρινας
      Αγαπητοί ανώνυμοι σχολιαστές, είναι καλό να στεκόμαστε στην ουσία του θέματος και αυτό θα επιδιώξουμε πολύ Λακωνικά, χωρίς να επιθυμούμε να μπούμε σε μια ατέρμονη αντιπαράθεση.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας όντως προέβη σε ειρηνικό κάλεσμα (δείτε ανακοίνωση) προς το λαό τα κόμματα –φορείς- συλλόγους κλπ για μια αντιφασιστική διαμαρτυρία χωρίς ιδιαίτερους χρωματισμούς και φανατισμούς. Οι τοποθετήσεις μας, ήταν πολύ προσεγμένες και σταθήκαμε αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το δυσάρεστο συμβάν την ΩΜΗ ξαναλέμε ΩΜΗ δολοφονία ενός συνανθρώπου μας.
      Φαίνεται ότι αυτή η κίνηση δεν αρέσει σε κάποιους που θέλουν να δημιουργούν τεχνιτές πολώσεις και εντάσεις.
      Ίσως να είναι τα ίδια πρόσωπα που αναπαράγουν τη θεωρία των δύο άκρων, παραποιώντας και στρεβλώνοντας την πραγματικότητα, γιατί με αυτό τον τρόπο δίνουν τροφή στο πολιτικό και κοινωνικό κατεστημένο.
      Αυτό που θα πρέπει να καταλάβετε είναι ότι η Αριστερά διαχρονικά είναι αποδέκτης της βίας και όχι αυτή που άσκησε βία και σε κάθε περίπτωση, δεν θα σταματήσει τους κοινωνικούς αγώνες, φοβούμενη τις προβοκατόρικές πρακτικές μετάθεσης ευθυνών προς αυτήν.
      Επίσης ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε δημοσίως και καταδίκασε κάθε εγκληματική πράξη ακόμα και αυτή της Marfin που αναφέρεστε.
      Όσοι δεν ξέρουν ας ψάξουν γιατί δεν συνελήφθη κανείς και αν τελικά δουν κάποιους να δράττουν εγκληματικά και βίαια φορώντας μπλούζες του Σύριζα να μας τους πουν, για να τους καταγγείλουμε πρώτοι εμείς. Είναι χρέος της πολιτείας και των κυβερνήσεων, που επιθυμούν επιτέλους ειρήνη σε αυτό το τόπο, να συλλάβουν και να ξεσκεπάσουν τις κουκούλες αυτών που προκαλούν βίαια επεισόδια.
      Έχουμε την αίσθηση όμως ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ γιατί και το ίδιο το κράτος αναπαράγει τη βία με όλες τις μορφές, κοινωνική-οικονομική-πολιτιστική-ηθική κλπ.
      Κλείνοντας θα σας πούμε, ότι τα λέει όλα το πανό μας και να θυμάστε ότι ο κόσμος και η κοινωνία αλλάζει, όπου οι νέοι θα πάρουν τις τύχες στα χέρια τους, αποστρεφόμενοι κυνικές αναφορές και σχόλια άνευ ουσίας.

      Ν.Ε Σύριζα Φλώρινας

      Διαγραφή
    5. παντως καμια χρυση Αυγη..... εσυ μονο και μονο που λες αυτο πηγαινε @@@ καλυτερα μονος σου...!!!

      Διαγραφή
    6. o syriza florinas xini ta @@@@@@@ toy...tipota apolitos den prosferei stin florina apon apo OLA TA SIMANTIKA PROBLIMATA POY APASXOLOYN TOYS FLORINIOTES...para m;ono tin iponomeysi kai erotisoules poy grafei o germanidis stin boyli...ANIPARKTOI EISTE ...oi sigkentroseis sas kata to 50 me 60% aparithmoun spoydastes kai fitites poy mazebete..mia foyska eiste kai tha xefuskosete molis broyn alloy stirigma oi aganaktismenoi pasokoi poy koroideyete piso apo tis plates toys..THA APOKALIFTHITE TI ISTE SE LIGO KAIRO ...malista an sas po ti elege bolemenos stin epitropi toy siriza gia ena thema poy apasxolei tin florina mono gia f@@@o axizoyn...

      Διαγραφή
    7. Σύριζα Φλώρινας μάλλον έκανες κοπάνες στο μάθημα της ιστορίας στο Λύκειο, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η αγνωμοσύνη σου σε θέματα βασικής "αριστερής" ιστορίας. Αναφέρομαι φυσικά στο σχόλιο σου "Αυτό που θα πρέπει να καταλάβετε είναι ότι η Αριστερά διαχρονικά είναι αποδέκτης της βίας και όχι αυτή που άσκησε βία". Μήπως η αριστερή τρομοκρατική και δολοφονική οργάνωση "ΟΠΛΑ" που έδρασε κατά την περίοδο της κατοχής και του εμφυλίου σου λέει τίποτα; Η οποία ήταν δέκα φορές χειρότερη από την Χ.Α. και είχε δολοφωνήσει πάρα πολλούς "ιδεολογικούς αντιπάλους ; Από που συμπεραίνεις ότι η αριστερά δεν άσκησε ποτέ βία ;

      Διαγραφή
    8. Ρε φίλε σύνελθε έπιασες τώρα τον εμφύλιο και ξεχνάς τις εξορίες την χούντα, τα κοινωνικά φρονήματα, αλλά και το βασικότερο ότι δυστυχώς ο εμφύλιος ήταν μια μελανή σελίδα της ιστορίας, με λάθη και θύματα από όλες τις πλευρές.
      Για αυτό μην το προχωράς το θέμα, σήμερα το ζητούμενο είναι να καταδικαστεί ο θάνατος του Π Φύσσα..
      Έχω την αίσθηση ότι εσύ και κάποιοι άλλοι δεν μπορείτε δεν μπορείτε να χωνέψετε κάποια πράγματα...που βλέπετε στην αριστερά μια άλλη εικόνα.

      Διαγραφή
  2. Κράζε!! Η δική σου αδιαφορία και η αδιαφορία του κέντρου εξέθρεψε τα 2 άκρα. Πριν βγάλουμε γλώσσα ας αναρωτηθούμε τι κάνουμε εμείς (οι χλιαροί) ως άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΟ ΑΚΡΑ ? Α ΝΑΙ ΜΩΡΕ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΑΣΑ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.

      Διαγραφή
    2. τι κανατε? ψηφιζατε πασοκ ή νεα δημοκρατια

      Διαγραφή
  3. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ Ο 11.35. ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΑΣΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΡΒΑ.
    Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΛΙΑΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η χθεσινή διαδήλωση ειναι ενα θετικό γεγονός ενδεικτικό οτι μέρος της κοινωνίας μας εχει αντανακλαστικά. Θα ήμουν ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον αν ήξερα οτι η ίδια διαδήλωση θα γινόταν από τους ίδιους συμμετέχοντες στην περιπτωση που το χθεσινό θύμα ήταν ο θύτης και ο χθεσινός θύτης το θύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητάς εξιλέωση χρυσαυγιτάκι. Θα μας την πεις και από πάνω. Δεν θυμάμε αριστερό να έχει σκοτώσει για ιδεολογικές διαφορές. Αυτή είναι και η βασική διαφορά μας με τους φασίστες.

      Διαγραφή
  5. Ας θυμηθούμε, όχι απλώς τους άγριους ξυλοδαρμούς, αλλά τις δολοφονίες μεταξύ των οπαδών των καθεστωτικών κομμάτων (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) κατά την διάρκεια της δεκαετίας του ΄80 και του ΄90. Πρέπει να σταθούμε σ΄ένα ξεκάθαρο περιστατικό του παρελθόντος, το οποίο δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση ότι αποτελεί πολιτικό έγκλημα. Αναφέρομαι, φυσικά, στην δολοφονία του αριστερού καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα στην Πάτρα τον Ιανουάριο του 1991 από οννεδίτες, ύστερα από την επίσημη θέση της κυβερνώσας ΝΔ τότε «να σπάσουν» οι μαθητικές καταλήψεις. Είδατε, σ΄αυτήν την περίπτωση, να υπάρξει κάποια πρόταση να τεθεί εκτός νόμου η ΝΔ, όπως κατά κόρον γίνεται συνεχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Σ΄ένα ξεκάθαρο πολιτικό έγκλημα, με σαφή εντολή στον δράστη της επίθεσης να «καθαρίσει» σπάζοντας την κατάληψη από τα ηγετικά κλιμάκια της ΝΔ, δεν δόθηκε καμιά συνέχεια. Αντιθέτως, τώρα, με την φτηνή λογική «κάποιος, κάπου, κάποτε», προσπαθούν να ενοχοποιήσουν από το πουθενά ένα Νόμιμο και πάνω απ΄όλα Έντιμο Πολιτικό Κίνημα (το μόνο που ποτέ δε συμμετείχε στην εξουσία). Ας είναι σίγουροι ότι η προβοκάτσια που επιχειρούν εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος όχι μόνο δεν πρόκειται να επιτύχει, αλλά θα τους ξεγυμνώσει ακόμα περισσότερο μπροστά στα μάτια των Ελλήνων και κυρίως μπροστά στην Αλήθεια που δεν φοβάται τίποτε και κανέναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπούρδες, η ΧΑ δεν είναι καν πολιτικό κόμμα, μια συμμορία είναι που ξεσκεπάστηκε από τις πράξεις της. Επιπροσθέτως είναι και και κότες, γιατί το ανθρωπάκι που κάνανε δολοφόνο για 300 ευρώ το καταδικάζουν με υποκρισία 10 πολιτικάντηδων.

      Καμία ανοχή στους ΝΑΖΙ!

      Διαγραφή
    2. Ποιους ΝΑΖΙ ρε στόκε; Όσο εσύ θα ασχολείσαι με το 3ο Ράιχ, τόσο θα μας εξοντώνει ανενόχλητο το 4ο!

      Διαγραφή
    3. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : ένα Νόμιμο και πάνω απ΄όλα Έντιμο Πολιτικό Κίνημα

      ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ; ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΄ΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ.

      Διαγραφή
  6. Καλά αυτός ο κεντρικός ομιλιτής δεν είναι γνωστός ευνοημένος ΠΑΣΟΚος??
    Μετά αναρωτιέστε γιατί ο κοσμάκης ψηφίζει Χρυσή Αυγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος πρόσωπο βρήκες να αναφέρεις ως παράδειγμα,μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

      Διαγραφή
    2. Ολοι σχεδόν ηταν μελη του Πασοκ και τώρα π'ηγαν στον Συριζα γιατί εκεί έχει ...φφφφφφφφααααααιιιιιιιιιιι[φαγητο]

      Διαγραφή
    3. έχεις ύπόψη σου κάτι συγκεκριμένο αυτό που το λές,ή έτσι απλά ανακυκλώνεις και εσύ τα λεγόμενα άλλων.Το ρωτάω γιατί εγώ απο όσα ακούω τα οικονομικά του Σύριζα δεν έχουν καμία σχέση με τις παχηλές χρηματοδοτήσεις του Πασόκ και Ν.Δ και τα περισσότερα που γίνονται είναι με εισφορές των μελών του.

      Διαγραφή
  7. μην τα τσουβαλιάζουμε όλα...!!! Με θάνατο απειλει μονο η μια πλευρα.... ΑΥΤΗ:

    https://www.youtube.com/watch?v=YZyRKRo5o8I&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:58 μ.μ.

    ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΣΩΡΕΥΣΕ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΟ '74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ '67. ΑΥΓΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ Η ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟ-ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 3% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΛΙΚΑ ΜΑΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ATLAS. ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΙ ΛΟΙΠΑ ΓΚΙΟΜΤΕΣ(ΔΗΘΕΝ) ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΖΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΕΣ GOLDEN DAWN "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ΣΤΑ ΤΥΦΛΟΚΑΝΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΑΛΙΑ ΣΑΠΙΛΑ (ΣΥΜΦΩΝΩ ΩΣ ΕΔΩ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΒΟΘΡΟΣ.

      "Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ." -->
      ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΙ ΛΕΣ. ΛΑΘΟΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ, ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΝΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ

      ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ..

      Διαγραφή
    2. ΑΡΧΙΚΑ Η ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ ΣΟΥ ΜΕ ΟΡΙΖΕΙ ΩΣ ΣΩΣΤΟ.ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ Η ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΜΟΡΦΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ.ΟΙ 4+1 ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΠΙΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ,ΧΥΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΥΨΗΛΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ,ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

      Διαγραφή
  9. Δε χωρά αμβιβολία ότι ο Παύλος Φύσσας είναι θύμα ναζιστικής βίας και ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να τιμωρηθεί για αυτό, αλλά και για όλα της τα υπόλοιπα εγκλήματα.
    Το ίδιο σκληρά πρέπει να τιμωρηθούν και οι κυβερνητικές και παρα-κυβερνητικές προβοκάτσιες, που χρησιμοποιούν το τραγικό αυτό συμβάν για να αποπροσανατολίσουν το λαό από τον έντιμο αγώνα του ενάντια στο θηρίο (φασιστικό, μνημονιακό, καπιταλιστικό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 45χρονος, κατά την κατάθεσή του στην ανακρίτρια, φέρεται να είπε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του, ενώ τόνισε ότι είχε μια «χαλαρή» σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Τη μοναδική του σχέση με την οργάνωση, ο ίδιος τη συνέδεε μόνο μια διανομή τροφίμων στην οποία, όπως υποστήριξε, είχε πάρει μέρος. Σ΄αυτό τη σημείο πρόσθεσε, μάλιστα, ότι παλαιότερα ήταν ενταγμένος σε αριστερό κίνημα.

      Αναφορικά με το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι έπινε τον καφέ του σε μια καφετέρια της περιοχής και στη συνέχεια προσπάθησε να φύγει με το αυτοκίνητό του. Τη στιγμή εκείνη, όπως ισχυρίστηκε, του επιτέθηκαν δύο ομάδες από άγνωστα άτομα και ασυναίσθητα χρησιμοποίησε το μαχαίρι. Συμπλήρωσε, επίσης, ότι την ώρα του τραγικού γεγονότος ήταν μόνος του και δεν υπήρχαν άλλοι γνωστοί του.

      Ο 45χρονος είπε, επίσης, ότι το θύμα δεν είχε στοχοποιηθεί, ενώ αναφορικά με το τηλεφώνημα που δέχθηκε τη στιγμή που βρισκόταν στην καφετέρια, ήταν από κάποιον γνωστό του που δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό.

      Για να σας ακούσω τώρα που λεει ότι είναι αριστερός και όχι φασίστας;

      Πότε θα ξανακάνετε διαδήλωση Χρήστο;

      Μπούμεραγκ για άλλη μια φορά... η λάσπη πάντα κάθετε στο τέλος.

      Αριστερός ο 45χρονος!!!

      Διαγραφή
  10. Ο ομιλητής δεν είναι απλός πασόκος. ήταν κολλημνένος στο ΠΑΣΟΚ και όλες τις δουλειές του τι έκαμνε με το παραπάνω. Έμαθε με την εξουσία και τώρα που είδε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ανακάμπτει βρήκε να κολλήσει αλλού.
    Πολύ θέλω να απαντήσει και να με προκαλέσει για να μπούμε σε πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα μας θυμισει καποιος για εναν ταξιτζη νεκρο μετα απο μια ληστεια στην Παρο; Τι λενε οι οπαδοι του ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μ"αυτα που διαβασα ,ενα συμπερασμα εβγαλα,η ελλαδα δεν εχει λογο υπαρξης στο διεθνες πολιτικο,πολιτισμικο,επιστημονικο,γιγνεσθαι,τελειωσε εδω διστυχως ιστορια 5000 χρονων.Αιονια η μνημη αξιομακαριστη ελλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξέρω αν είμαι ο τελευταίος που θα κλίσει αυτό το δημοσίευμα, θεωρώ όμως βασικό να προβώ και εγώ στην διατύπωση κάποιων σχολίων.
    1.Αγαπητοί μου νομίζω ότι πολλά έχουν γραφεί, 30 σχόλια αυτού του είδους που οξύνονουν τις αντιπαραθέσεις και αποπροσανατολίζουν από την ουσία του θέματος, κάτι που δεν αξίζει για τη μνήμη του νεκρού, που το μόνο που θα έπρεπε να λέγεται είναι το θεός σχωρέστον .
    2.Σεβαστό δικαίωμα του καθενός να έχει διαφορετική άποψη-γνώμη –ιδεολογία, στοιχεία και χαρακτηριστικά που αποτελούν θεμέλιο λίθο της Δημοκρατίας, αρκεί βέβαια αυτά που λέμε να τα τεκμηριώνουμε και να μην γίνονται με πρόθεση συκοφαντίας.
    3.Για το κύριο ή κυρία των σχολίου των 11:34 21/9/13 κ΄3:41 20/9 που θεωρούν ότι ήμουν ευνοημένος και κολλημένος του ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο σχόλιο μου αποτελεί απάντηση.
    Βέβαια τώρα που το καλοσκέφτομαι είναι γεγονός ότι :
    -Επί Πασόκ σπούδασα και τελείωσα τις σπουδές μου σε 2 σχολές
    -Επί Πασόκ διορίστηκα με το ΑΣΕΠ
    -Επί Πασόκ εργαζόμουν 14 ώρες ημερησίως για να τα βγάλω πέρα.
    -Επί Πασόκ χρεώθηκα όσο δεν πάει άλλο, για να αποκτήσω στοιχειώδη αγαθά διαβίωσης.
    -Επί Πασόκ γεννήθηκαν τα περισσότερα παιδιά μου
    -Επί Πασόκ και εγώ ο ευνοημένος όπως οι περισσότεροι Έλληνες, υπέστησα τα πιο επώδυνα και σκληρά αντιλαϊκά μέτρα.
    Φυσικά είναι τόσες πολλές οι αναφορές για το ΠΑΣΟΚ των τελευταίων 25 ετών, που δεν έχει έννοια να τις αναφέρω εγώ γιατί αν ο11:34 με ξέρει τόσο καλά όπως λέει, δεδομένου ότι γνωρίζει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, μπορεί να μην κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του.
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να απολογηθώ για το αν ψήφισα ή όχι ΠΑΣΟΚ ή γιατί δεν είμαι σήμερα ΠΑΣΟΚ και να απαντώ σε αυτού του είδους τα κακόβουλα σχόλια.
    Θα επανέλθω μόνο και εφόσον υπάρξει και λάβω γνώση, επώνυμης και τεκμηριωμένης τοποθέτησης σε κάτι που μπορεί να με θίγει και με αφορά.
    Παπούλκας Χρήστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.