Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Οι αστυνομικοί της Φλώρινας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα – κάλεσμα για την κινητοποίηση της Παρασκευής

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας συμμετείχε με μέλη της, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, στην Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) στην Αθήνα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ένωσης «εκφράσαμε με όλες τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις της Χώρας, την καθολική διαμαρτυρία μας για την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, των εργασιακών σχέσεων και των οικονομικών περικοπών που πλήττουν πλέον ολόκληρη την αστυνομική οικογένεια, τους γονείς, τα αδέρφια μας, τα παιδιά μας, όλους τους συμπολίτες μας.
Σε συνέχεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις της κυβέρνησης και των τροϊκανών κατατέθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και απευθύναμε, ως Έλληνες Αστυνομικοί, επιστολή – καταγγελία στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Martin Schulz, ο οποίος είχε χθες διαδοχικές συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου, καλώντας τον να μεταφέρει την αγανάκτησή μας στους Ευρωπαίους Βουλευτές και να μεριμνήσει για την έμπρακτη εκδήλωση αλληλεγγύης προς το λαό και τη χώρα μας, όπως επιβάλλουν τα ιδεώδη και οι καταστατικές- ιδρυτικές πράξεις και αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Παράλληλα, η Ένωση κάνει γνωστό ότι θα συμμετάσχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας, την Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα 11.00΄, η οποία διοργανώνεται από όλους τους Φορείς του τόπου και καλεί όλα τα μέλη της στην εν λόγω διαμαρτυρία, για να ενώσουμε κι εμείς τη φωνή μας με όλους τους πολίτες της Φλώρινας, τονίζοντας ότι δεν χαρίζουμε το τόπο μας σε κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.