Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Πόσοι ψήφισαν στην Π.Ε. Φλώρινας

Περίπου 2.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ προσήλθαν τελικά στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος, στην Π.Ε. Φλώρινας.
Ο ακριβής αριθμός, καθώς και τα τελικά αποτελέσματα, αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες.

5 σχόλια:

  1. Ωραίοι τύποι οι 2000 ,
    -Χαράτσι
    -Μείωση μισθών
    -Ανεργία
    - Νέοι φόροι
    - ΤΡΟΙΚΑ
    - Υποθηκευμένο μέλλον
    και αυτοί αμετανόητοι εκεί!!!

    Ας ελπίσουμε ότι στις επόμενες εκλογές τα δύο μεγάλα κόμματα θα γίνουν μικρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζάμπα λεφτά τους περισσεύουν; Εκλογές χωρίς νόημα. Για να αναδείξουν ποιον; Τον μοναδικό υποψήφιο; Αυτόν που μάζι με άλλους μας οδήγησε σε αυτήν την κατάσταση. Χαίρεται που έγινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Μας κοροϊδεύουν και είναι και κάποιοι που τρέχουν και ψηφίζουν. Οταν θα έχουν λεφτά να φάνε και να πληρώσουν αυτά που μας έκλεψε αυτόν που ψήφισαν τότε να τους δούμε.
    Ντροπή!!!Τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EXΩ ΑΓΩΝΙΑ! ΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί που ψήφισαν φυσικά θα έχουν ευνοηθεί από το ΠΑΣΟΚ. Ή καμια πρόσληψη η κανένα χατηράκι καμια εξυπηρετησούλα, κάτι θα κέρδισαν. Μην μιλάτε όμως μ αυτόν τον τρόπο. Κανείς δεν είναι ζώο. Ο καθένας νομίζω πιστεύει σε κάτι ή και κάποιον. Στο χέρι μας είναι να τους αποδείξουμε ότι μείνανε λίγοι και ανήμποροι. Στο κάτω κάτω μπορεί κι αυτοί να μιλάνε έτσι για τη ΝΔ το ΚΚΕ το ΣΥΝ το ΑΡΜΑ και λοιπούς (και να έχουν δίκιο). Οσο δυστυχώς θα επικαλούμαστε την Δημοκρατία ο καθένας έχει ΚΑΙ δικαιώματα.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.