Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Οι «Νέοι Ορίζοντες» στην Πράγα

Στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Πράγας συμμετείχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς «Νέοι Ορίζοντες», ενθουσιάζοντας και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό.
Το Φεστιβάλ είχε στόχο να γνωρίσουν οι νέοι διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες, ήθη και έθιμα. Τα μέλη των «Νέων Οριζόντων» αναδείχτηκαν άξιοι πρεσβευτές της ελληνικής μουσικοχορευτικής παράδοσης.
Δείτε σχετικά video εδώ, εδώ, εδώ και εδώ

25 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ¨ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ¨ΣΙΤΑΡΙΑΣ. ΤΙΜΟΥΜ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια λεβεντόπαιδα της Σιταριάς.
    Ο ακμαιότερος Ελληνισμός βρίσκεται στις εσχατιές της χώρας, ασπίδα Εθνική και προπύργιο των αξιών μας.
    Το σημαντικότερο, χωρίς ανταλλάγματα και καμουφλαρισμένα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ΄.ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΡΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TI EΓΙΝΕ ΒΡΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΑ? ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΣΑΣ .ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ...Η ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΑ!!!ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ???ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ...ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...
    ΤΥΧΑΙΟΟΟ????....... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο αναφορα τα απρεπεστατα σχολια των παραπανω,αν και δεν συνιθιζω να δινω εξηγησεις σε χωριατες στο μυαλο,αυτο που εχω να πω ειναι οτι,οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια! Πρωτον επειδη προφανως δεν εχετε συμμετεχει ΠΟΤΕ σε πανευρωπαικο φεστιβαλ δεν γνωριζεται οτι δεν ειναι ανοιχτο σαν τα πανηγυρια σας! Εκει παρεβρισκονται μονο δημαρχοι πολιτικοι και λαογραφοι με επισημη προσκληση παρακαλω και σαφως και τα χορευτικα που περνουν πρωτα απο επιτροπη για το αν θα συμμετεχουν στο φεστιβαλ! Σχολια για τον συλλογο Νεοι Οριζοντες Σιταριας Φλωρινας δεν θα ανεχτουμε,ειναι αρκετα ικανος συλλογος για να συμμετεχει παντου! Το εχει αποδειξει ηδη πολλες φορες με την συμμετοχη του σε τετοια φεστιβαλ(Βουδαπεστη,Ρωμη,Πραγα,Σουφλι,Αθηνα,Ροδο) και αλλη μια οταν πραγματοποιησε το Πρωτο Παμμακεδονικο Ανταμωμα με μεγαλη επιτυχια και χωρις βοηθεια απο κανεναν! σχεδον 1 χρονο μετα το ανταμωμα και ακομα εναι το μεγαλυτερο γεγονος στην Φλωρινα! Επιτελους αν δεν συμφωνειτε με κατι δεν μας νοιαζει!! Το μεγαλυτερο μερος της φλωρινας μας υποστηριζει κα μας αγαπα και αυτο μετραει για εμας! Ευχαριστω πολυ! Τελος θα επικαλεσω τον αρμοδιο για την παρουσα ιστοσελιδα,τετοια σχολια οπως τα παραπανω να μην δημοσιευονται! Ευχαριστω πολυ! Το Δ.Σ του συλλογου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. vre vre vre...i likoparea ksanaxtupa me ta kaustika sxolia...xaxaxa..ante kai tha exoume pali thema.....re giati den pate na asxolithite me t xorio tou ai vasili...plisiazoun oi meres...thelete kai enisxiseis...den ftanoun ta melh sas ,oi 5B???? ante kai meta peste mas eseis ti ta kanete ta lefta apo tis krepes...xaxaxa an poulisete fetos..giati pou ksereis mporei pali na sas tis faei kamia Ntina...xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KYRIE LIOULIE DEN BARETHIKATE PIA?????TYXAIO DEN NOMIZW KAI TYXAIO DEN NOMIZW.....ELEOS PIA........KAI OSO GIA TA APORA POTE DEN EIPAN OTI EINAI GIA TA APORA TA LAXEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΙΟΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ21 Νοεμβρίου 2011 στις 3:31 μ.μ.

    ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΛΑΨΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό θα ήταν μετά από κάθε σχόλιό σας να αφήνετε και το όνομά σας. Το να Κατηγορείτε κάποιον Πολιτιστικό Σύλλογο Χωρίς να έχετε κάποια απόδειξη είναι κατά εσάς.Πραγματικά αντί να είστε περήφανοι που χωριανοί σας Έκαναν αυτή την υπέροχη πραγματικά εμφάνιση στο εξωτερικό και ανάδειξαν τον Πολιτισμό μας και την παράδοσή μας κάθεστε και στρέφετε κατά τους διάφορες κατηγορίες που δεν της στηρίζετε κάπου.Πραγματικά αν είστε Εκπρόσωποι συλλόγου Πρέπει να ζητήσετε συγνώμη. Σταύρος Γκάτσος - Υπεύθυνος Ηλεκτρονικής Διαφήμισης Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέων Άρνισσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΙΟΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ21 Νοεμβρίου 2011 στις 9:47 μ.μ.

    ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 3:31 μ.μ. ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ "ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ" ΣΕ "ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ".ΛΟΓΩ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΚΕ Η ΛΕΞΗ "ΚΑΠΟΙΑ" ΑΝΤΙ ΓΙΑ "ΚΑΜΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Γιωργο φτανει πια δηλαδη! Ολοι σας εχουν παρει χαμπαρι! Μαθετε επιτελους να ανγνωριζεται το ωραιο και το καλο και κοιταξτε να φτασετε κι εσεις μια μερα τοσο ψηλα σαν τον Συλλογο Νεοι Οριζοντες Σιταριας! Μπραβο ρε παιδια! Ενα απλο μπραβο ειναι λιγο! Συνεχιστε με μερακι και ορεξη και ολοι ειμαστε στο πλευρο σας! Μην ακουτε τα αρνητικα σχολια! ειναι ξεκαθαρο οτι σας φθονουν! Βαλτε παροπιδες στα αρνητικα σχολια γιατι μονο απο μισος γινονται! Μας κανεται υπεριφανους! Οσο για την ανωνυμια μου δεν δεχομαι σχολια,απλως κρατω το ονομα μου εξω απο ολη την παρανοια που συμβαινει στο χωριο της σιταριας απο τις γνωστες οικογενοιες,γιατι δεν τους ειναι σε τιποτα να επιτεθουν και σε εμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το να παραδέχεται την δειλία του κάποιος είναι θεμιτό,δεν σημαίνει όμως ότι είναι το σωστό.Άλλωστε καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.Όσο αφορά τους συλλόγους της Σιταριάς ,τα ίδια λάθη κάνουν και οι δύο.Στο χέρι τους είναι να βάλουν τέλος.Αυτό άλλωστε σημαίνει πολιτισμός.Ο κάθε σύλλογος στο δικό του κομμάτι είναι ξεχωριστός. Οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ πραγματοποιήσαν με επιτυχία το πρώτο τους Παμ μακεδονικό αντάμωμα και έχουν ένα όμορφο χορευτικό,αλλά μέχρι εκεί.Ο δε παλιός σύλλογος της Σιταριάς έχει επιδείξει πλούσιο έργο σε διάφορες δραστηριότητες και ένα ευπαρουσίαστο και αξιόλογο χορευτικό που έχει μέλλον μπροστά του. Όσο αφορά τον κ.Λιούλιο,βαρέθηκα να σας ακούω να τον κατηγορείτε και να τον καταδικάζετε χωρις αποδείξεις.Μήπως εδώ χωράνε τα παρακάτω λόγια ενος σοφού:
    Οι "μικροί" άνθρωποι ασχολούνται με τους άλλους
    Οι "μεσαίοι" μιλάνε για συμβάντα και
    Οι "μεγάλη" μιλάνε για ιδέες.
    Ο ΝΟΟΝ ΝΟΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ Κ.ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΙΣ 22/11/11 2:22μ.μ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ "ΤΣΟΓΚΛΑΝΙΑ" ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΥΤΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο Κ.ΛΙΟΥΛΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν νομιζω κυριε/κυρια στις 22 νοεμ.7και52μμ να ειμαι η πετρα του σκανδαλου γιατι ειμαι εκτος των πραγματων και τα βλεπω με διαφορετικη οπτικη γωνια! Το χορευτικο του συλλογου Νεοι Οριζοντες εχει παρα πολες δυνατοτητες και επεδη εχω μιλησει και μετα παιδια αλλα και με το συμβουλιο σας ενημερωνω οτι δεν ασχολουνται με τον αλλο πολιτιστικο συλλογο και δεν τους ενδιαφερει καμια κινηση τους! Αυτοι που τους ενοχλουν συνεχως ειναι η λυκοπαρεα,μια με την αιθουσα που εδω και 3 χρονια ηταν απο εξω με την δικαιολογια οτι οι νεοι οριζοντες δεν ανηκουν στην σιταρια αλλα που??στον αρη??? και με αλλους διαφορους τροπους! Δεν θα ασχοληθω αλλο με το γεγονος γιατι πολυ απλα δεν με νοιαζει απλα οταν βλεπω μια αδικια καλουμε να εκφρασω την αποψη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το Δ.Σ του συλλογου Νεοι Οριζοντες Σιταριας Φλωρινας! Σε καθε μα σε καθε συζητηση το θεμα παει αλλου! Εμαστε και ικανοι να λυσουμε τα οποια προβληματα με τον αλλο συλλογο, που απο την μερια μας δεν υπαρχουν! Προσπαθειες απο την μερια μας εχουν γινει πολλες για συνενωση των 2 συλλογων και απετυχαν παταγωδως για τους οποιους λογους! Επιθυμουμε η συζητηση και τα σχολια να τελειωσουν εδω και θα το ζηταμε και απο τον κυριο Λιουλιο γιατι αναφερεται και στους 2 συλλογους που δεν ειναι αυτο το ζητουμενο! Ο καθε συλλογος εχει την πορεια του,χωρις να αναιρει τον αλλο! Σας παρακαλω ολους μην οξυνεται περισοτερο την κατασταση! Ενα μπραβο ειναι υπεραρκετο για εμας! Ευχαριστω εκ των προτερων για την κατανοηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΩΡΑΙΑ.ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΙΤΑΡΙΑΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ?ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (5Β)Ή ΛΥΚΟΠΑΡΕΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. lipon oso anafora gia ths krepes ta leuta pou 8a mazepsoun 8a ta dwsoun se esas gia na pate taxidh sth pomh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 8a h8ela kai egw na kanw ena sxolio gia ta parapanw. oso gia thn e8ousa kalla kanei o politistikos sullogos sitarias kai to klidonei giati kapioi ........kes dinoun ta klidia kai ginete mesa rdelo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. pros ton 28 noemvriou 2001 1:32...mpravo sou katarxas gi auto pou grafeis....exeis poli anoixto mialo..eutixws den exesi armodiotites prothipourgou tha xes kapsei poli pio nwris tin ellada....den m les poia aithousa kleidwnei o silogos autos kai me pia idiotita???auto to ktirio mexri to 2004 itan to spiti tou paidiou ki ekei mesa mazeuontan ta paidia tis sitarias epaizan,gelousan xalarwnan telos pantwn...ekei mesa ipirxan diafora antikeimena pou apasxolousan ta paidia..twra kapoioi meteferan tin proika tis giagias tous kai ola ta proigoumena eginan kapnos....einai oraio diladi ta paidia na pagonoun sta pagkakia tis plateias,na girnan apo kafetereia se kafetereia,na skarfalonoun apo ta parathira tou kinotikou ktiriou gia na zestathoun kai na paiksoun???(o theos na ta filaei min exoun kana atixima)den nomizw....einai ntropi kai aisxos...opos einai ntropi kai aisxos na pigainei i <> kai alla xaza....pios einai vandalos s autin tin periptosi???/
    etimazete to xwrio tou ai vasili..kala kanete poli oraia skepsi...alla autou tou eidous oi ekdiloseis apaitoun kosmo,anthropous enomenous,moniasmenous pou exoun oreksi na paragoun ergo ,politismo kai oxi ginati....kai kakia...meres agapis erxonte...skeftite to ligo sovara....den exete dikaiwma na kleinete aithouses...allostw me poli tsampouka tin katalavate prin kana xrono...me poli anesi petaksate ta pragmata kapoiwn allwn apo mesa...poli sas enoxlise pou piran tin protovoulia ki ekeinoi apo monoi tous na kanoun alages mesa...twra giati kanete to idio???afou toso poli pia lete oti exete epipedo pate kai nikiaste mia aithousa..exei apenanti sas...i as sas tin paraxorisoun ...o idioktitis dikos sas einai...ki ekei kante ena teixos san auto tou berlin..kai den prokeitai na sas enoxlisei kaneis.....kai na thimaste irwas einai o kathe goneas ,o kathe anthrwpos pou paleuei stin zoi tou xwris na katapata tipota kai kanenan...xwris na tolma na parei auto pou den tou anikei.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. mala...(tin kataliksi tin dineis esu pio panw)den einai autoi pou dinoun kleidia alla autoi pou den dinoun ta kleidia...giati autoi pou dinoun ta kleidia mpainoun stin diadikasia na skeftoun oti einai krima ta paidia,pou tha pane olo ton xeimwna....enw autoi pou den ta dinoun....ti na skeftoun....prepei na xeis gia na skefteis....FILIAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. pigame stin romi min anisixeis....ta lefta apo tis krepes kratiste ta gia parti sas na pate sto vartholomi...alloste toso kostizei to eisitirio mexri ekei:)))))


    Π.Σ.Ν.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. den leme na mhn mpenoun mesa sth e8ousa. alla auta ta paidia mpenoyn mesa paizoun mpala me8ane exoun katastrepsei ta panta 8a h8ela na kserw sto spiti tou etsi kanoun; eleos ntoph esxos na panai oi gonois mesa kai na doune th ginete oxi mono na sxoliazoun xoris na xeroun ntopi pou ta vlepei o giatros olla dialimena.exoun katastofikh mania eleos,me opoio daskalo ka8hseis tetia gramata 8a ma8eis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ "ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ" ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 29 ΝΟΕΜ.2011 11:43μ.μ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ.ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΤΑΡΙΑ, ΤΟΣΟ Ο ΕΝΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ .ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ,ΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μπραβο στ συλλογο ... αναλογη συνεχεια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.