Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Προβλήματα στη λειτουργία της Μαιευτικής και της Χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου

Σε συνέχεια της πρόσφατης συνέντευξης μας στα ΜΜΕ της πόλης μας για τα προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου μας, σας ενημερώνουμε ότι στην πρόσφατη προκήρυξη θέσεων επικουρικών γιατρών (με σύμβαση), από τις τρεις θέσεις που ήταν αμέσου προτεραιότητας και είχαν ζητηθεί, προκηρύχθηκε μόνο η θέση για την μονάδα τεχνητού νεφρού και αγνοήθηκαν οι θέσεις σε δύο βασικότατες κλινικές (Μαιευτική - Γυναικολογική, Χειρουργική) με αποτέλεσμα να προκύπτουν σοβαρά προβλήματα στη συνέχιση της ασφαλούς λειτουργίας τους.
Έτσι παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις των αρμοδίων και τις κραυγές του υπουργού μας, το νοσοκομείο μας όπως και όλο το ΕΣΥ συνεχίζει την κάθοδο προς όλο και πιο δύσκολα μονοπάτια.

Από την νοσοκομειακή επιτροπή γιατρών του Γ.Ν.Φλώρινας

47 σχόλια:

  1. Είναι δυνατόν σε ολόκληρο νομό να μην μπορούν πουθενά να γεννήσουν οι γυναίκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως φαινεται το νοσοκομειο μας θα γινει κεντρο υγειας!Υποβαθμιση και παρακμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εσείς οι Φλωρινιώτες και Φλωρινιώτισσες τι κάνετε; ψήνετε κάστανα στην σόπμα; πίνετε καπουτσίνο στους καναπέδες σας και σχολιάζετε ; και ζητάτε μετα και τα ..ρέστα ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ;

      ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ;;;;;;;

      ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ

      ΠΡΑΞΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

      να δούμε πόσο νοιάζεστε για τον Τόπο σας....

      Διαγραφή
    2. ε ποσ ρε τι κανουμ!!! εψηφίζουμε νεαν δημοκρατιαν!!! ολα καλα!!!

      Διαγραφή
    3. 1.06 ανώνυμε ρε φίλε ξέχασες τα τσίπουρα το καπουτσίνο στους καναπέδες δεν είναι must.Η τσιπουροκατάνυξη είναι.Για να σοβαρευτούμε λέω γω λιγάκι και να φέρουμε κανά γιατρό και κανά νοσηλευτή να μην τρέμει η ψυχή μας όταν ανεβαίνουμε στο νοσοκομείο μην τυχόν κι είναι μόνο τα γιατρουδάκια!Και φύγουμε έτσι τζάμπα !

      Διαγραφή
    4. ''Tα γιατρουδάκια"
      Και μόνο ο όρος που χρησιμοποιείς αναφερόμενος σε νέους επιστήμονες φανερώνει το "επίπεδό" σου!

      Διαγραφή
    5. Γιατί 5.57 ψέμματα ειναι; Οτι τα γιατρουδακια ειναι εκει για να μαθαίνουν;Απο ποιον μαθαίνουν άμα οι μεγάλοι ειναι σπίτια τους και ροχαλίζουν;Αυτοσχεδιαζουν στις καμπουρες μας; Κι αστο το επίπεδο μου ήσυχο κι απάντησε αν μπορείς σε αυτό που λέω!

      Διαγραφή
  3. Οι "Φλωρινιώτες" αρκούνται στην γκρίνια και το ψευτοπαράπονο, Γράφουν καμιά εξυπνάδα σε κάποιο blog, βγάζουν όλη τη χολή τους κατά πάντων και θεωρούν ότι έπραξαν το καθήκον τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4.12 και άλλοι γράφουν κάτι περίεργα εδώ και 4 χρόνια σε τοπικές ....εφημερίδες ( έχω και σχετικό αρχείο δημοσιευμάτων ) τα "παράπονα" ..... Ε Σ Υ τι ΚΑΝΕΙΣ ; Αυτό έχει σημασία!...κάνεις τίποτα;..εδώ να σε δούμε πόσο ενδιαφέρεσ(τ)ε για το νοσοκομείο !......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται οτι στο νεφρό ο γιατρός ειναι ΝΔ και τον πάει ο Υπουργός, εδώ ολόκληρο ευχαριστήριο κοτζαμαν δελτιο τύπου έβγαλε.
    Εσυ γυναικολόγε του ΣΥΡΙΖΑ πανε στον Τσίπρα να σου φέρει γιατρους.Κι άμα σε φέρει να με κοκκινησεις τη μύτη και να με ζωγραφισεις το σφυρί και το δρεπάνι στο κούτελο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτά που της έκανε προχθές η διοίκηση και ΝΔ να ήταν την βλέπω βαθύ κόκκινο μετα απο αυτό!αμα κάνουν τέτοια στους δικούς τους φαντάσου τι κάνουν στους ξένους! Κρίμα στο μελάνι του δελτίου τύπου!

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ;.ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ- ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΑ.ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ.ΑΜΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΨΗΦΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ.ΑΛΛΟΩΣ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ,ΧΕΣΤΗΚΑΝ! ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΛΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασε ρε ανωνυμε 9.03 με ποιον τροπο να αντιδράσουν!Αμα θέλουν ξέρουν αυτοί.Για την Ζετα πως ξέρουν να κάνουν και μηνύσεις; Στην Τήνο ο Δήμαρχος μήνυσε τον Υπουργό για την κατάσταση στο κέντρο υγείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για να μας ακούσουn πρέπει να ρίξουμε κιροζίνη να ανάψει γερή φωτιά να Flashάρουν να τσουρουφλιστούν και μετά να δείς πως θα ενδιαφερθούν να σωθεί το νοσοκομείο ...οι εκλογές δέν είναι μακριά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o MHTROPOLITIS MAS EKLIPAROYSE GIA TO BODOSAKIO NOSKOMIO ..EDO STIN FLORINA GIATI TOSI ADIAFORIA ? TO NOSOKOMIO DEN THERAPEBI XRISTIANOYS ? TI THERAPEI LEPROUS ? GIATROYS TELOYN OXI ROYSFETIA OYTE TIN ELEIMOSINI KANENOS ....O KOSMOS SE LIGO TA PETHENEI STOYS DROMOUS KAI ESIS TI KANETE STO FLORINA??????



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλληνες ηθικοι αυτουργοί της κατάντιας μας , αυτοκτονίες , αρώστιες, ψυχικα προβλήματα κλπ είναι οι ίδιοι που μας κατέκτησαν το 1940 , βέβαια με την βοήθεια των εδώ δοσιλόγων !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εαν η συμπεριφορά του διευθυντή της μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής προς ιατρούς της κλινικής του, ήταν καλύτερη (και όχι ρατσιστική και εμπαθής), τότε δεν θα έφευγαν γιατροί γυναικολόγοι, και σήμερα θα είχαμε 3 γυναικολόγους, ίσως και ένας τέταρτος γυναικολόγος-έστω και επικουρικός-. κ. Διευθυντά της Μ/Γ κλινικής σοβαρέψου... εκδημοκρατήσου... συνεργάσου με τους γιατρούς σου... δεν έχεις την πολυτέλεια να το παίζεις ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, και να διώχνεις τους γιατρούς σου από το νοσοκομείο και από τη Φλώρινα... τά'χεις κάνει μπάχαλο... και μετά γκρινιάζεις ότι σου φταίνε οι άλλοι! ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 1.13 αν θέλεις να καταγγείλης κάτι , για ποιό λόγο δεν το κάνεις επώνυμα ;

      Διαγραφή
    3. Τι λογική είναι αυτή ανώνυμε 1.13;Και πού τα ξέρεις όλα αυτά εσύ;Κι άμα δεν έρθει γιατρός στην Μαιευτική κλινική,τον διευθυντή θα τιμωρήσεις ή τους κατοίκους που δεν θα χουν που να γεννήσουν ; Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Υπεύθυνος άνθρωπος είναι ο διευθυντής και μπράβο του! Ο γιατρός πρώτα πρώτα νιάζεται για την ασφάλεια των ασθενών του

      Διαγραφή
    4. ΑΝΩΝΥΜΕ. 20 ΝΟΕΜΒ. 2.08 ΜΜ. ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ Η ΕΙΣΘΕ ΠΡΟΦΙΤΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΖΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΔΕΜΟΝΙΟ ΤΗΣ Μ/Γ .ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ. ΕΙΣΘΕ ΔΟΜΠΡΟΣ. ΤΣΙΝΕΚΕ ΡΟΛΑΝΤ. ΙΑΤΡΟΣ Μ/Γ.

      Διαγραφή
  13. Αλίμονο στον καυμένο στον κοσμάκη.Αν έχουν γιατρούς και δεν τους φέρνουνε είναι ηλίθιοι και γελοίοι.Για ποιό λόγο τους ψηφίζουμε τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙ 4 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ.ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ.ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου ρε Γιάνναρε με τις αναρτήσεις σου!Φωτιά μπορείς να τους βάλης; ΜΠΟΥΡΛΟΟΟΟΤΟ.Που απλωσαν τις αριδες τους εκει και τρωνε...και τρωνε...και σταματημό δεν έχουν.Οι γιατροί είστε ο αφρός της κοινωνίας μας.Κι όλα τα ανθρωπάρια βγαίνουν μανιασμένα στα τηλεπαραθύρια και ηχορυπαίνουν φωνασκόντας την έλλειψη τεστοστερόνης τους.Όποιος έχει μπαλάκια ικανού μεγέθους,είναι βράχος και αυτό που πιστεύει το φέρνει σε πέρας.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ.ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΡΥΘΜΟ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑΤΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1.13 ναι ρε κι αμα εχεις ασχετους που τελειωσαν πανεπιστημια πληρωνοντας και ειναι επικινδυνοι για τους ασθενεις να τους κρατας στο νοσοκομειο γιατι αμα τους χασεις δεν θα σε φερουν αλλον.Μα τι τρατζικ λοτζικ ειναι αυτή καλέ;Κρατήστε ότι σαβούρα έχετε γιατι αλλιώς θα σας τιμωρήσουν με καθόλου γιατρο.Πιο βλάκας πεθαίνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. "8:34 μ.μ." Δεν ξέρω ποιός είναι ο "1:13", όσοι γνωρίζουν την κατάσταση του νοσοκομείου από μέσα, μπορούν να μας πουν αν έχει δίκιο ή όχι. Ας μας προβληματίσουν αυτά που λέει! Πάντως τα ελληνικά σου είναι γιά φτύσιμο!

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε φίλε 12.44 φτυσε φτυσε να μη με ματιαξετε για τα ελληνικά μου!Να σε πω κι εγω "του ζηλιάρ´ειναι δοσμένο,το σηκώτι να ν´πρησμένο" μπηκες;Σας εχει φάει η ζουλια για τον Γιάννη!Καντε κάτι α ρε με τη ζωή σας κι αφήστε τους άλλους να ζήσουν , ρεεεε!!!!!!!!!!ΜΠΗΚΕΣ;

      Διαγραφή
  17. Γεια σου ρε Υπουργε κυρ Σπυρο που βγαζης γιατρους απο το μανικι! Που ναι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που περισσεύουν να τους φέρης να γεμίσει το νοσοκομείο από άσπρη ρόμπα;Χάσαν το δρόμο μήπως;Η τελικά δεν ήταν τόσο πολλοί όσο νόμιζες;Η στο μεταξύ βγηκαν στη συνταξη οι μισοι αλλοι φυγαν για εξωτερικο κι αλλοι πηγαν υπερ πατριδας;Πιο πολλους υπαλληλους γραφειο βλεπεις στα νοσοκομεια παρα γιατρους και νοσηλευτες.Γιατι δεν ξαλαφρωνει το νοσοκομειο απο αυτους; εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απίστευτο να χαρακτηρίζετε έναν άνθρωπο μόνο και μόνο από την ιδεολογία του...
    Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι άριστος επιστήμονας και εξαιρετικός άνθρωπος και πραγματικά απορώ για την εμπάθεια.
    Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζει, αλλά ότι πάντοτε είναι στο πόστο του ακόμα και εκτός ωραρίου για να προσφέρει τις υπηρεσίες του χωρίς να κοιτάει αν η γυναίκα είναι νέα ή ηλικιωμένη, ελληνίδα ή αλλοδαπή, πλούσια ή άφραγκη.

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανωνυμε 10.25 σωστά μιλάς.Μονο που το επιστημονικό συμβούλιο και η υπηρεσία των γιατρών κάνουν πόλεμο στον Γιάννη.Για λόγους πολιτικούς αλλα και προσωπικής κόντρας.Επειδη τους βγάζει στη φόρα.Ο Γιαννης ειναι καθαρός ενώ αυτοί ειναι σκοτεινοί τύποι και καλύπτουν όσα δεν θέλουν να μάθει ο πολίτης. Από ότι ξέρω εχει κάνει μήνυση στην οδοντίατρο για παράβαση καθήκοντος.

      Διαγραφή
    2. Η Στρουμφίτα και ο μπάρμπα Στρουμφ τα γράφουν αυτά.Που ειναι γαλάζιοι ως το κόκαλο για τα συμφέροντα τους.Κι ειναι ντροπή τους.Καποια στιγμή επώνυμα θα γίνουν οι καταγγελίες για τις αναφορές που θάβουν και ολα όσα κρύβουν.

      Διαγραφή
    3. και ο δρακουμέλ ποιός είναι...ο μπάρμπης;;; δέν είστε καθόλου σοβαροί κύριε 11.57!

      ασχοληθείτε με την ουσία του προβλήματος. Θα συνταξιοδοτηθούν 1 χειρουργός 1 παθολόγος 1 καρδιολόγος 1 ορθοπαιδικός και στην θέση τους ποιοί θα μείνουν. Θα κλείσουν κλινικές "στο φτερό" και εσείς με τα πολιτικά ή κομματικά φρονύματα η την ευκολία σύνταξης κειμένου στα ελληνικά θα ασχολείστε για να σκοτώσετε την ώρα σας. Εάν υπήρχε σοβαρή εκπροσώπηση της Φλώρινας στα κέντρα λήψεως αποφάσεων δέν θα φτάναμε να συζητάμε για τον κο Γιάννηγια στρουμφάκια στρουφμήτες και λοιπά κωμικοτραγικά.

      Ο κ.Σπύρος εκτός απο την ανελληπή παρουσία του στα κανάλια της τηλεόρασης καλά θα κάνει μαζί με τον κΚυριάκο να μαζώξουν μερικούς γιατρούς απο άλλα νοσοκομεία που περισεύουν και να τους φέρει , συμπληρωματικά να τοποθετήσει επικουρικούς γιατρούς..

      Το νοσοκομείο μας απέχει 12 χλμ απο τα σύνορα και περι τα 850 απο την Αθήνα...

      Αυτό κύριε Σπύρο που τυγχάνει να έχει και την καταγωγή σου απο εδώ πρέπει ήδη να σε έχει ευαισθητοποιήσει για το θέμα στελέχωσης ιατρικου άμεσα προσωπικού.

      Και επιτέλους ...σταματήστε να αλληλοκυνηγάτε στρουμφίτες και δρακουμέλς στην ζωή σας....¨Οταν έρθει η κακιά η ώρα ναι θα το πώ...θα πεθαίνετε στο φορείο του ασθενοφόρου στην κυριολεξία στο δρόμο ...


      ο δέ δήμαρχος οι 2 βουλευτές ο Μητροπολίτης ο αντιπεριφερειάρχης ο ιατρικός κόσμος το ε.κ. οι φορείς του τόπου η διοικηση του νοσοκομείου ακόμη και εμείς οι απλοί πολίτες πρέπει άμεσα να συγκαλέσουν έκτακτη σύσκεψη για το φλέγον αυτό θέμα....γιατί Φλώρινα δέν είναι μόνο παρτέρια σκουπιδοτενεκέδες και εκδηλώσεις....

      όταν θα πάψει να υπάρχει νοσοκομείο θα πάψει η Φλώρινα να είναι Δήμος .....

      Διαγραφή
  19. Φίλε Ανωνυμε 7.54 οταν οι καταστάσεις ξεπερνούν κάθε όριο γελοιοτητας αναγκαζεσαι να το ρίξης στο ελαφρολαικο για να μην αποτρελαθης μαζί τους.Αυτα που γραφής ειναι οτι πιο σοβαρό διάβασα κι εγω μέχρι τώρα.Ομως αν είχες την "τύχη"να ζης το νοσοκομείο δεκαετίες, οπως κάποιοι από μας,η θα το ρίχνες στην πλάκα η θα γύριζε το μάτι σου και θα τους αναποδογυριζες μαζί με τα γραφεία τους.Χαραμοφαηδες που πηγαινοφερνουν τους μεγάλους κόλους τους από γραφείο σε γραφείο κι από κλινική σε κλινική.Καμια κεφαλή του νοσοκομειου (γιατρών ,νοσηλευτών ) δεν ειναι σοβαρή και θα έπρεπε με τις ΚΛΩΤΣΙΕΣ να τους πετάξουν έξω.Τζαμπα πληρώνονται.ΑΥΤΟΙ οι άσχετοι θα φταίνε αν το νοσοκομείο κλειση.Ολη τη μερα συζητάνε βλακείες και δεν κάνουν τίποτα.Ειδες κανένας να παραιτείται επειδή το νοσοκομείο δεν εχει γιατρους η νοσηλευτές;Ειδες κανένας να τρέχει με τους τοπικούς άρχοντες και τα κανάλια να πιέζει για να βρει λύσεις;Αν έβαζε ο Υπουργός κρυφές κάμερες εκει μέσα, ο ίδιος θα έρχονταν και θα τους πετούσε έξω με τις ΚΛΩΤΣΙΕΣ για τις παρανομίες και την ανικανότητα τους.Αλλα οπως λες,ειμαστε 850χιλιομετρα μακριά.Εξορια.Τερμα Θεού.Κι άμα είσαι μακριά τόσο πιο πολύ πρέπει να φωνάζης.Εμεις τίποτα.Θα δηλ θα ξανά βγάλουμε και τον Βοσκό, αλήθεια τον Ειδες να νιαζεται καθόλου για το νοσοκομείο μας; Τον Ειδες να καίγεται που θα κλειστή η ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ;Που δεν έχουμε χειρούργο; Ο θείος μου κάνει κάτι σαν αιμοκάθαρση και τρέχει στα Γιαννενα μια φορά το μήνα.Γιατι δεν φέρνουν γιατρους και για τους νεφροπαθείς;Γιατι δεν φέρνουν ξεκουραστους παθολογους κι ειναι κάτι γέροι και κουρασμένοι παππούδες εκει κι ένας αναγωγος με σκουλαρίκι;Τις προάλλες έβριζε στο διάδρομο έναν καρκινοπαθή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εδώ το νοσοκομείο καιγεται και ο διαβόητος βοσκός παραμυθιάζει τον κοσμάκι με ...τηλεθέρμανση!!!!!!....Κατακαυμένη Φλώρινα τι σου έμελλε να πάθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν κρίνω από αυτά που είδα και άκουσα σήμερα στο νοσοκομείο , η γιατρός τους θα παραιτηθεί . Οπότε και να έρθει ο Επικουρικός που ζητήσανε , πάλι ένα γιατρό θα έχουνε ! Τυχαίο ; Δε νομίζω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγω είδα στα δικαστήρια το μεσημέρι την πρόεδρο των Νεφροπαθων,και τους γιατρους στον εισαγγελέα.Και την γιατρό του νεφρού σε έξαλλη κατάσταση,η γυναίκα έκλαιγε και φώναζε,την αποτρελλαναν,ποιος ξέρει τι την έκαναν πάλι.Κι οι νεφροπαθείς φώναζαν.Επιτρεπεται να τρέχουν ασθενείς και γιατροι στα δικαστήρια ;Δεν εχει διοίκηση το νοσοκομείο να λύνει τα προβλήματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. 12:41π.μ., "Δεν έχει διοίκηση το νοσοκομείο να λύνει τα προβλήματα;"... Καλή ερώτηση!!! Η απάντηση είναι πολύ δύσκολη!!! *

      Διαγραφή
    2. Η γιατρός τους θα φύγει.Ειναι πολύ καλη επιστημονισσα και εχει και μια ευγένεια απέναντι στους ασθενείς.Ομως θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες στο ποιος την οδήγησε στην ασθένεια και στην παραίτηση.Κι οι ευθύνες δεν ειναι μόνο της διοίκησης.Καλο θα ήταν να κινηθεί νομικά ώστε να βγουν στην επιφάνεια,ολα αυτά που αγνοούμε όσοι δεν δουλεύουμε στο νοσοκομείο.Για να πάρουμε και θέση.Δεν μπορεί να φεύγουν ολοι οι καλοί γιατροι απο την πόλη μας.ΚΑΠΟΙΟΙ φταίνε.Υστερα αυτό ειναι το μόνο που θα πάμε αν συμβεί κάτι πολύ επείγον.

      Διαγραφή
    3. Ποια προβλήματα;Αυτή βγαίνει στο βίντεο και λέει νεμα προμπλεμα! Μέχρι να καταλάβει αυτή τα προβλήματα μας έπιασε η μαύρη νύχτα.

      Διαγραφή
  23. οΙ ΠΟΛΊΤΕΣ πρέπει επειγόντως να σηκωθούμε απο τους αναπηρικους καναπέδες να συστήσουμε κίνηση φίλων του νοσοκομείου να μαζέψουμε 13.ΟΟΟ τουλάχιστον υπογραφές και να δείτε μετά τι άσπρηι ατρική μπλούζα θα γεμίσει στο νοσοκομείο ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 12:00 μ.μ.: Μακάρι! αλλά νομίζεις ότι θα συγκινηθεί ο Άδωνης; Αυτός και οι λοιποί "διαχειριστές" των άνωθεν εντολών-διαταγών είναι αποφασισμένοι να τα "σφάξουν" όλα!... Ωραία χώρα η Ελλάδα, αλλά δυστυχώς έχει πολλούς Έλληνες! Η προσπάθεια λοιπόν των "διαχειριστών" είναι να μειωθούν όσο γίνεται περισσότερο οι Έλληνες γιατί τους... "κοστίζουν ακριβά". *

      Διαγραφή
    2. ε τότε να πάμε στα μπίτολα...καλα το είπε ένας 12 χλμ απέχουν τα σύνορα και 850 η Αθήνα..και άλλο τόσο ο ¨Αδωνις απο την Φλώρινα που έρχεται για διακοπές ή παραπονή των εκλογών για ψήφους ....

      Διαγραφή
    3. και η Κορυτσά κοντά είναι....chameria

      Διαγραφή
  24. To κυριότερο πρόβλημα στο Νοσοκομείο αυτή τη στιγμή είναι το πρόβλημα με τη Μονάδα Νεφρού γιατί υπάρχει μόνο μία οργανική θέση ειδικευμένου γιατρού απ τις τρεις που αρχικά υπήρχαν.
    Πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια που βαρύνει την ιατρική υπηρεσία του Νοσοκομείου που "έκοψε" θέσεις απ το νεφρό και τις έδωσε στους...ακτινολόγους και τους...μικροβιολόγους!
    Επίσης πολύ μεγάλη ευθύνη έχει και η άσχετη με την ιατρική πραγματικότητα διοίκηση που χειρίστηκε εντελώς ερασιτεχνικά το θέμα με τη μονάδα του νεφρού.
    Για τη μαιευτική όλοι γνωρίζουν πως ο τωρινός διευθυντής πέτυχε να περιθωριοποιήσει τους δύο συναδέλφους του γυναικολόγους με προφανείς συνέπειες για τη λειτουργία της κλινικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η διοίκηση για τους δικούς της άγνωστους λόγους επιθυμεί να κλείσει η μονάδα,αν εχει τέτοιες εντολές εξής άνωθεν, τότε μόνο ερασιτεχνικές δεν ειναι οι ενέργειες της.Αλλα πολύ στοχευμένες.Αν η γιατρός παραιτηθεί,πως θα δουλέψει η μονάδα;Με έναν επίκουρο γιατρό;

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμε 5.54 έχεις δίκιο σε όσα λες για την μονάδα νεφρού.Και μόνο που ενα τμήμα το αφήνουν επι δέκα χρόνια να λειτουργεί με ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ φαίνεται καθαρά πόση σημασία δίνουν. Τον Χατζηκωνσταντίνου που πέθανε από καρκίνο του προστάτη και την Βασιλειου τώρα που έπαθε δεύτερη φορά υπερκόπωση και κατέρρευσε.Ας ελπίσουμε η δεύτερη να ξαναγυρίσει υγιής.Μονο από αυτό αρκεί για να καταλάβει κάποιος την αδιαφορία τους για τους νεφροπαθείς.Το σχόλιο για την Μαιευτικη κλινική ειναι άδικο.Εκρεμμει η ΕΔΕ γιατί δεν ολοκληρώνεται ;.Κανενας δεν ξέρει τι συμβαίνει στο σπίτι του αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.