Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων στη Φλώρινα για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών

Την 27-11-2013 τις μεσημβρινές ώρες στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν τέσσερις ημεδαπούς (δύο 21χρονους, έναν 24χρονο και μία 20χρονη) για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ αναζητείται 29χρονος ημεδαπός για συμμετοχή στην ίδια υπόθεση.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν οι δυο 21χρονοι και η 20χρονη διότι κατείχαν από κοινού συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 148 γραμμαρίων, την οποία απέρριψαν αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η ανωτέρω κατασχεθείσα ποσότητα κάνναβης ανήκε στον 24χρονο και στον 29χρονο, την οποία είχαν σκοπό να διαθέσουν προς πώληση στην πόλη της Φλώρινας. Μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε ο 24χρονος και συνελήφθη, ενώ ο 29χρονος αναζητείται.

Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού στα σπίτια του 24χρονου και των 21χρονων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• μικροποσότητα κάνναβης,
• δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης,
• ένα (1) αεροβόλο πιστόλι,
• μία (1) γεμιστήρα με τριακόσια πέντε (305) μεταλλικά σφαιρίδια,
• δύο (2) ζυγαριές ακριβείας και
• ένας (1) τρίφτης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.