Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Συνεδριάζει η επιτροπή περιβάλλοντος της Περιφέρειας

Συνεδριάζει σήμερα, στις 2 το μεσημέρι στην Κοζάνη, η επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης.

2. ΜΠΕ του έργου: Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο (ΤΡΣ) στην εκτός σχεδίου περιοχή «Ράχη Κερασιάς» του όρους Όρλιακα για τον καθορισμό χώρου για την ανέγερση του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα
Εισηγητής: κ. Γεώργιος Θωμαΐδης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Γρεβενών

3. ΜΠΕ του έργου: Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) του εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης του οικισμού Νεάπολης Δήμου Βοΐου, ΠΕ Κοζάνης.
4. ΜΠΕ του έργου: «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) της Τοπικής Κοινότητας Νεράιδας, του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού
5. ΜΠΕ του έργου: Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοέλαια-βιορευστά, ισχύος 0,1 MW», στο αγροτεμάχιο με αριθμό 207 της ΤΚ Δροσερού, του Δήμου Εορδαίας, της ΠΕ Κοζάνης.
Εισηγητής των θεμάτων 3 έως 5: κ.Κων/νος Μπακούσης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Κοζάνης

6. ΜΠΕ του έργου: Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) του οικισμού Μηλίτσας του Δήμου Άργους Ορεστικού της ΠΕ Καστοριάς με φορέα υλοποίησης το Δήμο Άργους Ορεκτικού
7. ΜΠΕ του έργου: Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) του οικισμού Κωσταραζίου του Δήμου Άργους Ορεστικού της ΠΕ Καστοριάς με φορέα υλοποίησης το Δήμο Άργους Ορεστικού.
Εισηγήτρια των θεμάτων 6 και 7: κ.Ευγενία Αμπαρτζάκη, Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Καστοριάς.

8. ΜΠΕ του έργου: Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (500 kWel) με καύση βιορευστών στο με αρίθμ. 233 αγροτεμάχιο της Τ.Κ. Βεγόρας, της Δ.Ε. Φιλώτα, του Δήμου Αμυνταίου, της ΠΕ Φλώρινας.
Εισηγητής: κ. Νικόλαος Παρίσης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Φλώρινας.

9. ΜΠΕ του έργου: Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα, ισχύος 1 MW, της εταιρείας ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στη θέση «ΠΕΡΑΣΜΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ» του Δ.Δ. Κολχικής της ΠΕ Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Από αναβολή.
Εισηγήτρια: κ. Μαρκέλα Βοσκοπούλου, Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.