Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου γυμνασίου Φλώρινας

Μέγιστη τιμή για το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας της Φλώρινας και ιδιαίτερα για το 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας αποτελεί το «Μεγάλο Βραβείο» που απέσπασε το σχολείο μας, στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Η Ιστορία του Σχολείου μου».

Το 3ο Γυμνάσιο αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο ιστορικά σχολεία της πόλης μας. Η ανάδειξη της ιστορίας του αποτελεί χρέος προς την τοπική κοινωνία και προς τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες γενιές.

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου νοιώθουμε υπερήφανοι γι’ αυτή τη διάκριση και οφείλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια και τις πιο θερμές ευχαριστίες μας προς όλους όσοι μόχθησαν και με πολύ κόπο εργάστηκαν και παρήγαγαν αυτό το άρτιο, από κάθε άποψη, αποτέλεσμα.

Ειδικότερα, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε:
• Τις μαθήτριες Τράιτση Αγγελική, Τσώνα Αθηνά και Χάντζιου Γεωργία.
• Τον κ. Κωνσταντίνο Μπίσαλα που επιμελήθηκε το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την αφήγηση.
• Τον κ. Απόστολο Πουγαρίδη για την επεξεργασία του ήχου και της εικόνας και το μοντάζ.
• Τους κ.κ. Καρατζά Ιωάννη Προϊστάμενο του Γ.Α.Κ. Φλώρινας, Μεκάση Δημήτριο, Βογιατζή Αθανάσιο και Κουνά Γιώργο, για την πολύτιμη βοήθεια στη διάθεση φωτογραφικού και αρχειακού υλικού που ανήκει στην κατοχή τους.
• Την κα Πηνελόπη Βασιλειάδου, Φιλόλογο, την κα Ελένη Δούκα, Βαλκανολόγο, τον κ. Λαέρτη Κούλη, Μουσικό, τον κ. Νικόλαο Ταμουτσέλη, ΠΕ08, Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Ν. Φλώρινας, τον κ. Ιωάννη Φωτιάδη, Διευθυντή και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τη συμπαράσταση και την κάθε μορφής στήριξη τους.

Για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Φλώρινας
Η Πρόεδρος
Άννα Τολιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.