Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Β. Μεϊμαράκης από τη Φλώρινα: «Θα είμαστε όλοι μαζί μετά τις εκλογές» (video)

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε χθες βράδυ από τη Φλώρινα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στην ανοιχτή ομιλία που πραγματοποίησε ενόψει των εκλογών για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας.
«Λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές βλέπουμε στα πρόσωπα των πολιτών αγωνία, αβεβαιότητα, αστάθεια για το αύριο, εξαιτίας των ψεύτικων υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ» είπε στην αρχή της τοποθέτησης του για να προσθέσει πως «με Μεϊμαράκη πρόεδρο της Ν.Δ. θα καταψηφίσουμε όλα τα υφεσιακά και τα φορολογικά μέτρα. Στηρίζουμε μέτρα αναπτυξιακά, διαρθρωτικές αλλαγές και αποκρατικοποιήσεις, αλλά μέτρα που ξεπερνούν τη φοροδοτική ικανότητα των πολιτών δεν μπορούμε να στηρίξουμε».
Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε και στις δηλώσεις Φίλη για τη Γενοκτονία τονίζοντας πως «εκπτώσεις στα εθνικά μας ζητήματα και στην ιστορία δεν θα επιτρέψουμε» και κάλεσε του Πόντιους βουλευτές όλων των κομμάτων να πάρουν θέση.
Αναφορικά με την επίθεση στον Γ. Κουμουτσάκο αναρωτήθηκε: «Φανταστείτε στη θέση του να ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και να δεχόταν τέτοια επίθεση και να μην έχουν συλληφθεί οι δράστες; Θα είχε καεί η Αθήνα».
Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως μετά το δημοψήφισμα και την αποχώρηση Σαμαρά, δε μπορούσε να αποποιηθεί της ευθύνης και δέχτηκε να ηγηθεί του κόμματος στις εκλογές του Σεπτεμβρίου γνωρίζοντας πως θα ήταν δύσκολο το αποτέλεσμα, τη στιγμή πως κανείς άλλος δε θέλησε να αναλάβει την ηγεσία.
Τέλος, ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τους Νεοδημοκράτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, ενώ ξεκαθάρισε την αντίθεσή του στην τηλεμαχία καθώς «δεν έχουμε οι τέσσερις μας αντιπαλότητες. Ο εχθρός δεν είναι μέσα στο κόμμα. Είναι έξω.
Παράλληλα, ανέφερε πως στις σκέψεις του είναι να επαναφέρει το έμβλημα με τον πυρσό, ενώ ξέκοψε κάθε σκέψη για αλλαγή ονόματος.



22 σχόλια:

  1. ΣΠΑΤΑΛΗΣΑ 36:59 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΦΡΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΝΟΨΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: Ο ΠΥΡΣΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    ΜΕ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ(!!!!) ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ,ΚΟΙΝΩΣ ''Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι σίγουρος ότι ήσουν και εσύ εκεί.
    Αλλά αποκαλείς τούς άλλους με χαρακτηρισμους απρεπεις και εξαιρεις τον εαυτό σου; Γιατί πήγες αφού δεν ήθελες κοτουλα; Ήρθε ο πρόεδρος σου και έτρεξες για καλό και για κακό να το παίξεις διπορτο. ΣΤΑΥΡΟ μην μας δουλεύεις και εσύ εκεί ήσουν μαζί με τον ΣΤΑΘΗ αν είχατε τα κότσια ας μην πηγαίνατε στη εκδήλωση του ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.
    Αλλά σας έχει για δουλεμα ο Βοσκός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ. ΝΔ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΤΣΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΥΡΙΖΕΙ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΕ ΒΟΣΔΟΥ ΚΛΠ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΝΔ ΣΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΓΕΡΟΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΕΦΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΝΔ. ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ πρόεδρος της ΝΟΔΕ;;; γιατί δεν πήγε στην υποδοχή του προέδρου της ΝΔ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ΝΟΔΕ;;; Ξέρεις πως εκλέχθηκαν;;;; μαϊμού είναι. Ο πρόεδρος τάχθηκε μ΄ άλλον υποψήφιο. Υποχρέωση του είναι να υποδεχθεί όλους.

      Διαγραφή
  7. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΆΓΚΑΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥΣ!!
    ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ
    ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΈΑ ΤΟΥ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ. ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ; Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν/Δ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΟΠΌΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΟΎΝΕ.
    Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΟ ΉΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΈΣΥΡΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΎΤΗ.
    ΤΕΛΙΚΆ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΆΚΑ ΌΛΟΥΣ. ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ.....ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ..ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ -ΤΙΠΟΤΕ!!ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΟΙ!!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε έβαλε και σένα Αντωνιάδη στον τορβά του ο Βοσκόπουλος.
    Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι έγινε ρε παίδες;;;; άνοιξε πάλι το...Jussaric Park στην Φλώρινα ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. 8.59 κάτι ξέρει ο μάγκας ο βοσκός και ανοίγει το zoo στην Φλώρινα. Θα έχει πολλά εκθέματα μέσα και όξω απ-τα κλουβιά.....

      Διαγραφή
    3. Τσουράσικ πάρκ δέν λές τίποτα!!!!


      Εδώ μιλάμε JUDATSIK PARK N4 σε Special edition DVD Blue ρέι με 4lby digital σουράουντ...ΜΕ NEA ΓΚΕΣΤ ΣΤΑΡ STO KAST

      KEDAVROSAVROUS BUBUKOSAVRUS TZITZIKOSAVROUS DRAKULOSAVRUS ONIXOPTERIX....

      Διαγραφή
  11. ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΄΄ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ'' ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ,ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ''ΕΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ΄΄ ''ΓΑΜΠΡΟΙ ΒΛΑΧΩΝ'' ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΟΨΕ ΜΙΣΘΟΥΣ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 40-60% ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mήπως μιλάς για το ΠΑΣΟΚ και τον διάδοχο του τον ΣΥΡΙΖΑ. ;;;;;;; Συγνώμη ξέχασα ο Τσίπρας κατάργησε το μνημόνιο μ ένα νόμο και ένα άρθρο.

      Διαγραφή
  13. πρωτα κυριε Μειμαρακη και οι υπόλοιποι τοπικοί άρχοντες να ξοφλήση η Ν.Δ. τα 130.000.000 € δανεικά που χρωστάει και μετά να μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα μην ξυπνήσεις απότομα και πέσεις από το κρεβάτι.

      Διαγραφή
  14. Σημαντικές οι απουσίες των κυρίων Χάτζιου και Κων/νου από την συγκέντρωση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για κοιταξτε ποιοι μιλανε ακομα και δεν ντρεπονται. Μηπως δεν ειναι αυτοι που εκοψαν συνταξεις και μισθους?. Μηπως αυτοι δεν εστειλαν τον κοσμο στα συσιτια? Μηπως αυτοι δεν απολησαν κοσμο? Μηπως ηταν αλλοι που εκλεισαν την ΕΡΤ?. Μηπως δεν ειναι αυτοι που ειναι μπλεγμενοι στα σκανδαλα.? Μηπως δεν ειναι αυτοι που θελουν να διαγραφη το χρεος της ΝΔ και να τα πληρωση παλι ο ΛΑΟΣ?. Μηπως δεν ειναι αυτοι που τακτοποιησαν τους δικους τους? Μηπως δεν ειναι αυτοι που εστειλαν τα παιδια μας επιστημονες και ανεργους στο εξωτερικο.? Μηπως δεν ειναι αυτοι που μας κανανε να παγωνουμε τον χειμωνα?. Μηπως δεν ειναι αυτοι που υπογραψανε μνημονια, που ο αλλος ο μ@@@κας θα τα εσχιζε με εναν νομο?. Μηπως και αυτοι δεν υπογραψανε και την τελευταια καταδικη μας? ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.