Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου στη Φλώρινα (video)

Με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Φλώρινα λιτή εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

5 σχόλια:

  1. Και αυτοί από υποχρέωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θλιβερή παρακμή. Ο λαός έχει γυρίσει πια την πλάτη στο ψέμα και στην απάτη. Το Πολυτεχνείο ήταν ένα βολικό παραμυθάκι με το οποίο ταΐστηκε 4 δεκαετίες. Μπούχτησε πια, έπαθε δηλητηρίαση. Θέλει αληθινές αξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε ένας συνταξιούχος της "γενιάς του πολυτεχνείου".Χμ! Αξιοσημείωτο.!!! Ξεθώριασε η γιορτή. Ούτε ψωμί ούτε παιδεία ούτε ελευθερία ούτε καν σύνταξη και υγεία ....σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω Πολυτεχνειο! Εδώ Πολυτεχνείο! ακουγαμε την φωνή της Δαμανάκη. Τώρα με 30.000 Ευρώ μισθό το παίζει επίτροπος των θαλασσών και των ωκεανών. Τελικά πόσοι βγήκαν κερδισμένοι απο την υπόθεση αυτή σε αντίθεση με τον απλό κόσμο που κατέβηκε να στηριξει τους φοιτητές.Υπάρχει πλήθος ονομάτων από την λεγόμενη ¨γενιά του Πολυτεχνείου" από αυτούς που μας κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια και κατάντησαν τη χώρα σε αυτό το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.