Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Διήμερο γεμάτο μπάσκετ και σπουδαίες εμπειρίες για την ακαδημία Shooters

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου η Ακαδημία μπάσκετ Shooters ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε σε κορυφαία τουρνουά μικρών ηλικιών.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο τρία τμήματα αγοριών βρέθηκαν στο θρυλικό γήπεδο του ΑΡΗ, NICK GALIS HALL, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες των τμημάτων JUNIORS, ΜΙΝΙ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ.
Στη συνέχεια, και μετά από πρόσκληση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η Ακαδημία SHOOTERS μετέβη στο γήπεδο PAOK SPORTS ARENA, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα της Α1 επαγγελματικής κατηγορίας ΠΑΟΚ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ.
Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες της Ακαδημίας SHOOTERS δέχτηκαν την επίσκεψη του αρχηγού του ΠΑΟΚ Κώστα Χαραλαμπίδη, με τον οποίο φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν.
Στη συνέχεια η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου γευμάτισε.
Στο χώρο του ξενοδοχείου, έλαβε χώρα μια ακόμη πρωτοποριακή δράση από την Ακαδημία SHOOTERS. Με γνώμονα το μέλλον των αθλητών της, προσκάλεσε τον κ. Καρατζουλίδη Δημήτρη, ο οποίος μίλησε για σπουδές στην ΑΜΕΡΙΚΗ σε συνδυασμό με το μπάσκετ.
Την επόμενη μέρα το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό.
Αρχής γενομένης από τον αγώνα του τμήματος ΜΙΝΙ των αγοριών με το αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΟΚ.
Έπειτα η αποστολή αφίχθη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, όπου αγωνίστηκαν τα τμήματα αγοριών ΜΙΝΙ και ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ.
Στη συνέχεια τα τμήματα κοριτσιών αγωνίστηκαν στο Ιβανώφειο με τα αντίστοιχα τμήματα του ΗΡΑΚΛΗ.
Εν κατακλείδι, η παρουσία όλων των παικτών και παικτριών της Ακαδημίας SHOOTERS χαρακτηρίζεται ως άκρως θετική και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Τέλος η Ακαδημία SHOOTERS ευχαριστεί θερμά τους γονείς και συνοδούς των παικτών για την στήριξη τους και για το γεγονός ότι είναι αρωγοί στην προσπάθεια της.

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΟΥΤΕΡΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μπραβο είναι πολύ λιγο για το εργο σας κυριε Μαρκοπουλε μπραβο μπραβο και παλι μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικά στέλνω το παιδί μου στη συγκεκριμένη ακαδημία και επειδή έχω βρεθεί σε πολλές συζητήσεις καφενείου μιλώντας με φίλους γονείς για τις εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιων μας ακουσα εντυπωσιακες κριτικες για τον υπευθυνο προπονητη Μιμη Μαρκοπουλο.πηΓαινοντας οι εντυπώσεις που μας αφησε σε μενα και τον μικρο ηταν και καλυτερες από οσα ειχα ακούσει.λογω δουλειασ εχω περασει από θεσσαλονικη,ΞΑΝθη και καβαλα και τέτοιον προπονητη δεν ειχε ο μικρο.ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.