Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο Β. Μεϊμαράκης στη Φλώρινα

Τη Φλώρινα θα επισκεφτεί σήμερα, Παρασκευή, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Μεϊμαράκης θα πραγματοποιήσει κεντρική πολιτική ομιλία, στις 8 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Veltsis.

13 σχόλια:

  1. Με τρέξιμο θα πάμε δεν θα ξεχάσουμε..ουστ από εδώ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μήνυμα του Βοσκόπουλου που καλεί κι αυτός στον Βέλτση τους Νεοδημοκράτες που κολάει; Ο κ. δήμαρχος μας ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον 64χρονο γέροντα της Ν.Δ. ;ΟΧΙ κ. δήμαρχε πήγαμε στον ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ γιατί αυτός είναι ο νέος αρχηγός της Ν.Δ. Τόπο στα νειάτα κυρ δήμαρχε. Τέλος το σάπιο και το σκουριασμένο. ΖΗΤΩ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΚΡΊΝΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΏΡΙΝΑ ... ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΚΆΤΙ ΝΈΟ
      ΑΛΛΆ ΜΆΛΛΟΝ ΣΆΠΙΟ ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ;
      ΒΛΕΠΕΠΕ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ;

      Διαγραφή
  3. Συνεχίζουν στην ίδια πολιτική που βούλιαξε τη Ν.Δ.
    Στη συγκέντρωση του Μειμαράκη προσκαλει τον κόσμο ο Βοσκόπουλος.
    Από που και ως που; Νομαρχιακή δεν υπάρχει;
    Ο Μειμαράκης γιατί επιτρέπει στους αβανταδόρους να κάνουν παιχνίδι;
    Και από ποτε ο Βοσκόπουλος τον στηρίζει; Στις εκλογές ήταν άφαντος και αρνήθηκε να συμμετάσχει αν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.
    Δε θα σας περάσει παιδιά.
    Το παλιό και το σάπιο τελειώνουν εδώ.
    Πάρτε δρόμο νεκροθάφτες της παράταξης που την ποδηγετείτε για το προσωπικό σας συμφέρον.
    Ούστ................!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι μόνο ο Βοσκοπουλος αλλά και ο άλλος βολεμένος ο Βοσδου εστειλε μήνυμα.Ο δε Βοσκοπουλος στις εκλογές ουτε καν να ακούσει για ΝΔ .

      Διαγραφή
  4. Καλά που έστειλες το μυνημα βοσκόπουλε και μας ανοιξες τα ματια.
    Μαύρο στους παλιούς και τοπο στα νιατα αμα θέλουμε να δουμε ξανά τη ΝΔ μεγάλη όπως παλια και όχι όπως την καταντήσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλυτερα οπως καταντησε και ειναι στο παρασκηνιο παρα η "παλια μεγαλη" με διαφθορα ρουσφετια και κλεψιμο μεχρι σκασμου.Απο την μια λες "μαυρο στους παλιους" και απο την αλλη "μεγαλη οπως η παλια",για να καταλαβεις ποσο μπερδεμενος εισαι.Φιλικα απο εναν πρωην(και ποτε ξανα νυν) Νεοδημοκρατη.

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητηρια Βαγγελη για τον Βοσκοπουλο, να τον χαιρεσαι.
    Λυπαμαι πολυ ΣΩτηρη Βοσδου. Παντοτε σε ψηφιζα αλλα αυτο παει πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι νομίζαμε και για τον Τσίπρα... Νέο καινούργιο.. Η ελπίδα έρχεται και κουραφέξαλα.... Μας Γ@μ@σε ο πιτσιρικάς έκανε τις κολωτουμπες και το ΌΧΙ έγινε ΝΑΙ. Τέτοιους νέους και άφθαρτους χορτάσαμε. Κάτι τέτοιο είναι και. ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ. Απλά μας δουλεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mάζεψε Δήμαρχε και τον Αντωνιάδη από τον Τζιτζικώστα και θα πάθει ο Παπασωτηρίου μεγάλη πλάκα. Μόνοι θα μείνουν με τον Τζίτζι. Θα πέσει πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Welcome BARBA απ τα μέρη μας. The NEW iς κίεαρ!!!!
    Ρε ανόητοι εάν δεν στείλει προσκλητήριο ο μάγκας ο βοσκός ποιος θα τους μαζέψει στου Βέλτη ;;;; Ο ψιλικατζής ο Λάκης ;;;;;; Αίντε άιντε ...όλοι στην μάντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ''ΖΑΓΑΡΙΑ'' ΤΟΥ ΝΑ ''ΠΡΟΓΚΗΞΟΥΝ'' ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΧΘΕΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ...!ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ SMS ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ(ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ''ΠΑΡΕΙΣ'')?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν και δεν έχω καμία σχέση με το κόμμα αυτό νομίζω πως τις καλύτερες θέσεις εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εντύπωση μου έκανε η θέση του:"Δεν περιμένω να με στηρίξουν οι μηχανισμοί της Νέας Δημοκρατίας γιατί ξέρουν ότι την επόμενη μέρα θα χάσουν τη δουλειά τους"
    Μήπως στους μηχανισμούς αυτούς είναι και τα sms του Δημάρχου μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.