Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Φλώρινας για την απεργιακή συγκέντρωση

Η ΕΛΜΕ Φλώρινας σας καλεί να συμμετάσχετε δυναμικά και μαζικά στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 καθώς και στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΛΑΤΕΙΑ της Φλώρινας την ίδια μέρα στις 11 το πρωί, που διοργανώνουν τα σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και άλλοι φορείς.

• Για να μη κατεδαφιστεί το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.
• Για να σταματήσουν οι πολιτικές λιτότητας.
• Για ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και των δαπανών για παιδεία, υγεία, ασφάλιση.
• Για διορισμούς στην παιδεία και αξιοπρεπείς μισθούς.
• Για να σταματήσει η φοροεπιδρομή.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΟΛΜΕ – ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

3 σχόλια:

  1. Φαρμακερές ατάκες με πολύ χιούμορ.
    Γενικό προσκλητήριο απεργίας από συνδικάτα και... ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης
    «Ο Αλέξης διαδηλώνει, ο Τσίπρας ψηφίζει!», «Τους λείπουν τα ανέμελα χρόνια που ήταν αντιπολίτευση», «Χρειάζονται ψυχοφάρμακα», «Είμαστε παντού όπως τα Τζάμπο» και η πλάκα δεν έχει τέλος...
    Για άλλη μια φορά η κοινωνία των χρηστών του Twitter τα δίνει όλα και προσφέρει άπλετο γέλιο, με αφορμή βεβαίως την επικαιρότητα και όσα συμβαίνουν στη χώρα. Ήταν το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμματος που κυβερνά, στην απεργία κατά της ίδιας της κυβέρνησης την Πέμπτη, που έδωσε το έναυσμα και οι φαρμακερές ατάκες διαδέχονται η μία την άλλη με καταιγιστικούς ρυθμούς.
    «Ο Αλέξης διαδηλώνει, ο Τσίπρας ψηφίζει» σημειώνουν οι τουιτεράδες και επισημαίνουν πως προφανώς χρειάζονται φάρμακα για να αντιμετωπιστεί η «διπολικού τύπου» διαταραχή του διαδηλώνω ενάντια στον εαυτό μου, από την οποία φαίνεται πως... υποφέρουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλοι διακρίνουν... πολιτικούς τακτικισμούς, του τύπου «αν δεν έχει κόσμο, ο λαός στηρίζει την κυβέρνηση, αν έχει, ο λαός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Αριστεράς» και άλλοι αναρωτιούνται: «Πόσο δούλεμα πια»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωπάτε μωρέ καθηγητούληδες. Πρώτα ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ και μετά μας μιλάτε για φοροεπιδρομές και πολιτικές λιτότητας και αιντε να κάνουμε απεργία.
    Στην κάλπη με την κυβέρνηση, στους αγώνες με τον λαό.
    Ποιόν κοροϊδεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριβιστες καθηγηταδες μέχρι χθες με την Πασκ γιατί έτσι σας βόλευε και σήμερα με τους αριστεροδεξιους για να φάτε υποσχέσεις και ψέματα λουστητε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.