Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Συγχαρητήριες επιστολές στο ΕΒΕ Φλώρινας

Στο Επιμελητήριο Φλώρινας για τη διοργάνωση της 1ης Συνάντησης Βαλκανικών Επιμελητηρίων στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2015 έστειλαν συγχαρητήριες επιστολές ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κύριος Μίχαλος, η Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κυρία Κόλλια- Τσαρουχά, η Αναπληρώτρια Γ.Γ. Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών κυρία Τεκτονίδου, οι Έλληνες Πρόξενοι στο Μοναστήρι και Κορυτσά, τα ξένα Επιμελητήρια καθώς και οι Πρόεδροι των Διημερών Επιμελητηρίων Σερβίας- Βουλγαρίας.
Το Επιμελητήριο μας δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειές του ώστε η ΠΕ Φλώρινας να αποτελέσει πύλη των Δυτικών Βαλκανίων για επενδυτικές και εμπορικές δράσεις. Στόχος μας είναι η εξωστρέφεια των επιχειρήσεών καθώς και η οικονομική ενδυνάμωση του τόπου με παράλληλη ανάδειξη όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας (αγροτουρισμός, γαστρονομικός προορισμός).

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.