Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ημερίδα για τις «επιπτώσεις της κοινωνικοοικονομικής κρίσης στην υγεία του ανθρώπου» και βιβλιοπαρουσίαση

Το «Ερευνητικό Ινστιτούτο δια τη νόσο του Αλτσχάιμερ, λοιπών εκφυλιστικών παθήσεων του εγκεφάλου και μελέτης του γήρατος Άγιος Αγαθάγγελος» της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, η «Διεθνής Εταιρεία δια την αναβάθμιση της ποιότητος ζωής των χρονίως νευρολογικώς πασχόντων» και ο Ιατρικός Σύλλογος Φλώρινας, διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με θέμα «Οι επιπτώσεις της κοινωνικοοικονομικής κρίσης στην υγεία του ανθρώπου», το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 9:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Μετά το πέρας του επιστημονικού μέρους της ημερίδας, θα ακολουθήσει βιβλιοπαρουσίαση της ποιητικής συλλογής με τίτλο «Λίγες λέξεις προ της σιωπής» του Ομότ. Καθηγητή Νευρολογίας Σ. Μπαλογιάννη.
Παρουσιάζουν: Φαχαντίδου Άννα, πρόεδρος συλλόγου λογοτεχνών Β. Ελλάδος, Παπαθεμελής Στέλιος, πρώην υπουργός, Ρίζος Δημήτριος, Θεολόγος.
Απαγγελία: Μαμάση Ζωή
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.