Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Διακρίσεις αθλητών της ΓΕΦ και παράπονα για το Δ.Σ. του συλλόγου

Το Σάββατο 14/11/2015 πραγματοποιήθηκαν στο ΟΑΚΑ, στην Αθήνα, Αγώνες Νέων Ανδρών με τη συμμετοχή 4 αθλητών της ΓΕΦ.
Από τους αθλητές μας, εκτός του ενός τραυματία, οι άλλοι 3 κατέλαβαν την 1η, την 15η και τη 16η θέση ανάμεσα σε 48 αθλητές.
Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ΓΕΦ για την πλήρη υποστήριξη (ηθική και υλική), που παρείχε στα παιδιά. ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ!!! Συνοδεία των παιδιών για άλλη μια φορά ήταν μόνο οι γονείς! Μπράβο σας!!

Ανδρέας Ζαραβέλης

23 σχόλια:

  1. Μάλλον Ανδρέα είσαι άσχετος με ότι έχει σχέση με αθλητισμό και συλλόγους. Ασχολησου με το αντικειμενο σου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίσω απο ένα ανώνυμος ξέρω και εγώ να γράφω προφανώς κάτι σε ενόχλησε δε πειράζει η αλήθεια πάντα πονάει!

      Διαγραφή

    2. Αν και ανώνυμος θα σου απαντήσω. Υπήρξα αθλητής και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να σε υποστηρίζει ο σύλλογός σου. Τα τελευταία 3 χρόνια σε όλες τις αποστολές της Αθήνας είναι συνεχώς με τη συνοδεία γονέων.Η αδιαφορία του συλλόγου απέναντι σ΄αυτούς τους αθλητές, που φέρουν τόσες διακρίσεις, είναι απαράδεκτη!

      Διαγραφή
  2. Κύριε Ζαραβελη προφανώς δεν είστε ενήμερος για τον τρόπο που επί σαράντα περίπου χρόνια λειτουργεί ο σύλλογος μας και με ευκολία διατυπώνεται θέσεις που δεν ευσταθουν. Είναι κακόηθες από μέρους σας να ασκείτε κριτική για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου αν και δεν έχετε καμία απολύτως σχέση μαζί του μιας και ο τόπος διαμονής σας απέχει μακράν από τον τόπο καταγωγής.

    Το Δ.Σ. της ΓΕΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και ο τόπος διαμονής απέχει όπως είπατε σε κάθε αγώνα στο ΟΑΚΑ εγω ήμουν εκεί έστω για να δώσω ένα νερό κάτι!!!!ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ?????

      Διαγραφή

  3. 26/9 O.A.K.A συνοδοι γονεις
    10/10 Ο.A.K.A συνοδοι γονεις
    7-8/11 ΣΟΦΙΑ Βουλγαρία συνοδοι γονεις
    14/11 Ο.Α.Κ.Α συνοδοι γονεις.Ο μοναδικός σύλλογος χωρίς εκπρόσωπο χωρίς προπονητή, κατά τα άλλα εγώ είμαι άσχετος.Σας πληροφορώ ότι ήμουν αθλητής του Σ.Ο.Χ για δέκα χρόνια, αθλητές χωρίς προπονητή δεν συνάντησα ποτέ.Όπως επίσης και στους άλλους σύλλογους με τους οποίους συναγωνιζονται οι αθλητές σας.
    Αν θεωρείται ότι εγώ είμαι ο άσχετος συνεχιστε το έργο σας,αναρωτηθητε όμως γιατί κάθε χρόνο μειώνεται ο αριθμός των συμμετοχών σας.
    Ζ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς άσχετος και αδαης. Σε έχουν παραπλανήσει και θα κάνεις χρόνια πολλά για να μάθεις.

      Διαγραφή
  4. Αυτη η προπαγάνδα που προσπαθείτε να δημιουργήσετε σε εναν αξιόλογο σύλλογο που εχει τις καλύτερες διακρίσεις ανα την Ελλάδα και τον κόσμο μονο ανιδεους σας καθιστα. Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΚΡΊΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν μιλήσετε για τα εσωτερικά του συλλόγου φροντίστε να ενημερωθείτε για να μην εκτίθεστε χωρις λογο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και συνεχίζεις ανώνυμος,μιας και μιλάς για αποτελέσματα και εσωτερικά συλλόγου.Ποιά αποτελέσματα;Αυτά που φέρνουν οι αθλητές που εσύ δεν υποστηρίζεις;;!!!!Ποιός σύλλογος; Που καλεί σε έγγραφη απολογία 12-13 χρονών παιδιά λες και ειναι στρατιώτες;;!!Και που τους απειλεί με τη μη συμμετοχή τους στους αγώνες;;Ωραία συλλογικότητα!!

      Διαγραφή
    2. Πως άραγε υποδείξατε σε δωδεκαχρονα παιδιά να πραξουν και ζητήθηκε εγγραφή απολογία;
      Τίποτα δεν είναι τυχαίο και έτσι αποδεικνύεται η αθλητική σου αγνοια

      Διαγραφή
  6. Εσείς που μιλάτε εκ μέρους του συλλόγου ποιος είναι ο αντίλογος σας;;; Είναι ψέματα όσα υποστηρίζει ο κύριος Ζαραβέλης.;; Γιατί δεν λέτε ποια είναι η στήριξη που παρέχετε στους αθλητές;; Ένας σύλλογος κρίνεται από πολλά πριν χαρακτηριστεί αξιόλογος και πρώτα απ'ολα από την στήριξη που παρέχει στους αθλητές που του φέρνουν τις διακρίσεις. Αν όχι υλική τουλάχιστον ηθική.... Είναι υποχρέωση σας κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΊΜΑΙ ΓΟΝΕΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΦ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΑΡΑΒΕΛΗ ΣΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΉΣΩ ΤΟ Δ.Σ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑΤΊ ΕΚΕΊ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΤΕΕΦΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΉ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΚΡΊΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας μας πει καποιος ποιος είναι ο προπονητής και σε ποιόν αγώνα ήταν παρόν. Απλά δεν υπάρχει. Όλα στον αυτόματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον μπερδεψατε τον αθλητικό σύλλογο με την εμπορική επιχείρηση. Άλλο αθλητής κι άλλο επιχειρηματίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάντως Κύριοι και Κυρίες ξέρω πως όταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαβαστε λιγο την απαντηση της κ.προεδρου της γεφ που αναρτηθηκε πριν λιγο μπας και κλεισουν τα στοματα καποιων επιτηδειων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξιφομάχος κατά της μπούρδας17 Νοεμβρίου 2015 στις 12:21 π.μ.

    Κοντέψατε να διαλύσετε έναν ιστορικό σύλλογο που ανέδειξε δεκάδες αθλητών μεταξύ των οποίων και τα παιδιά σας. Βρήκατε για κάποιο διάστημα πατέντα συμφερόντων για τρία - τέσσερα παιδιά και πριβέ προπονητή τον προπονητή που η ίδια η ΓΕΦ ανέδειξε από την ανυπαρξία. Δεν σας κάθισε το σύστημα που ήταν εις βάρος των υπολοίπων αθλητών και αυτό σας τζούζει. Πριβέ προπονητές ψάξτε παραδίπλα. Όχι στη ΓΕΦ.
    Ένας γονέας με παιδί στη ξιφασκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε ο παλιός προπονητής ασχολείται με όλα τα παιδιά που έδειχναν ενδιαφέρον.Αυτό μπορεί να το εξακριβωσετε από τις επιτυχίες των αθλητών. Αυτοί που δεν προοδευσες πήγαιναν για χαβαλέ

      Διαγραφή
  13. Απάντηση της προέδρου της ΓΕΦ σε δημοσίευμα για τους Αθλητές της ΓΕΦ

    Προς: τον Δ/ντη της εφημερίδας "Νέα Φλώρινα"
    Φλώρινα, 16/11/2015

    Σχετικά με τη κριτική και τα σχόλια για τους αγώνες Νέων Ανδρών, που πραγματοποιήθηκαν , στις 14/11/2015 στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή 4 αθλητών της ΓΕΦ, θα μου επιτρέψετε να σχολιάσω ως εξής:
    1) Ο κύριος που κάνει κριτική, με ποια ιδιότητα γράφει ; Γιατί από ό,τι ξέρουμε δεν είναι γονέας αθλητή που διακρίθηκε και μάλιστα δε μένει καν στην πόλη μας...
    2) Προσπαθεί να αμαυρώσει τις διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου της ΓΕΦ, και επιτίθεται στο νέο ΔΣ του συλλόγου με τρόπο απαράδεκτο. Τι ΔΕΝ έκανε το νέο ΔΣ της ΓΕΦ (που ανέλαβε πριν λίγους μήνες) σε σχέση με το προηγούμενο Διοικητικό συμβούλιο? Οι αθλητές που διακρίθηκαν, μόνοι τους προπονούνται τόσα χρόνια? Δεν ανήκουν στο σύλλογο που επί σειρά χρόνων αναδεικνύει αθλητές και αναδεικνύεται από αυτούς?
    3) Ως νέο ΔΣ της ΓΕΦ που ανέλαβε τους τελευταίους μήνες, προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε το σύλλογο, έναν από τους πιο παλιούς συλλόγους της πόλης μας, το σύλλογο που έφερε τη ξιφασκία στην ακριτική πόλη της Φλώρινας, έχοντας πλήρη συνείδηση του δύσκολου έργου που καλούμαστε να επιτελέσουμε σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς
    4) Είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση για να λειτουργήσουμε προς το καλύτερο με γνώμονα πάντα το συμφέρον των αθλητών μας. Ρωτάμε λοιπόν: Γιατί δεν καταθέτει ο εν λόγω κύριος, την όποια πρότασή του στο ΔΣ του Συλλόγου αλλά προτιμά να επιτίθεται δημοσίως; Τι ακριβώς προτείνει να κάνουμε; Τι οικονομική επιβάρυνση θα έχει αυτό στο Σύλλογο; Και ποιος θα επωμισθεί το κόστος; Οι γονείς και τα παιδιά του Συλλόγου;
    5) Όσο για την κλήση αθλητών σε απολογία: Μέσα από τον αθλητισμό οι αθλητές δεν κερδίζουν μόνο διακρίσεις αλλά και κάτι πολύ πιο σημαντικό από τη δόξα: το ήθος και το σεβασμό προς το σύλλογο που ανήκουν και κατά συνέπεια στην πόλη μας και στην κοινωνία.
    Κλίνω εδώ την τοποθέτησή μου, με μια υπόσχεση που είναι ταυτόχρονα και ξεκαθάρισμα:
    Αυτά που ξέρανε μερικοί, τελειώσανε! Θα προχωρήσουμε ενωμένοι, με καλή οργάνωση και σοβαρότητα, με υψηλούς στόχους, για το καλό των παιδιών του Συλλόγου. Ήδη πραγματοποιήσαμε με επιτυχία τα “Λυγκήστεια”, τον Οκτώβρη, στη Φλώρινα με συμμετοχή δεκάδων αθλητών και συνοδών από Φλώρινα, ‘Εδεσσα, Γρεβενά και Κέρκυρα. Θα συνεχίσουμε και με άλλες σημαντικές διοργανώσεις σύντομα. Προχωράμε μπροστά και αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν και τη γκρίνια!
    Με εκτίμηση

    Η πρόεδρος του ΓΕΦ
    Χαρίκλεια Νεδέλκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυρία Νεδέλκου από πότε για να ασκήσει κάποιος κριτική πρέπει να είναι κάτοικος της Φλώρινας;;; Από το επίθετο και μόνο καταλαβαίνεται ότι είναι συγγενής αθλητών σας...γιατί αναρωτιέστε την ιδιότητα του;;; Και τελος πάντων δεν μας λέτε τίποτα για το δια ταύτα.... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ....;;; ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. Απάντηση σε αυτό δεν έχετε.... Οι ερωτήσεις στο κείμενο σας είναι περισσότερες από τις απαντήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυρία Νεδελκου νομίζω ότι έχετε άδικο. Ο άνθρωπος αυτός δεν σταμάτησε να μας προσέχει και να μας βοηθάει σε κάθε αγώνα τα τελευταία 3 χρόνια
    Μας βοηθάει,μας εμψυχώνει και γενικά όλα τα άλλα
    Ντροπή σας
    Ένας αθλητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς αποφυγή των κακοπροαίρετων σχολίων ποτέ δεν έκρινα και δεν αμφισβήτησα την ιστορικότητα του συλλόγου!!Και συνεχίζω.Κυρία Νεδέλκου για το ποιος είμαι και γιατί γράφω σας το απάντησε ο κόσμος και οι αθλητές σας.Όσο αφορά τις διακρίσεις τον αθλητών σας σε πάρα πολλές ήμουν πάρων.Για τις κλήσεις σε έγγραφη απολογία και ειδικά σε παιδιά 12-13 χρονών να το θεωρείτε μέτρο συμμόρφωσης το αφήνω ασχολίαστο!Και όπως σας ρωτήσαν πολλοί δώστε μια απάντηση.Και κατι τελευταίο σήμερα πρέπει να συγκαλέσατε συμβούλιο ειδικά για μένα γιατί ειδα πολλές οργανωμένες απαντήσεις.Μακάρι τη συσπείρωση αυτή να την είχατε και προς τους αθλητές της ξιφασκίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.