Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ομιλία του βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη στη Βουλή (video)

Θέματα εθνικού ενδιαφέροντος, τοπικού της Β. Ελλάδος, αλλά και σχετικά με τον Ποντιακό ελληνισμό, έθιξε ο βουλευτής Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015, στο νομοσχέδιο με τίτλο "Μέτρα για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων".


11 σχόλια:

  1. ΘΑΥΜΑ!
    Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο το ποντιακο στοιχείο υπάρχει ρε Αντωνιάδη στην Φλώρινα.Καλά τα λέει ο9:57 μόνο για κατάθεση είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις κανά πρόβλημα με τους πόντιους;;; Είναι εκπρόσωπος της πανελλήνιας ποντιακής ομοσπονδίας.

      Διαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ.. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον ακούτε άλλη ομιλία. Μιλάει για ποκίλα θέματα και κυρίως για την πόλη μας. Εχθροί των Ποντίων-ανιστόρητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξυπνήστε Φλωρινιωτες!!! Για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινοβούλιο ακούγεται από Βουλευτή Φλώρινας δωρεάν ρεύμα σε αγροτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στο Βουλευτή Φλώρινας, τα εχωσε στον Τσίπρα και στους υπόλοιπους Συριζαιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντωνιάδη προχωρα. Μη φοβάσαι τίποτα. Είμαστε μαζί σου. Επιτέλους ένας άξιος πολιτικός που νοιάζεται για το νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λες, βρε, Αντωνιάδη! Εμφανιζόμαστε πλούσιοι, και αυτός είναι ο λόγος που μας χαντακώνουν; Πού εμφανιζόμαστε πλούσιοι; Πώς; Γιατί; Έπειτα, επειδή οι Φλωρινιώτες έτυχε να βρίσκονται πάνω από έναν πλουτοπαραγωγικό πόρο, μήπως τους ανήκει; Εσύ δεν "τρως" από τον ΦΠΑ που αποδίδει ένας επιχειρηματίας από τα νησιά μας; (Άλλη πονεμένη ιστορία αυτή, καί για το ποσοστό τού ΦΠΑ καί για το κατά πόσον αποδίδεται.) Μήπως εννοείς ότι, οι Φλωρινιώτες και άλλοι της περιοχής, που "απολαμβάνουν" του κόσμου τη μόλυνση από αέρα, υδροφόρους ορίζοντες κ.α. προς όφελος του συνόλου, θα έπρεπε να έχουν ως ανταπόδοση μειωμένες ή ακόμη και δωρεάν παροχές; Αναρωτιέμαι... Α! Την επόμενη φορά, μην ξεχάσεις τη δωρεάν τηλεθέρμανση.
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.