Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής (video)

Παρουσία του πρώην βουλευτή Θεσσαλονίκης Αντώνη Γρέγου έγινε χθες η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής στην Π.Ε. Φλώρινας.
Υπενθυμίζεται πως το ψηφοδέλτιο στελεχώνουν οι Κώστας Νομικός και Ελένη Γιαννακίδου.


15 σχόλια:

  1. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64252001 "Ομολογία Μιχαλολιάκου: Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας Φύσσα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την πολιτική ευθύνη για την στυγνή δολοφονία του Φουντούλη ποια εγκληματική τρομοκρατική πολιτική οργάνωση πρεσβείας και μυστικές υπηρεσίες θα τις αναλάβουν; εσείς κύριε ΜΠΟΜΠΟΛΑ ;;;;;

      Διαγραφή
  2. Την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας Φύσσα φέρουν οι ψηφοφόροι της χρυσής αυγής.

    Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.28 εκτός από συστημικός βαλτός είσαι και...ηλίθΙΟΣ

      Διαγραφή
  3. Πεστα 7:28. Να καταλάβουν και οι ψηφοφόροι των νεοναζί ότι έχουν αίμα στα χέρια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai filaki na tous klisoun fasistes panta tha iparxoun tsakiste tous fasistes se kathe gitonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:28
    "Γιατι το σκοτωσαν γιατι - το γελαστο τον ποιητη"

    Χαχαχα, κοροιδα!

    Ποιος ηταν ο Φυσσας; Γνωστος και ως "killah-p" (φονιας π.) Ενας αταλαντος φονιας... ηχων. Ενας βιαστης της καλαισθησιας μας που ουτε η νονα του δεν τον ηξερε, ασημαντος, πρεσβευτης του αναρχο-μηδενισμου και εμετικος διαφθορεας της νεολαιας.

    Αυτο το μηδενικο μας το πλασαρανε σαν ηρωα. Του φτιαξανε και αγαλμα!!! Τον κανανε μαγκα για να εχουν κατι να καταλογιζουν στην ΧΑ.

    Πολυ βολικο θυμα. Ηρθε την καταλληλη στιγμη που επρεπε να βρεθει μια αφορμη για τις πολιτικες διωξεις της ΧΑ. Τι "συμπτωση"!!!. Ακομα δεν καταλαβατε τι παιζει; Ανοιξτε τα ματακια σας και ξεστραβωθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Πολυ σωστα κυριοι SS.Οποιος ειναι αταλαντος τραγουδιστης..μαχαιρι στη κοιλια..και καθαριζει η κοινωνια απ τους κακους μουσικους που ταλαιπωρουν τα αφτια των ευγενων ναζιστων..Τελεια φτιαξη..

      Διαγραφή
    2. Ας μην αναφερόμαστε καν στα μεμπτά σημεία της ΧΑ, που ορισμένα εξ αυτών όντως είναι κατάπτυστα –αλλά καταφανώς δεν συσχετίζονται με τους ψηφοφόρους της–, για τον αντίθετο λόγο που αυτά υπερπροβάλλονται από όλα τα κανάλια και τις εφημερίδες τής διαπλοκής. Επιπλέον, ας μην κλείνουμε τ’ αυτιά μας σε κάθε ΧΑυγήτικη κουβέντα. Γιατί απλούστατα, 2:12 μ.μ., που το μόνο που σου έκανε εντύπωση και σχολίασες ήταν η "κακοφωνία" του μακαρίτη, δεν είναι σωστό να τρομοκρατούμε τους συμπολίτες μας με στημένες "πορδές" σαν τη ΧΑ. Διότι εμμέσως τούς προτρέπουμε στην "ασφάλεια" των γνωστών "δημοκρατών". Κι επιπλέον, δεν είναι σωστό οι σωστές κουβέντες των ΧΑυγητών να "καίγονται" εν τη γενέσει τους, επειδή ειπώθηκαν από αυτούς. Γιατί, άραγε, μονίμως παρουσιάζονται από τα συστημικά ΜΜΕ δια στόματος ΧΑυγητών κι ενίοτε σταλινικών –ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ– όλα όσα με τα οποία συμφωνεί η μεγάλη πλειοψηφία του λαού και δεν συμφέρουν το σύστημα; Δεν είναι περίεργο αυτό;
      Αντιλαβού; (Κι εσύ, 8:59;)
      Διογένης

      Διαγραφή
  6. Η ντροπή για τη χώρα τρίτο κόμμα οι ναζί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ"; ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ; ΛΕΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΩΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να δείξουμε με την ψήφο μας ότι αυτές οι σκοτεινές κι εγκληματικές μειοψηφίες έχουν θέση μονάχα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και μάλιστα στα ζοφερότερα συρτάρια του. Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει προ πολλού. Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
    Schapiro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να τους κυνηγάει και να τους συκοφαντεί όλο το διεφθαρμένο Σύστημα, κάτι φοβάται από αυτούς. Σημαίνει ότι είναι σωστοί. Γιαυτό και αξίζουν κάθε στήριξη.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.